~ Съла-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) Тема 2 ~

• 96 027
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Разград

# 676
  • Разград

# 677
  • Разград

# 678
  • Разград

# 679
Цитат
с изненада разбрах, че някои от любимите ми актьори са Овни Анди Гарсия, Мурат Йълдъръм, Марлон Брандо. Продължих със списъка и установих, че неОвните са изключения. Определено имам афинитет към Овен.

Бих продължила списъката ти с Робърт де Ниро - Лъв и Мехмет Акиф Алакурт - също Лъв.
От българските актьори - Стефан Данаилов - Стрелец, определено си беше номер 1 за дълъг период от време .
Огнените знаци са си огнени и магнетични. Едва ли някой ще отрече качествата специално на посочените имена.

# 680
  • Разград

# 681
  • Разград
Загадка? Ще ги познаете ли ? Дайте вашите предположения.

# 682
Ваня, да опитам. Hug
1-Бурак;2-Халит;3-Мурат;4-Кенан;5-МАА;6-Къванч.

# 683
  • Learn to fly. Fly away.
Тъкмо приключих с 74 епизод.
Простете, но след тази сцена на терасата, как да заспя  Crazy Crazy Crazy

Ръцете му ме хипнотизираха и престанах да разсъждавам и възприемам каквото и да е било  ooooh! Joy Joy Joy
Този клип ще си го включа в подписа.  Heart Eyes

Лека нощ!  Two Hearts

# 684
  • Разград

# 685
Първо да благодаря на Ваня за разкошните клипчета , с които туширах малко нервите дето брах след 73 и 74 епизод. ooooh! Mr. Green
И аз слагам едно чудесно!

Тара - отговорът ти е за 6+  Peace и аз така ги подредих!
Ама те са толкова разпознаваеми,особено за "ветеранки" като нас! Joy Joy Joy
И да ви кажа не на метлата afwitch,направо на ракетата ме качи в тези епизоди
Сълиния инат #Cussing out

Куини - прибирай го Боран чабук,чабук у вас, да не го забърша аз,че то неговата мъка не се трае вече. Tired Брех,тези женуря измъчиха ни агата с капризите си.
Враг им бил,а - хайде холан спрете се! То бива ,бива,ама тия двете скърбящи и многострадални Геновеви хич не ги дишам вече.Нямат ни уши,ни очи Mr. Green
Отивам да гушкам възлавницата,че както съм я подхванала истамбулската принцеса ще навра в миша дупка

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 02:41 от Dimeto_M

# 686
 и още едно-последно Peace - с любима песен -"Дилберим" - текста е просто превъзходен!
Ще се опитам да го напиша ,ама утре! Laughing

# 687
Тъкмо приключих с 74 епизод.
Скрит текст:
Простете, но след тази сцена на терасата, как да заспя  Crazy Crazy Crazy

Ръцете му ме хипнотизираха и престанах да разсъждавам и възприемам каквото и да е било  ooooh! Joy Joy Joy
Този клип ще си го включа в подписа.  Heart Eyes

Лека нощ!  Two Hearts
[/spoiler]

Привет!!!

Леле, момичета, с какви хубавини ме заредихте от вчера. Много красиви клипчета и снимки.
Успях снощи късно да ги изгледам и тази сутрин продължих, но нещо се разсейвам. Не са за сутришно гледане тези хубавини. Направо   Turn-l Turn-l Turn-l .

Сцената на терасата е уникална. Надали има показвано някъде по-еротично освежаване с парфюмиране от това на Боран. Мога да гледам до безкрай. Невероятна хрумка от творците, страхотно акцентирана и въздействаща. Толкова красиво желание за интимност не съм виждала досега.
Нямам думи! Ако продължа да мисля за тази сцена толкова много ще пиша, че ще ви се отще да четете! Спирам! Embarassed Embarassed Embarassed

Имам нужда от успокоително хапче Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 10:02 от dimana-nova

# 688
  • БГ
Димана - приятел в нужда се познава - ФеднЪг ти доставям леко успокоително!

# 689
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт