~ Съла-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) Тема 2 ~

• 96 023
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Разград

Menderes Samancilar ( Gelil ) на  връчването на наградите SADRİ ALIŞIK ÖDÜLLERİ.

# 691
  • София
Здравейте!
Извинете ме за намесването в обсъждането, само бих искала да допълня към коментарите, че сцената на терасата с босилека не е случайна, а част от поредицата символи във филма. Всъщност танцът на главните герои се нарича „Босилек от Мардин” (Mardin Reyhani) – reyhan, fesleğen – босилек.
Рейхани е една от любимите традиционни мелодии, а изпълнението в сериала, обект на обсъжданията тук, е може би едно от най-впечатляващите за очите на западната публика. Това е традиционен танц, който се изпълнява при годежи и сватби от булката и младоженеца. Ето една поредица от традиционни изпълнения – http://www.youtube.com/results?search_query=mardin+reyhani&o … utube.cGJYhf9QnSo
Ако, това, вече е коментирано, моля да ми простите за повторението.

# 692
  • Learn to fly. Fly away.
Добър ден!

Влизам и какво виждат очите ми  #Crazy

Heart Eyes Two Hearts Two Hearts

Мерси за валидола, но едва ли ще ми помогне  Joy Joy Joy Joy
На кой му е хрумнала тази сцена с растението?! Просто гениална, а изпълнението е .... нямам думи!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 693
  • Разград

# 694
milena d , благодаря ти за коментара .
За мен беше много интересно.
Заповядай при нас и споделяй такива интересни неща, без да се притесняваш дали са коментирани или не.

# 695
  • Разград

# 696
  • БГ
Здравейте!
Извинете ме за намесването в обсъждането, само бих искала да допълня към коментарите, че сцената на терасата с босилека не е случайна, а част от поредицата символи във филма. Всъщност танцът на главните герои се нарича „Босилек от Мардин” (Mardin Reyhani) – reyhan, fesleğen – босилек.
Рейхани е една от любимите традиционни мелодии, а изпълнението в сериала, обект на обсъжданията тук, е може би едно от най-впечатляващите за очите на западната публика. Това е традиционен танц, който се изпълнява при годежи и сватби от булката и младоженеца. Ето една поредица от традиционни изпълнения – http://www.youtube.com/results?search_query=mardin+reyhani&o … utube.cGJYhf9QnSo
Ако, това, вече е коментирано, моля да ми простите за повторението.

Благодаря, Милена! Hug
Само заради чудесната информация,която превеждаш посещавам темата на "Щастливи заедно".
Четох изключително интересни неща,които по един или друг повод разказвах тук и там Wink
Винаги когато намериш за необходимо ни навестявай - ще ни бъде много приятно! Peace

# 697
  • Разград

# 698
  • Разград

# 699
  • Разград
Devrim Saltoğlu

# 700
  • Разград
Leyla Basak- Güzeller Güzeli

# 701
  • Разград
Celil Nalçakan'la ilk karşılaşma (15.01.08 Sıla Seti)

# 702
  • Learn to fly. Fly away.
Милена, благодаря ти за интересната информация и ни навестявай по-често  Hug
Говориш за поредица символи във филма. Би ли споделила, кои са другите?

Айшето ми става все по-симпатична с всеки изминал епизод.  Flowers Sunflower
Голямо слънчице е и реагира по-адекватно от Съла в повечето от създалите се ситуации с Боран.
Дори й дава съвети, но нашата коза как да я чуе, като вече е запалила на четвърт.  Mr. Green
А снощи как тичаше по стълбите с чая и сладкото между двете тераси, на които закусваха Съла и Боран.  Joy Joy Joy

# 703
  • Разград

# 704
  • БГ

Наистина Айшето е голяма душица Laughing
Аз през цялото време се чудех как смогваше тази гугутка да готви / а готвенето е поне 10 манджи, 5 вида салати и какво ли още не newsm78 /,чисти,пере,глади , пазарува ,чай кафе и какво ли още не в този огромен конак.
Аз ако трябва да изкачвам тези стълби поне два пъти на ден ще се сдобия с ужасна мускулна треска Sick
А Айше търчи за щяло и не щяло нагоре-надолу newsm26
Тя Съла ,кого ли пък послуша поне един път - нито Боран, ни някой друг - пък после гледа тъжно и се разкайва.Много ме ядосаха двете с Нарин. Мислеха си,че като са бременни и умни са станали Crossing Arms Thinking Нарин така и така по-мога да я разбера,ама Съла - йок.Или поне не по този начин,не с този подход ще промени за девет месеца обичаи съществували със столетия. Да, ама - не! Sad Confused
Много наранен беше снощи Боран от сарказмът на Съла и пак горкичкият търчи да слага лед на пръстчето на глезлата,носи и шал да се наметне....Жал ми стана за него - не успя да се пребори и за помилването на жена си.Май това го изяжда отвътре повече от репченето на Съла Crossing Arms
А какви думи само й каза след "босилековата еротика" - загубих и образ и говор Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт