Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 721
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
ха ха +18 ха ха
Скрит текст:

# 631
Хахаха Систърче какви неща ни показваш  Laughing
  Mr. Green

# 632
Ей как познах че ще свърши преди да свърши оригиналната серия.

# 633
  • в подножието на планината

Бре, тъкмо пишех същото... Joy

# 634

Ох, Рапунцела... ooooh! няма отърване от нея имам чувството, че ме преследва... Sick
Затова спри да и обръщаш внимание, и да се нервиш с нея, просто я игнорирай.
На мен пък Чаги ми харесваше хем в ролята на ловец в ПЕ, хем ми хареса и играта му като объркан,и влюбен мъж. Получи му се на момчето играта и това е, даже се раздаде изцяло въпреки всичко ново, което му се наложи да приеме в третия сезон.
Спомнете си едно негово изказване, в което той каза, че третия сезон, ще е за любовта на ФЕмир, която и смъртта не може да отнеме(цитирам по памет), да ама не, наложи се на героя му да отмъщава, да съжалява, и накрая да се влюби, и въпреки всичко той игра достойно, и на ниво, според това, което се изискваше по сценарий от него до последния заснет кадър с героя му.
Мога само да го поздрава за усилията, които положи в третия сезон, въпреки осезаемата липса която витаеше около него, и която, и аз чрез героя му усетих.

# 635
Ади,на мач..адиии...

# 636
ха ха +18 ха ха
Скрит текст:
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoОх как се смях  bouquet

# 637
# 638
Ади още малко и аз съм там Laughing

# 639
Хахахах Лудостче,изгледах го до края  Mr. Green

# 640
Е Фериха тука много ме дразни,момчето и говори като човек,тя скача отгоре му Naughty

Често се показва зле възпитана, ама то с неините неандарталци донякъде я оправдавам. От кого да се научи  ooooh!

Наде,  Hug то аз и заради това не съм гледала преведените серии. Като знам, че с дни съм била разстроена след някои епизоди и не ми се гледа чак... страх ме е, че пак ще вляза в джаза   ooooh!

# 641
  • Под Сините камъни
ха ха +18 ха ха
Скрит текст:
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoОх как се смях  bouquet
ох Ренка и аз голям смях му дръпнах  Joy Joy Joy

# 642
  • София
Оххх, страхотен Емир тази вечер.

Кой се грижи за стайлинга на Чаги в сериала? Страхотни дрехи  Peace

# 643
Е Фериха тука много ме дразни,момчето и говори като човек,тя скача отгоре му Naughty

Често се показва зле възпитана, ама то с неините неандарталци донякъде я оправдавам. От кого да се научи  ooooh!

Наде,  Hug то аз и заради това не съм гледала преведените серии. Като знам, че с дни съм била разстроена след някои епизоди и не ми се гледа чак... страх ме е, че пак ще вляза в джаза   ooooh!

Сигурна съм Киара, че, ще влезнем в джаза, познавам се добре и знам, че с втория сезон, ще вляза с двата крака. ooooh!

# 644
Това което каза Зехра на Фериха беше добро.

Общи условия

Активация на акаунт