Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 972
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • на вълнолома
Добро утро Hugгърлс, снощи всичко на макс е било пак- танци, манци, от всичко по много Hug

# 106
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Клоди, Hugблагодаря за поредната красива тема! newsm51 newsm51 newsm51

Снежи, Hug  smile3525

Ирка,  bouquetПепи,  bouquet Ганушка,  bouquetНадя,  bouquetПейкова,  bouquet много кафета, много нещо, дано не съм пропуснала някого... Rolling Eyes

Приятен ден, момичета! Hug

# 107
  • Под Сините камъни
nerede всеки забегнал на някъде.Да не търсите още Чаги в туитър  Mr. Green
Илде приятен ден и на теб.

# 108
Добро утро и на появилите се  Hugслед мен.
52
Скрит текст:
Ф-Харесвам острова. Хем мога да се порадвам, хем да гледам отдалече.
ф- Здравейте.
Е- Две турски кафета.
Е-Когато се върнем у Истанбул, ще си имаме къща. След като завършим ще отворим заведение.
Ф- Защо?
Е-Моята жена не учи ли в тази сфера?
Ф-Емир, погледни ни как само мечтаем. Коя е Р?

# 109
  • София
момичета,

пишете ли пишете  Peace Нямате изчитане  Wink

Днес сме със серия 60мин  newsm44

# 110
  • на вълнолома
nerede всеки забегнал на някъде.Да не търсите още Чаги в туитър  Mr. Green
Илде приятен ден и на теб.

ох,този туитър голям смях, къде, що  Ча има днес ще ги фолоу Mr. Green

# 111

ЕТО 53 ЕПИЗОД

Добро утро   на всички случаино го намерих  и го качих ,защото видях че го няма на първата страница Simple Smile  Приятно гледане  и Лек ден Simple Smile

И къде го "намери" случайно  newsm78

Това, скъпа, е 53 еп., който аз правих и който умишлено свалихме от първата страница. В момента го оправям и когато стане във вида, в който трябва да бъде ще го пусна пак.

Ако обичаш изтрий си поста и публикувай само неща, който ти си правила, ако преди това не си прочела кореспонденцията преди появата ти.

Следващия път, като направиш една серия и видиш за колко време и труд става въпрос, ще се радвам да я публикуваш и всички да й се насладим.

# 112
момичета,

пишете ли пишете  Peace Нямате изчитане  Wink

Днес сме със серия 60мин  newsm44
И като прибавиш реклами на два пъти по 10 минути и отиде та се не видя. Sick

18
Скрит текст:
Ф-Ти сега в ревюто на Тюлин Атабей, ще излизаш на подиума, така ли?
Е-Да.
Ф-Какво значение има.
Е-Събирания доход, ще се раздава на бездомните деца..и ние с Корай, ще направим две, три стъпки и ти най-отпред, ще седнеш и, ще ме гледаш.
Ф-Аз не мога да дойда.
Е-Фериха кажи ми една причина за да не дойдеш, защото сте в един блок ли,заради майкати ти ли?
Ф-Ти  от къде знаеш че сме в един блок?
Е-Объркахме си телефоните и тогава отидох да го върна и  научих ,тогава не говорихме.. кажи ми една причина Фериха.
Ф- Не ме претискай, не обичам такиви места...длъжна ли съм да идвам!?
Е-Не, за нищо не си длъжна Фериха.

# 113
  • в подножието на планината

Наде, Hug

Скоро няма да откриете Чаги в туитър ,не си губете времето, той се е покрил много яко щом турските фенчета не са успели да го издирят досега... Laughing

Манка, spoko Hug

# 114
  • на вълнолома

ЕТО 53 ЕПИЗОД

Добро утро   на всички случаино го намерих  и го качих ,защото видях че го няма на първата страница Simple Smile  Приятно гледане  и Лек ден Simple Smile

И къде го "намери" случайно  newsm78

Това, скъпа, е 53 еп., който аз правих и който умишлено свалихме от първата страница. В момента го оправям и когато стане във вида, в който трябва да бъде ще го пусна пак.

Ако обичаш изтрий си поста и публикувай само неща, който ти си правила, ако преди това не си прочела кореспонденцията преди появата ти.

Следващия път, като направиш една серия и видиш за колко време и труд става въпрос, ще се радвам да я публикуваш и всички да й се насладим.

Манка Hug smile3501,

# 115
  • Стара Загора

ЕТО 53 ЕПИЗОД

Добро утро   на всички случаино го намерих  и го качих ,защото видях че го няма на първата страница Simple Smile  Приятно гледане  и Лек ден Simple Smile

И къде го "намери" случайно  newsm78

Манка Hug smile3501,

Знаех си аз, че беше Манка, дори си спомням, че именно с този си пост слезе от балкона  Hug

# 116
Привет ,милички!Днес помързелувах,ама ми се полагаше...Хубав ден ви желая!

# 117
  • Някъде там
Добро утро   Hug

Рени, Снежи

Лек ден на всички  Hug

# 118
zdraveite i ot men momi4eta,iskam da vi popitam ot kade moga da gledam ''ogledalen svqt'' osven ot vidio klip i ot voyo.  mnogo 6te sam vi blagodarna ako mi pomognete, blagodarq. Simple Smile

# 119

Общи условия

Активация на акаунт