Къде в Бургас (36)

• 71 221
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Във VS Professional на  ул. Гурко бях скоро и видях, че свалят такъв лак, но точно по този начин беше, както са го описали по-горе.

# 106
Много ви благодаря момичета, отървах се от лака Peace
Кажете къде продават вкусни СЛАДКИ козунаци? Купувала съм оттук-оттам, на вид горе-долу добре, на вкус сладникав хляб. Ако има и с пълнеж, ще е още по-добре.
Днес опитах козунак от пекарна Zia, много ми хареса Peace

# 107
  • София
Кажете къде продават вкусни СЛАДКИ козунаци? Купувала съм оттук-оттам, на вид горе-долу добре, на вкус сладникав хляб. Ако има и с пълнеж, ще е още по-добре.

И аз чух добри отзиви за тях, открили са нова пекарна срещу Билковата аптека, ще ги тествам обезателно.

# 108

И аз чух добри отзиви за тях, открили са нова пекарна срещу Билковата аптека, ще ги тествам обезателно.

Аз ядох от там онзи ден. Беше страхотен Simple Smile Целия го изядох, а уж не бях гладна.

# 109
Най- хубавите козунаци които съм опитвала бяха на Сладко и солено, миналата година. Имаше и шоколадови кифли , божествени бяха. Не знам дали са започнали да пекат все още  newsm78

Здравейте и от мен в темичката, надявам се приемате нови попълнения. Аз лично се чудя от къде да си купя евтини що годе платове - памук , по- обикновен за застилане на леглата лятото/шалте/ и за възглавнички  newsm78

# 110
Запис.   bouquet

# 111

ira13,татунка, благодаря ви за отговорите. Татунка ако може на лични да ми дадеш името на доктора. Личната докторка , само ми видя крака и заключи,че имам разтегнато сухожилие.Болката обаче с всеки топъл ден все повече се усилва и ме притеснява.
mamasvetla,козунаци на "Диамант" има почти във всеки магазин хранителни стоки.

# 112
виж и тук за безплатни консултативни прегледи при началника на отделението по "Ортопедия и травматология" в МБАЛ "Черноморска" - д-р Иво Гугалов - до края на месеца:

http://burgas.dir.bg/news.php?id=13617193

# 113
  • Бургас
Здравейте,някой виждал ли е да се продава ето този органайзер за бижута в магазин

http://promograd.bg/offers/view/id/4426

Благодаря

# 114
  • Бургас
Кажете магазин , където да видя за дамско пролетно яке .....обиколих доста , но или цветът не ми допада ( все са такива цветове , като червено , резедаво , тъмносиньо )  ooooh! или пък материята не ми харесва .....или модела , ако някъде се сещате  да има на приемлива  цена ....

# 115
  • Бургас
Търся магазин, където се продават закачалки за портмантото.Може би  се водят "мебелен обков".
Нашите са от пластмаса и една по една се потрошиха като ги понатоварим.

# 116
ira13,татунка за вас   bouquet

# 117
Търся си арома-лампа. Идеи къде се продават?

# 118
Търся магазин, където се продават закачалки за портмантото.Може би  се водят "мебелен обков".
Има в практикер ,бриколаж и т.н.,също и в салекс.

# 119
Има в практикер ,бриколаж и т.н.,също и в салекс.

+ "Роси" (в Комлука) , "Лотос Трейдинг" (срещу затвора), "Кент Инпекс" ( Елпром)

Общи условия

Активация на акаунт