~ Съла-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) Тема 2 ~

• 96 037
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
# 663
  • Разград

# 664
Хърватките плюят яко Съла, за това, че отиде при Берзан и му каза за детето на Зелиха, а в същото време това не го сподели с Боран.
Цитирам -  Sila....
"Đelilovo đavolje sjeme, reče Kevser obitelji yo Bedar nakon prvog bijega.
Rekla bi...gotovo sam sigurna, da je bila u pravu. "

"Лудо дяволско семе, рече Кевсер за семейството на Бедар, след първото бягство.
Бих казала....  напълно съм сигурна, че е била права"

Представяте ли си колко са й ядосани на Съла #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 665
  • Learn to fly. Fly away.
Хърватките плюят яко Съла, за това, че отиде при Берзан и му каза за детето на Зелиха, а в същото време това не го сподели с Боран.

Аз до този момент не съм стигнала, но от 72-ри епизод /с руско аудио/ съм й вдигнала мерника.  Mr. Green

Рабрах, защо не мога да понасям Азад - зодия Риби се оказа /Да не обидя някого. Разчитам на чувството ви за хумор/  Joy Joy Joy
Съла беше зимно бебе по мои спомени. Така като я гледам, каква е вироглава, нищо чудно да е Стрелец  Crazy

А Боран ага каква зодия е?  Thinking

Очаквам предположенията ви, аз отивам на родителска среща след малко  Party

До тогава ви оставям в чаровната компания на тези двамата:

# 666
И аз днес бях на гости при хърватките. bowuu
Наистина са й много ядосани на Съла ,както казва Мари,но също и затова защо е предала доверието на Зелиха,като е казала на Берзан ,че е баща на детето.Имала ли е право на това или не newsm78
И  като го е тръснала на Берзан, какво значение има,след като тайната е разрита и точно на този,който не трябва да я знае,та  не я сподели и с Боран. Нали точно той е този,който прави и непосилното да защити семейството си.А и колко ядове би му спестила Tired
И не за първи път момичетата там здраво "чешат" Съла.
Сега май и аз ще й се ядосвам за вироглавството - оставих си за гледане снощният и днешния епизод в руския форум.
Аз пък понеже имам опит с "Козирог" мисля си,че тя е от тази зодия - с рогата напред,упорито и безотказно.А после като види,че е сгрешил Козирогът никога не казва "извинавай",но в същото време е много състрадателен и готов да помогне с каквото може.И се вбесявам от това,че не си дава сметка колко може да те нарани с думите си,особено когато е ядосан.Често осъзнавайки това,се прави на разсеян или с мили жестове се опитва да замаже ситуацията.Паникьосва се при екстремни ситуации в първият момент,но бързо му минава.
А за Боран съм на кръстопът за зодията newsm78 - много ми прилича на Овен на моменти, а в други ситуации на Стрелец,да не излизе накрая баш Лъв newsm78 Joy

За коментарите при хърватките се сетих и за следното - обсъждаха изискванията му към бъдещата му жена Tired Уж казвал едно,ама май накрая ще си намери майстора с друга - силна и решителна жена... Joy Joy Joy Селин / бившата/ не му била по мярка точно заради това,че не била такава. Joy Joy Joy Опасни скици има в хърватския форум Crossing Arms Laughing Tired
Аз пък си го гледкам и му се радвам Two Hearts Two Hearts  remybussi

# 667
Преди да отлетя към поредната порция "Боран ага" ви слагам нещо за усмивки, Laughingкоето ми прати сестра ми /зодия Лъв е/ по скайпа.Тя често ме изненадва с такива "писъмца" Joy
Скрит текст:
Видове тройки

Турска : Двама правят секс, третият лежи с нож в корема.

Руска: Мъж, жена и мечка.

Студентска: Двама правят, третият се прави, че спи.

Гръцка: Двама убеждават трети, че правят секс, той се прави, че им вярва.

Италианска: Двама говорят, че ще правят секс, третият също говори.

Еврейска: Двама правят секс, третият урежда правата за излъчване  в медиите.

Арабска: Двама правят секс, третият подготвя динамит и изявление.

Афганистанска: Един прави секс, другият държи козата.

