Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
къде е 53ти епизод е не видях newsm78

На кака й е ясно всичко....красивите МЪЖЕ и красивите ЖЕНИ имат само един проблем...само един,че са красиви!!! не е нужно да се обосновавам повече

Релаксче кво писа на Джан...да не се дублираме Mr. Green
аз ще изчакам вас ,ако не стане работата влизам аз в действие  Joy

# 136
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug и Добър ден  Hug

ох Ирче ще ме умориш от смях още сутринта  Mr. Green ама писа ли му на Джан че си ти тази фенка дето подпитваше  Joy така по може да ти кажа нещо  Joy
То първо с Hi се почва,за да се събуди любопитството му,а после ще кажа че аз леко подпитвам,той иначе ще каже,а тая пак за Ча ще ма пита и хич няма да ме отрази Mr. Green

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥

На кака й е ясно всичко....красивите МЪЖЕ и красивите ЖЕНИ имат само един проблем...само един,че са красиви!!! не е нужно да се обосновавам повече

Наготово,твоя пак писал лека нощ прекрасен свят Mr. Green

# 138
аз си продължавам с танцувалните песни от снощи  newsm44

# 139
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Купува си някаква жена вибратор. На другия ден се връща в секс-шопа, видимо недоволна и почва да крещи на продавачката:
- От това нещо ме бие ток! Как не ви е срам?
Продавачката смутено отговорила:
- Ама моля ви се, нашите продукти са 100% тествани.
Разярената купувачка продължавала да се пени, крещейки:
- Как може да ме бие ток от вашия продукт?!
Събрала се тълпа заради скандала. Дошла и една циганка, чула ядосаната купувачка й я бутнала по ръката:
- Ама, какоо, щом та бий, значи та обича!
    Joy Joy Joy

# 140
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Лети самолет. Пилотът се обръща към пътниците по микрофона:
- Уважаеми пасажери! Вашият командир ви поздравява. В момента летим на височина 10 000 метра със скорост 900 км/ч. Температурата зад борда е... Ах, мамка му!
В салона се възцарява гробна тишина. След пет минути отново по микрофона:
- Моля за извинение, уважаеми пътници, но стюардесата разля кафе по панталона ми. Да можеше само да видите какво петно ми остави отпред на панталона...
Глас от салона:
- Ти да можеше да видиш какво петно имам аз отзад на панталона!
Mr. Green

# 141

Joy той все така си пиши  Joy

# 142

тц тц къде го видя този прекрасен свят незнам  Mr. Green

# 143

Скрит текст:
ЕТО 53 ЕПИЗОД

Добро утро   на всички случаино го намерих  и го качих ,защото видях че го няма на първата страница Simple Smile  Приятно гледане  и Лек ден Simple Smile

Скрит текст:
И къде го "намери" случайно  newsm78

Това, скъпа, е 53 еп., който аз правих и който умишлено свалихме от първата страница. В момента го оправям и когато стане във вида, в който трябва да бъде ще го пусна пак.

Скрит текст:
Ако обичаш изтрий си поста и публикувай само неща, който ти си правила, ако преди това не си прочела кореспонденцията преди появата ти.

Следващия път, като направиш една серия и видиш за колко време и труд става въпрос, ще се радвам да я публикуваш и всички да й се насладим.

manka много извинявай ,за серията ,благодаря ти много за труда.Искам да си изтрия поста,но мидава някакава грешка.някой може ли да ми каже как да го   изтрия  
Само веднъж може да се трие пост, след това може текста в поста да се замени с друг, да се редактира(в рамките на 24 часа, след това не може), но не и да бъде изтрит щом веднъж вече е бил премахнат. Това не важи само в конкретния случай, а по принцип, триенето на пост се прави само веднъж, втори път и да искаме да изтрием пост, не бихме могли.

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 12:29 от Neidjal

# 144
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Прибрал се една вечер един мъж много къркан, паднал в леглото до жена си и заспал.
Не щеш ли събужда се пред райските порти и там го чака Свети Петър.
-Ама аз мъртъв ли съм. Не може да бъде, трябва да живея още, захленчил мъжът.
-Мъртъв си, защото се напи като свиня. Мога да направя изключение и да те върна, ама като кокошка. Ти решаваш.
-Добре... пусни ме във ферма близо до дома ми.
Речено сторено. След малко той се озовал целия в перушина в една ферма. При него идва петелът и го пита:
-Как е, как е, май ти е първи ден днес?
-Зле ми е, нещо ме напъва отвътре ще се пръсна, отговорил оня.
-Ясно - ще мътиш. Напъни се и ще ти олекне.
Напънал се оня и го измътил. След това пак се напънал и пак го измътил. Олекнало му много и решил пак да мъти.
В това време жена му го праснала по врата и изкрещяла:
-Ставай бе алкохолик. Осра цялото легло!
   Joy Joy Joy

# 145
  • У Диспансера ...♥♥♥

тц тц къде го видя този прекрасен свят незнам  Mr. Green
е за него е такъв Mr. Green

# 146
  • Sofia
Скрит текст:
Прибрал се една вечер един мъж много къркан, паднал в леглото до жена си и заспал.
-Мъртъв си, защото се напи като свиня. Мога да направя изключение и да те върна, ама като кокошка. Ти решаваш.
Речено сторено. След малко той се озовал целия в перушина в една ферма. При него идва петелът и го пита:
Напънал се оня и го измътил. След това пак се напънал и пак го измътил. Олекнало му много и решил пак да мъти.
   Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Привет и от мен Hug

Ще вземе да хванете Ча по бели гащи в twitter, като гледам как сериозно сте се заели със задачата Hug

# 147
Скрит текст:
   Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Привет и от мен Hug

Ще вземе да хванете Ча по бели гащи в twitter, като гледам как сериозно сте се заели със задачата Hug
а той що си мисли че може да избяга и да се скрие  Mr. Green

# 148
много бавен тоя туйтър и няма чумпилчета и трябва се сменя езика за да се направят  ooooh!

# 149
Добър ден и от мен!

Благодаря за кафенцата, стиховете, вицовете!   bouquet

Рени,  Hug Снежи,  Hug

за прекраснта тема, която се сътворили за всички нас, да се разтушваме от сивото, отегчено и забързано ежедневие  smile3525 newsm51

Наде, Ирка, Вери, Релакс, Пейкова, Звезде, Капризче, Ива, Иве Hug wavey дано да не изпуснала някой, не ми се сърдете!   bouquet   bouquet  bouquet

Мая, здравей   friendship

Манка,  Hug smile3501
Ирка, благодаря за всички споделени новини!   bouquet

Хубав и спокоен ден, въпреки че е дъждовен и мрачен, дано да е изпълнен с много усмивки!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт