КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 27

• 36 783
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък съм с бучка на гърдата вече трети ден, първият ден бях с Т и гипни симптоми, силна умора и болки в мускулите, утре съм на преглед. Каквото знам правих- затопляне, охлаждане, зелев лист, изцеждане- не помага. Днес се чух с ЛЛ, който ми предписа по телефона АБ   Thinking В рамките на 1 месец това ми е втората бучка, при кърмаче вече на 2 годинки. За целия период на кърмене ми се е случвало само 2 пъти. Боли ме доста, чак ръката,  с нетърпение чакам да стане утре и хом да ми даде нещо. На всичкото отгоре главоболието ми е повече от ужасно, не се издържа даже и ацефеин пих и дори не облекчава.

# 361
  • Пловдив
Аз пък съм с бучка на гърдата вече трети ден, първият ден бях с Т и гипни симптоми, силна умора и болки в мускулите, утре съм на преглед. Каквото знам правих- затопляне, охлаждане, зелев лист, изцеждане- не помага. Днес се чух с ЛЛ, който ми предписа по телефона АБ   Thinking В рамките на 1 месец това ми е втората бучка, при кърмаче вече на 2 годинки. За целия период на кърмене ми се е случвало само 2 пъти. Боли ме доста, чак ръката,  с нетърпение чакам да стане утре и хом да ми даде нещо. На всичкото отгоре главоболието ми е повече от ужасно, не се издържа даже и ацефеин пих и дори не облекчава.

А не може ли още сега хом. да ти каже какво да вземеш?Защо да чакаш до утре?

# 362
Ми-ра, на мен ми се случи същото с около 2-годишно кърмаче. Лецитин пиеш ли? Повече вода?

# 363
Досега не ми се е случвало като се чуем по тел да има от нужното лекарство у мен, всичко става с поръчка, която също отнема поне 1 ден. Лецитин не пия, вода уж се опитвам да пия достатъчно, но в последно време намалих приема, това си е моя грешка.

# 364
Като ми се случи консултантката по кърмене ми препоръча лецитин. Кърмачето също много помогна  Wink Дано бързо се оправиш  Peace

# 365
Благодаря! Кърмачето излага фронта  Simple Smile не иска да суче от проблемната гърда, предпочита другата  Crazy та се налага да изцеждам на ръка, с помпата и капка не пуска.

# 366
Ми-ра, лецитин от 1200 мг на 4 часа, непременно.

# 367
  • Обетованата земя
И на мен само Лецитин ми е помагал и то много бързо, за 1-2 дни!  Peace Пила съм по 2-3 таблетки на ден. Това с поръчките на ХЛ- много лошо така, ами ако е нещо спешно. Rolling Eyes

# 368
Когато махнат от къщи медикаментите обсъдих с хомеопата ни определени лекарства, които биха могли да бъдат спешни и е добре да бъдат налични в домашната аптека. И ги имам.

Не са те единствените и определено според човеците в семейството е добре да бъде обсъдено с хомеопата какви налични е добре да има в къщи на разположение.

В никакъв случай 5-10 лекарства не могат да покрият всичко, което може да се случи (по вид и потенция), но има голяма вероятност да може да се реагира в даден спешен момент.

Ми-ра, не зная къде си но по доста аптеки продават от ниските потенции на Боарон. Няма ли ги там където си?

# 369
И аз си мисля, че дори потенцията да е по-ниска, по-честите стимули ще помогнат.
На мен ми се е случвало само веднъж и тогава мъжът ми ми помогна, щото нито ръка, нито помпа, нито кърмаче... Grinning

Шайн, детето алергично ли е?
(Мисля си, че при всички положения не само се нарушава целостта на кожата, но и все пак има съвкупност от алергени. Може и да греша, но без основателна причина аз лично не бих правила. Освен това няма сто процента достоверност.)

# 370
На мен са ми правили едно време тестове за алергия с надраскване, после и с това с гребенчето, после преди операцията не помня как.

Сега обаче не съм сигурна дали човек, като е избрал ХЛ е необходимо да прави такива тестове?
Между другото при мен много от алергичните проблеми се поизчистиха даже май без да съм ги конкретизирала на интервюто (това защото изобщо не се сетих да си нося каквито и да е изследвания тогава). Като тези дето са останали са изключително чисти и мога да ги усетя когато се случат. НО при мен никога не е имало алергични шокове, които да изискват незабавна реакция и иначе смърт.

Според мен, дори и да има някаква конкретизирана алергия, тя може да бъде много полезна като симптом при определяне на правилното лекарство. Но дори и да не е известна в подробности при възстановяване на жизнената сила то тя сама ще се справи с алергичния проблем.

# 371
  • Пловдив
......но без основателна причина аз лично не бих правила. Освен това няма сто процента достоверност.)
Peace
А това също - не са достоверни на 100% т.е. има риск, а не си сигурен дали изобщо си е струвало да рискуваш...И аз не бих направила на децата /въпреки проблемите, алерголози са ме разубеждавали да ги тестваме/
Само сме им правили проби за алергия към две местни упойки, заради едни проблемни зъбчета, когато се налагаше обезболяване и зъболекарката реши, че трябва да се направи такава проба...

# 372
Шайн искаше отговор от хомеопатична гледна точка, който аз не мога да дам със сигурност. Ако друг знае, ще пише Peace Все си мисля, че все пак лигавиците имат защитни механизми.

# 373
  • София - Варна - Бургас
Шайн искаше отговор от хомеопатична гледна точка, който аз не мога да дам със сигурност. Ако друг знае, ще пише Peace Все си мисля, че все пак лигавиците имат защитни механизми.

Имат защитни функции, разбира се. И като ги оперират става каша! Например оперирането на полипи в носа, "чистене" на максиларните синуси и т.н. Сливиците, които също са един чудесен защитен орган не бива да се оперират, освен ако не са напълно атрофирали.

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 09:06 от Aleksander

# 374
Въпросът е какво се случва, когато алергенът не влезе от там, откъдето трябва, а премине първият защитен слой на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт