Мед.център "Репромед" Плевен-2

• 67 292
  • 468
  •   1
Отговори
# 45
svetulka7 , ако правилно съм те разбрал - клиниката работи с Елонва?

madnini , след като ти започне стимулацията, доктора ще ти каже кога да ходиш на прегледи. В началото, най-вероятно ще те извика на 5-6 ден, а след това вече всичко зависи от това как върви стимулацията.
След ЕТ задължително трябва да лежиш поне 7-8 дена, а в деня на ЕТ е препоръчително да не пътуваш. След тези 7-8 дена, можеш вече да ставаш, да се поразхождаш, да се върнеш към по нормален начин на живот, но без никакво натоварване и преумора.
А с какво лекарство ще те стимулират, знаеш ли?
Успех и дано наистина това да е първото и успешно инвитро!

# 46
Мерси много mishi_tatko newsm03 !!!!!!!  а аз се бях настроила да започна да ходя през ден още от понеделник Laughing
За лекарството нямам представа, изобщо не го коментирахме, но ще пиша в петък следобяд и ще кажа  newsm10

# 47
Днес започнахме с Пурегон 200 и така следващите няколко дни, все пак ни казаха, че по някое време може да се смени лекарството  Flutter

# 48
Успешна процедура madnini  Peace Hug Hug Hug

# 49
мерси много  Hug Hug Hug

# 50
С хубаво лекарство ще те стимулират. Дано всичко да върви добре със стимулацията за да може след това да извадят достатъчен брой хубави и зрели яйцеклетки, които да се превърнат в най-сладкото/сладките бебчета на света  Peace!
На нас д-р Пенков ни е обещал пурегонско/ки бебета, надяваме се да си удържи на обещанието Simple Smile !

# 51
Дано, дано! Praynig
А ми на нас ни е за първи път и не познаваме особено добре д-р Пенков и изобщо медикаментите и процедурите, но от пътите, в които сме се виждали с него някак ни вдъхва доверие, а и за мен факта, че д-р Стаменов го препоръчва, като че ли ми е достатъчен повод да вярвам, че е наистина добър доктор Flutter Искрено се надявам и от сърце ви пожелавам следващия опит да е сполучлив и да имате положителен тест за бременност възможно най-скоро Hug А аз ще пиша като му дойде времето колко са били яйцеклетки и всъщност до колко е свършил работа Пурегона  Wink

Пожелавам на всички един прекрасен слънчев ден! newsm03

# 52
Здравейте,днес бях при д-р Пенков,и той ми се похвали,че днес има три бременни с близнаци.Много се зарадвах,дано продължава все така.Аз съм почти на старта,само че преди това ми предстои биопсия,много ме е страх от нея,ама по добре сега да я направим отколкото после да се чудим защо не се е получило.Желая успех на всички в процедури. Hug

# 53
мерси много cecka_7905 Flutter
успех и на теб с биопсията и после със самата процедура. стискам палци! Hug

# 54
Мерси за палците.Биопсията ще е в събота(с упойка).Ако всичко е наред започваме Praynig  love001

# 55
Мерси за палците.Биопсията ще е в събота(с упойка).Ако всичко е наред започваме Praynig  love001

Цецка ,желая  ти хубав резултат  от биопсията  Peace Praynig Hug Hug Hug и да започнеш скоро  Hug Hug Hug

Маднини за кога се очертава  пункцията ?-късмет  Hug Hug Hug

# 56
Пункцията мина, беше в сряда, имаше 13 фоликула, но се оплодиха 6, които засега вървят добре Flutter Под въпрос е още дали трансфера ще е на 3ти или 5ти ден, но когато и да е се молим после резултата да е положителен Praynig
Какво ще ме посъветвате за след трансфера - да лежа постоянно или да си позволявам разходки? Thinking

# 57
Привет и от нас, бъдещи и настоящи мамчета и татковци Hug
Голямото чакане за заповед мина.. на 13.05 ще си я получим .. имам нужда от помощ  newsm78
Тъй като имам две лапаро-операции, документите за фонда бяха подготвени от Майчин Дом София, в последствие преценихме, че в София не ни е удобно и след дълго лутане из форумите, мнения от Вас, и срещи с доктори, решихме да се запишем при д-р Пенков. До тук добре , с голямо нетърпение и желание изчакахме заповедта, но сега....? Какво следва... много сме объркани, тъй като сме имали само 1-2 срещи с доктора,(доверих му се от първият момент, след като обиколихме почти цяла България) малко помощ, до тук беше "лесно" , а от тук нататък какво следва.
Разбрах,че държат спермограмата да е направена при тях  newsm78
Къде правихте изследванията за Спин, хив  и т.н.
Какво още ще трябва ?
Оффф много се омотах , но благодаря на всички които могат малко да помогнат!
  bouquet Hug
Между другото забравих да спомена че сме с тубарен фактор, без отстранени тръби, дали ще е по добре ако се отстранят ...
лелеле  smile3518 smile3506 Weary
помощ  smile3511

# 58
Здравей, lubenceto, най добре звънни в клиниката и попитай,много са любезни,ще ти обяснят.Ние също сме с тубарен фактор и д-р Пенков ми направи лапароскопия и ги махна(тръбите),освен това утре ще правим биопсия,и ако няма проблем,започваме.За предварителните изследвания ми каза че ще отидем и на веднъж ще ги пуснем всичките.Желая ти успех Hug Hug Hug

# 59
Здравей, lubenceto, най добре звънни в клиниката и попитай,много са любезни,ще ти обяснят.Ние също сме с тубарен фактор и д-р Пенков ми направи лапароскопия и ги махна(тръбите),освен това утре ще правим биопсия,и ако няма проблем,започваме.За предварителните изследвания ми каза че ще отидем и на веднъж ще ги пуснем всичките.Желая ти успех Hug Hug Hug
cecka_7905 Благодаря ти много за бързия, направо светкавичен отговор  Hug Hug Hug
Ако може да ми отговориш на следния въпрос ... По преценка на Пенков ли отстранихте тръбите или по ваша лична?И как въобще стигнахте до тази преценка? Някакви изледвания?
В Репромед ли ще правите др. изследвания?Колко време мина от заповедтта до започване на самата процедура? newsm78 newsm78 newsm78
Много въпроси, много нещо smile3506
Благодаря ти много cecka_7905, пожелавам ти от цялото си сърце успешен опит и много усмивки!  bouquet
Толкова се радвам , че тук в този форум има добри хора като ВАС! Целувки за всички   love001 preggo

Общи условия

Активация на акаунт