Къде в Бургас (36)

• 70 522
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Някой ходил ли е в комплекс "Сърмашик", с.Бръшлян. Събирам отзиви  Grinning

# 721
Правят много вкусни бъркани яйца със странджанско дядо  Laughing Само сме сядали да хапнем. Иначе е много красив комплекса. После да споделиш отзиви ако решите да отидете  Peace

# 722
Аз съм ходила, но преди...4години Mr. Green Стаите и двора бяха ок, но кухнята беше семпла в смисъл, че много малко неща редлагаха, а няма къде другаде да се седне.  Ходихме и в един рибарник по пътя, където пак можеше да се спи, но беше по-шумно там, а и нямаше двор.
Скоро тук четох, че не е ясно дали в Бръшлян базата в момента функционира, а не пазя телефон

# 723
За двата дена там (Сърмашик) мога роман да напиша. Толкова бях бясна, че за малко проверка от комисията за защита на храните да им пратя, но се паднаха 6 почивни дни, и на мен ми мина малко яда. Мога само да кажа, че по-голяма мизерия и занемара не бях срещала досега.....

# 724
Здравейте момичета! Къде в Бургас могат да се изкарат курсове за маникюристка? Кои са най-добрите и какви са цените?

# 725
  • Бургас
А някой в "Джъмбо" скоро да е ходил? Или да знае къде мога да намеря бебешка кошара, дървена, бяла, с две чекмеджета долу, дълга най-малко 1,40 и на колелца? В "Джъмбо" има ли кошари?

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 15:05 от Tintina

# 726
Здравейте момичета! Къде в Бургас могат да се изкарат курсове за маникюристка? Кои са най-добрите и какви са цените?

В този салон обучават, но не знам как са цените: http://www.salonia.bg/cgi-bin/index.pl?page=vsprofessional

Както и в тази фирма предлагат всякакви курсове, но също не мога да дам отзиви за качество и цена: http://www.davitoz.com/manikjurist%20samo.html

# 727
А някой в "Джъмбо" скоро да е ходил? Или да знае къде мога да намеря бебешка кошара, дървена, бяла, с две чекмеджета долу, дълга най-малко 1,40 и на колелца? В "Джъмбо" има ли кошари?
В Айко съм виждала бели кошари, но не знам дали отговарят на другите ти изисквания  Peace

# 728
Смятате ли че наемането на аниматор за  рД на 6 годишно момче, с гости на същата възраст е удачно и евентуално предложете някой  newsm78

# 729
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

В Джъмбо не съм виждала кошари, освен ако имат от тези сгъваемите  Thinking

Не знам до колко ще ти е полезна тази информация, но аз имам такава кошара, която описваш, но без колелцата и после става и на легло (в момента го ползва малкия). Купихме я преди 3г. от Хиполенд за 300лв.
Подобни съм виждала и в магазина, който е до Рубаят зад операта, но пак по времето когато търсих кошара за Борис, т.е. преди 3г. Магазина е като застанеш с лице към Рубаят вдясно ще видиш един бебешки магазин.
Навремето много се рових и по разни сайтове, аз също исках бяла дървена кошара и нищо друго  Crossing Arms  Така че може да огледаш и в нета  Peace

# 730
  • Бургас

В Джъмбо има само от сгъваемите. Преди време бели кошари имаше в детския магазин в големия блок на Кирил и Методий, дори се бях влюбила в една, която ставаше на легло персон и половина  Flutter И в магазин Синди срещу Механото.

Скрит текст:
В Продавалник има няколко обяви, ако не държиш да е нова.

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 08:32 от vessita

# 731
Някой поръчвал ли е диван на майстор в Бургас? Човек, който да го направи и тапицира. Чудя се вече какви варианти да измисля. Трябва ни голям диван. Имам размери, харесала съм модел и тапицерия. По магазините съм обиколила, но цената изобщо не ме устройва. Да не говорим, че ми казват срок 3 месеца и ми показват нещото за 3000-3500 лв на каталог. Ще ми е от полза ако някой знае приблизителна цена за тапициране на диван. Искам да си направя груба сметка за труд и материали и дали няма да излезе като от магазина. 

# 732
Скоро ми похвалиха рибен ресторант в Крайморие.Някой има ли информация ,дали сте го посещавали?Заслужава ли си да ходим до там?

# 733
  • Бургас
Някой поръчвал ли е диван на майстор в Бургас? Човек, който да го направи и тапицира. Чудя се вече какви варианти да измисля. Трябва ни голям диван. Имам размери, харесала съм модел и тапицерия. По магазините съм обиколила, но цената изобщо не ме устройва. Да не говорим, че ми казват срок 3 месеца и ми показват нещото за 3000-3500 лв на каталог. Ще ми е от полза ако някой знае приблизителна цена за тапициране на диван. Искам да си направя груба сметка за труд и материали и дали няма да излезе като от магазина. 

Не зная колко голям диван искаш, но аз след доста обикаляне есента не можах да намеря и направихме следното. Поръчахме си две ъгловки от масив, но без ракла. Поставихме ги Г образно. Уших си покривки от дамаска. Сега ще правя облегалки от дебел дунапрен облечени в същата дамаска. Става като истински диван. Само дето може да се спи удобно и отдолу имам чекмеджета.

# 734
  • Бургас
Скоро ми похвалиха рибен ресторант в Крайморие.Някой има ли информация ,дали сте го посещавали?Заслужава ли си да ходим до там?

Ако става въпрос за Нептун, заслужава си, но не е рибен ресторант, а "капанче". Но пък кухнята е наистина добра. Може да има някъде и ресторант, но в момента това капанче е много посещавано. Намира се в къмпинга, има хубава гледка към морето и повечето пъти няма места Sad

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 20:19 от vessita

Общи условия

Активация на акаунт