Мед.център "Репромед" Плевен-2

• 67 302
  • 468
  •   1
Отговори
# 30
Фога  Praynig Praynig Peace Hug Hug и много късмет  Peace

# 31

А прегнил имаше ли след трансфера?
Имаше Прегнил 1500 пет дена преди теста. Беше ми обяснено, че на пети ден не остава нищо или почти нищо от него. Във всички случаи, резултатът ми не е повлиян от това.

# 32
Здравейте момичета Simple Smile
Аз съм нова в bg-mamma, но другата седмица започвам инвитро процедура при д-р Пенков и реших да се включа и да споделя с вас преживяването. Ще ни бъде първи опит и със съпруга ми сме малко нервни, но стискайте палци всичко да е наред Wink
Успех на всички, които вече са тръгнали по този път и дано форума е изпълнен с много добри новини и бъдещи бебчета!

# 33
Успешна процедура madnini  Peace Praynig Hug

# 34
# 35
  • Sofia
madnini, успех! дано това е вашият опит! стискаме палци  Praynig Praynig

# 36
Добро утро и успешна седмица!  newsm47 Благодаря ви за палците. Инсето мина повече от добре, фоликула в петък се спука по време на прегледа. Док беше много доволен. В събота направихме още един опит заради другия фоликул и така. Сега чакаме резултат  Praynig На 19-ти трябва да ида на кръвен тест, на 20-ти д-р Пенков няма да работи.

# 37
Много ви благодаря!!! Hug
Фогата с теб сме и чакаме добрите новини Wink

# 38
Аз приключвам официално  bowuu опита си с ЧХГ 1,5 - вероятна имплантация, но неразвила се бременност. Сега ще търсим вероятните причини за това, но ще си почина първо. Stop
Фогата , madnini , във вас ни е надеждата за хубави новини! Peace

# 39
 Девора  Hug Hug Hug
Няма да се отчайваш  Naughty ,ще се получат нещата Peace

# 40
Здравейте и от мен. За първи път се включвам в какъвто и да било форум и още се ориентирам кое как става. Пациентка съм на д-р Пенков. Ще правя инвитро при него, но първо ми предстои лапароскопия за прекъсване на тръбите. Добре, че ви има вас, за да си отговоря на хилядите въпроси, които се блъскат в главата ми. Това ще ми е първи опит и всичко ми е много ново и непознато. Стискам палци и пожелавам успех на всички, тръгнали по този трънлив път.

# 41
  • Плевен/Пловдив
Здравейте момичета и от мен - отдавна чета из форумите Ви, и на всички пожелавам много положителни емоции Вяра и късмет. Преди 3 години решихме да си имаме детенце, и от там се започна голямото обикаляне по доктори, изследвания и т.н. познато на много от вас. Установи се, че много малко не ми достига за да стане ОВ. Изписаха ми хормонални препарати по схема още с първия прием стана чудо - да ми е жива и здрава има дъщеричка на 3 годинки. Към днешна дата много ни се иска още едничко, но този път нещата са малко по сериозни - напълнях с 20 кг., МЦ ми идва когато си иска, имам поликистозни яйчници - а изследванията ми са с добри стойности /хоромалните/. Д-р Пенков ми беше препоръчан от една приятелка, неговото мнение е че трябва да се направи Исеменация - яйчниковият ми резерв започва да се изчерпва. Много съм притеснена започвам да търся из нета инфо за тази процедура - ако някой вече е правил моля, споделете!!! Благодаря предварително!!!

# 42
Здравейте!

Знаете ли дали клиниката работи с новото лекарство за стимулация Елонва?

# 43
Аз вече започнах Flutter миналата седмица ми биха декапептил депо, а в петък започваме стимулацията. Някой може ли да ми каже през колко дни ще трябва да ходя на прегледи ... през ден или е индивидуално. Живот и здраве около 8-9 Май ще е ЕТ Simple Smile Много се вълнувам - това ми е първи опит, надявам се и последен  Flutter Аз всъщност май не ви казах какъв е проблема при нас - запушени тръби, и двете, д-р Пенков каза, че няма смисъл да се опитваме да ги отпушваме, според него няма никакъв шанс да стане, затова решихме да продължим напред направо с ин витрото.
Още един въпрос - след ЕТ трябва ли да лежа през цялото време, докато дойде време за теста или просто не трябва да се натоварвам?

Добре дошли sen_jan и didi_bili Wink Стискам палци! Hug

# 44
Madnini, успешнa процедурa  Peace Hug

Миши тaтко,още кaто отидох в нaчaлото в клиникaтa бях говорилa с докторa кaто зaпочнем дa ме стимулирa с Елонвa,но тъй кaто съм с ИЯР не е препоръчително зa мен товa лекaрство. Нaй-добре говорете с докторa.Късмет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт