Къде в Бургас (36)

• 71 119
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Някой има ли представа къде мога  да намеря фън шуй фигурка-трикрака жабка(освен в интернет магазин)?

# 76
  • Бургас
Някой има ли представа къде мога  да намеря фън шуй фигурка-трикрака жабка(освен в интернет магазин)?

Индийския магазин на ул.Апостол Карамитев след дюнерите?! Сещам се и за Тандем, както и за едно магазинче в павилионите отстрани на НХК.

# 77
Здравейте, предстой ми закупуване на пюренца за малката и въпроса ми е  знаете ли къде в центъра са най-евтини за да си спестя обикалянето с нея?

# 78
# 79
  • Бургас
Благодаря за отговора , взех номера им от информацията на мола и ще се обадя  по телефона да ги питам. А какво представляват тези класове ...
виж тук

# 80
Моята дъщеря, която е на 5г, е решила, че иска да посещава занимания по рисуване. Може ли да ми препоръчате място, където предлагат такива занимания и да кажете някаква цена, ако ви е известно?

# 81
# 82
  • Бургас
Здравейте, незнам дали темата е за тука, но за мамите от Бургас, които пазарят от английските сайтове  чрез посредник може да е от полза. За който се интересува: http://www.sportsdirect-bg.hit.bg/page1.html -  пише че комисионната е  8% и има промоция за безплатна доставка за индивидуални поръчки през м. Април. Не рекламирам, просто споделям, защото мисля че е изгодно

# 83
  • Бургас
Здравейте,
Аз съм ползвал услугите на http://sportsdirect-bg.hit.bg/ и съм много доволен, коректни и точни са, а и процентите на комисионната са най-ниски!

# 84
Vessita,благодаря за насоките за магазини с фън шуй фигурки,ще ги обиколя.

# 85
  • Бургас
Не рекламирам, просто споделям, защото мисля че е изгодно
Ами честно казано твоя и поста след тебе и стана цяла рекламна кампания.  Peace

# 86
Мацки, някъде зад КАТ имало оранжерия на Бургасцвет 90 Танев. Някой знае ли къде точно се намира и дали продават на дребно. Изрових един телефон, но никой не отговаря. Майка ми ми е поставила бойна задача да й накупя това онова. Ходих до това складче, което е срещу Тандема, но там нямаше никакво разнообразие. Зяпах по цветарски магазинчета, но има по няколко вида цветя за градина и то на какви цени. Сещате ли се за други места, където да намеря разнообразие от декоративни тревички, разсади за цветя, цъфтящи храсти.

# 87
  • Бургас
Да има, сега по спомен не мога да обясня, но беше някъде в дъното. Те са всъщност две оранжериите и площта е доста голяма, ще ги видиш, падат се от страната на КАТ.  Peace

# 88
Да има, сега по спомен не мога да обясня, но беше някъде в дъното. Те са всъщност две оранжериите и площта е доста голяма, ще ги видиш, падат се от страната на КАТ.  Peace

Дали продават на дребно? Пазарувала ли си оттам? Извинявам се че досаждам!  Peace

# 89
  • Бургас
Мацки, някъде зад КАТ имало оранжерия на Бургасцвет 90 Танев. Някой знае ли къде точно се намира и дали продават на дребно.
Аз знам! Миналата неделя ходих до там да търся магнолия.
Продават и на дребно!
Намира се в посока Долно Езерово. Подминава се топлофикация и на самия път за квартала, малко след представителството на Сканиа ще го видите. Няма как да го подминете.

Общи условия

Активация на акаунт