Българска: Един прави секс, другите двама му дават акъл.

Пернишка: Голф тройка.

# 668

Много красива песен! Благодаря!

И за видовете тройки ми хареса, съвсем не очаквах да получа такава ценна информация в темата!  Joy

Боран не вярвам да е Лъв, те обичат да са в центъра на вниманието и много командват. Притежават и голяма доза егоизъм. За Овен и Стрелец - може.  Simple Smile

Всъщност, премислих, доста е отстъпчив и благ за Овен.  Simple Smile

# 669
  • Разград

# 670
Цитат
Боран не вярвам да е Лъв, те обичат да са в центъра на вниманието и много командват

Изключваме общоизвестният факт, че Мехмет Акиф е Лъв, във филма смятам, че героя му Боран ага е Стрелец -  къде със сила, къде с дипломация, той постига всичко което е решил, бавно , търпеливо, целенасочено и неотстъпчиво - типичен инат като Стрелеца.
Когато правят подбора на актьорите имам чувството че съобразяват и това. Спомням си в Л и Н Мурат Йълдъръм, който също беше ага, е зодия Овен, в Съла Мехмет Акиф е зодия Лъв. Берзан е СТрелец. Ами според мен точно хора от тези зодии имат вродени лидерски качества - да бъдат водачи и за това така добре си играят и ролята, даже може би не им се налага и да играят - просто това са си те.
Дими, ти ще кажеш с какво впечатление си от Мурат - мъжете "овни"са много мили, любезни и възпитани, ако се държиш с тях по този начин, но  ако ги засегнеш не ми се мисли... като навие рогО - трябва да си лъв или стрелец за да му излезеш насреща - останалите нямат шанс.
Извинявам се за отклонението от темата - не исках да влизам в такива подробности, ама като тръгнах не моА се спра.

# 671
  • Разград

Джансу Дере и Саадет Аксой ще отидат на филмовия фестивал в Кан като рекламни лица на L'Oreal Paris, който е основен спонсор на фестивала. Турските красавици ще бъдат на червения килим със звезди като Дженифър Лопес и Мила Йовович, които са добре позната марка на световния пазар.

# 672
Мари Hugправа си за Овните.За щастие в официалните "свиждания" ги виждаме сама с розови очила,а и те се проявяват откъм най-добрата си страна.
А за Стрелецът - съгласна съм с теб Peace Най-готините са все огнени знаци - затова и ни въздействат, толкова силно, може би... Thinking newsm78
Валя Hugние понякога излизаме извън рамките,ама това е само ,за да разведрим малко настроението,след дълъъг работен ден.Не напразно го сложих в спойлер и предупредих,че е закачка.Дано съм те накарала да се усмихнеш Peace Laughing
А бе Джансуто откъде извади толкова косище.... newsm78 Joy Joy Joy

# 673
  • Learn to fly. Fly away.
Прибрах се най-сетне  Laughing
Димееее, това с руската тройка просто ме разби  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За Боран ага и аз се колебая, но клоня повече към Стрелец. Peace
Някъде в сериите напред не подсказват ли нещичко по тоя въпрос?
Вие нали изгледахте целия филм  Thinking

За мъжете Овни не знам, но има ли около мен жена Овен, се окопавам за 100 годишна война  Laughing

На Джансуто са и сгъстили косата, а другата хубавица изглежда като кукла Барби в лицето  ooooh! Някой е прекалил с обработките на снимките.

# 674
Мари, Диме, много ми е забавно това продължение на разговора за зодиите.
Аз съм Стрелец, но не съм инат.  newsm78
Но за търпеливо, целенасочено и с дипломация - съгласна съм.  Joy

Овните могат винаги да си покажат рогата, дори когато се държиш с тях мило, любезно и внимателно. Но пък имат други силни качества, определено са като динамо, могат да заеждат с  енергия. Имам чувството, че са предпочитани за герои в турските сериали - Саваш, Керим...

Аз наскоро си направих тест, защото с изненада разбрах, че някои от любимите ми актьори са Овни Анди Гарсия, Мурат Йълдъръм, Марлон Брандо. Продължих със списъка и установих, че неОвните са изключения. Определено имам афинитет към Овен.

Общи условия

Активация на акаунт