Къде в Бургас (36)

• 70 530
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
Някой поръчвал ли е диван на майстор в Бургас? Човек, който да го направи и тапицира. Чудя се вече какви варианти да измисля. Трябва ни голям диван. Имам размери, харесала съм модел и тапицерия. По магазините съм обиколила, но цената изобщо не ме устройва. Да не говорим, че ми казват срок 3 месеца и ми показват нещото за 3000-3500 лв на каталог. Ще ми е от полза ако някой знае приблизителна цена за тапициране на диван. Искам да си направя груба сметка за труд и материали и дали няма да излезе като от магазина. 

Не зная колко голям диван искаш, но аз след доста обикаляне есента не можах да намеря и направихме следното. Поръчахме си две ъгловки от масив, но без ракла. Поставихме ги Г образно.
Уших си покривки от дамаска. Сега ще правя облегалки от дебел дунапрен облечени в същата дамаска. Става като истински диван. Само дето може да се спи удобно и отдолу имам чекмеджета.

Удобно ли е да го покажеш(или на лични) и къде ще правиш облегалките?

# 736
Някой поръчвал ли е диван на майстор в Бургас? Човек, който да го направи и тапицира. Чудя се вече какви варианти да измисля. Трябва ни голям диван. Имам размери, харесала съм модел и тапицерия. По магазините съм обиколила, но цената изобщо не ме устройва. Да не говорим, че ми казват срок 3 месеца и ми показват нещото за 3000-3500 лв на каталог. Ще ми е от полза ако някой знае приблизителна цена за тапициране на диван. Искам да си направя груба сметка за труд и материали и дали няма да излезе като от магазина. 

Не зная колко голям диван искаш, но аз след доста обикаляне есента не можах да намеря и направихме следното. Поръчахме си две ъгловки от масив, но без ракла. Поставихме ги Г образно.
Уших си покривки от дамаска. Сега ще правя облегалки от дебел дунапрен облечени в същата дамаска. Става като истински диван. Само дето може да се спи удобно и отдолу имам чекмеджета.

аз пък с питане за покривките от дамаска- и снимка ако може. Нашият диван е същия, с тази разлика, че е с повдигащ механизъм. И с питане за това къде в Бургас може да се поръчат само възглавници за диван- от тези големите Thinking

# 737
  • Бургас
За леглото в детската взех големи възглавници от Белотекс - 10 лв е бройката заедно с калъфката. Едно, че са наистина големи, второ, че имат много хубави десени, а и пълнежа е стабилен-седят си изпънати. Размера е 80/80.

# 738
За леглото в детската взех големи възглавници от Белотекс - 10 лв е бройката заедно с калъфката. Едно, че са наистина големи, второ, че имат много хубави десени, а и пълнежа е стабилен-седят си изпънати. Размера е 80/80.
такива възглавници и аз имам, но ми идват прекалено големи-търся като възглавниците за дивани-правоъгълни Peace

# 739
Бихте ли ми казали от къде да купя букет цветя на сносна цена, понеже за утре ми трябва букет от доста рози, за който тук около нас в центъра ми искат някакви бомбастични суми  Rolling Eyes

# 740
  • у нас
Бихте ли ми казали от къде да купя букет цветя на сносна цена, понеже за утре ми трябва букет от доста рози, за който тук около нас в центъра ми искат някакви бомбастични суми  Rolling Eyes

На склада за цветя срещу Тандема (блока на Булгарлизинг във Възраждане)  Peace

# 741
Бихте ли ми казали от къде да купя букет цветя на сносна цена, понеже за утре ми трябва букет от доста рози, за който тук около нас в центъра ми искат някакви бомбастични суми  Rolling Eyes

На склада за цветя срещу Тандема (блока на Булгарлизинг във Възраждане)  Peace
Може ли малко по-подробно обяснение

# 742
  • Бургас
Аз съм ужасно разочарована от този склад срещу Тандем, за който преди няколко теми питах. Първо, момичето - аранжьор ме убеждаваше, че в понеделник почива и трябва да направим букетите още в петък и да ги съхраняват до понеделник. Е, отказах. Когато отидох в понеделник тя си беше на работното място и правеше букет. Доста обидно ми стана. Погледнах я въпросително Embarassed защото ме беше излъгала, че не работи и тя ми се заоправдава в уж разговор с колежките си, че по спешност имала букети да прави за днес, бла-бла. Тръгнах си без да купя цветя, но то и нямаше рози каквито исках аз. Накрая за два големи прекрасни букета с по пет рози и един също толкова красив с лилиум платих 50 и няколко лв. в магазина за цветя до нас.

# 743
  • София
Отношението им в този градински център е без коментар просто! Възмутена съм! То е едно претупване, някак си обръщат внимание на едровите си клиенти и аз оставах по между другото, при условие, че поръчвах няколко кошници. Ами да се обявят само за едри търговци и да не се занимават с някакви си букетчета, щом са толкова велики. Не мисля, че кой знае колко по-ниски им са цените спрямо другите цветарски магазини, където и там отношението не е цветущо.

# 744
Още един въпрос.
От къде мога да купя готова торта, която да ми надпишат.
Нямах време да поръчвам, всичко стана инцидентно.
Ако може по-подробно да ми обясните, понеже не съм бургазлийка.Само лятото пребивавам във вашият прекрасен град  Laughing

# 745
  • Бургас
За магазина за цветя срещу Тандема мога да споделя също, че цените специално на розите не са кой знае колко по-ниски. В края на май гледах там бяха по 2,30 лв., а нямаха и голям избор. Тогава купих от павилиончетата на болницата, имаше избор и на цени и на цветя.

# 746
Още един въпрос.
Ако може по-подробно да ми обясните, понеже не съм бургазлийка.Само лятото пребивавам във вашият прекрасен град  Laughing

Готови торти има в Захаро, Роза, Неделя, има и една сладкарница срещу Технополис /не се сещам за името/ там също може да провериш, както и в сладкарница Ани.
Захаро се намира до Флората, Роза има на Богориди и на Ботева, а Ани е в Славейков.

# 747
Още един въпрос.

Захаро /намира се до Флората, но не мога да ти обясня повече щом не си от Бургас/. Другото място, което се сетих в Сладко и солено, мисля че цехът им е закусвалнята на Александровска и биха могли на място да ти надпишат тортата. Вървиш по Александровска в посока гарата и точно срещу Дупките /или преди Безистена, ако го знаеш/ има закусваля, в която продават и торти

# 748
Още един въпрос.

Готови торти има в Захаро, Роза, Неделя, има и една сладкарница срещу Технополис /не се сещам за името/ там също може да провериш, както и в сладкарница Ани.
Захаро се намира до Флората, Роза има на Богориди и на Ботева, а Ани е в Славейков.

На Захаро цеха им е в Поморие, на Розата - в Изгрев, на Неделята - в София, как точно смятате, че ще й я надпишат?! Сладко и Солено почти не поддържат никакъв избор на готови торти - режат си ги на парчета и вадят нова торта като продадат нарязаните ...
Аз бих препоръчала сладкарницата срещу Технополис - там съм ходила към 11-12ч. по обяд да купувам готова торта, но ми предложиха да си избера от каталога им и за 2-3ч. ми я направиха. В 16ч. ходих да си я взема и за вечерта /някакъв повод беше/ имахме съвсем прясна и много вкусна торта - някаква с еклери и светъл крем беше.
Обяснявам подробно къде се намира сладкарницата - като се влезе в Бургас откъм магистралата за София, на около половин километър след първото кръгово на входа на Бургас, е първият светофар. На този светофар се завива надясно и на 30-40 м от светофара, точно до първата пряка в дясно има малка жълта кооперация - отдолу на партера е въпросната сладкарница. Точно срещу нея, от другата страна на главната улица се пада Технополис.

# 749
  • Бургас

аз пък с питане за покривките от дамаска- и снимка ако може. Нашият диван е същия, с тази разлика, че е с повдигащ механизъм. И с питане за това къде в Бургас може да се поръчат само възглавници за диван- от тези големите Thinking

В момента не мога да снимам, на село сме, но се получава нещо такова
http://andi-com.ovo.bg/load/glovi_legla/napoli/42
Само дето нашите не са тапицирани, а е с покривка.

Общи условия

Активация на акаунт