~ Съла-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) Тема 2 ~

• 96 038
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро

Снощи останах без нет по едно време и съм пропуснала приятната изненада на Куин. Това интервю бих го гледала с удоволствие, сега когато вече знам и за какво си говорят и какво казва Мехмет Акиф.
От това което прочетох ви казвам, че още повече започвам да го харесвам, не само като мъж, но и като личност/характер.
Повечето неща които казва си ги знаем от предишните му интервюта, но има и нови неща, като например - много обича децата и в Съла във втория сезон е имал удоволствие да покаже своите чувства към децата.
 Казва, че е най- малкия в семейството и майка му се е занимавала най- много с него.
Бил е 18 годишен когато гледайки по телевизията как манекени дефилират, съпровождани от музика и си е представил и себе си  като манекен. Решил, че и той може да прави това.
Това което ме впечатли, е че казва, че по ръцете може да познае дали може да вярва на един човек или не. Гордее се със себе си защото е успял да направи нещо за семейството си . Построил е къща за майка си/осигурил я е/. Гордее се със себе си когато ощастливи своите обичани хора и когато може да направи нещо за семейството си. Винаги благодари на бог.
Споменават и синхронизацията на гласа му, въпреки, че имал хубав глас. Той отговаря, че все още трябвало да са учи как да повишава тона и как да го понижава, да контролира диафрагмата и когато се научи на всичко това, тогава, ще може да използва своя глас.
Цялата статия ще я преведа обаче при първа възможност, но незнам дали ще бъде днес или утре.

Куин, благодаря ти.

# 646
  • Learn to fly. Fly away.
Добро утро!  Hug

Куини Hug много тенкс за интервюто.
Наистина е наслада за женските ни очи да гледаме този красив мъж.
А как сладко говори и се усмихва
На мен "токът" не  ми спря, tooth ами направо ме разтърси с висок волтаж!  Heart EyesEmbarassed Embarassed Embarassed
Чудесно приспивателно ми осигури! Peace Peace Peace
Брех то не бяха комплименти,то не беше чудо - водещата направо си оцапа бохчата! Mr. Green
Ама и нашичкия извади голямата баданарка Joy Joy
Доколкото разбрах в интервюто има от всичко преведено досега от Мари - и за изразяване на чувства ,без диалог само с очи / Съла/, и за спорта - нали ви казах,тази сутрин ,че ще
тичаме заедно Joy, и за това,че иска да се ожени и то за еди-каква си жена от която да има деца / обича много децата/, и за манекенството,че му липсвало, и за началото с Бест Моделс ,и за двете му имена - общо взето- нищо кой знае какво ново. Crossing Arms
Тя направо се разтече ooooh!

# 647
Направо е неустоим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 648
# 649
# 650
  • БГ
Привет дами! Hug Hug Hug
Най-после усетихме ласките на слънчицето Laughing Laughing Laughing
Мари - не знам правилно съм разбрала, newsm78 но когато ставаше дума за цвета на очите и косата - май каза,че ако е момиче би искал да има сини очи и руса коса...
Вероятно ставаше дума за предпочитанията на дамите и за това,че той също е много харесван въпреки тъмните си очи!
Невероятно интервю - 42 минути - кеф и разтичане - снощи олигавих възглавницата,май.....
Хайде малко допинг - Мехмет Акиф

# 651
# 652
Akif kaže da je cura on bi htio imati plave oci i plavu kosu.Treba to znati cijeniti.

Да Дими - казва, че ако той е  момиче,  би искал да има сини очи и руса коса - по точно според мен смисъла е светли очи и светла коса. С това май косвено признава, че харесва светлите жени.

Добре , че се е родил момче с тъмни очи и коса, защото според мен чара му е именно в топлите, маслиново черни очи  Kissing Heart

Между другото, в Гърция където по-голямата част от хората са тъмнокоси и тъмнооки, голям хит са русите - светлите . За Турция незнам дали е така, но най-вероятно и там е същото. Рускините се котират май и на двете места.
Противоположностите се привличат - факт.

В това отношение и хърватките имат шанс - там има доста естествено руси девойки.

# 653
Аз пък си пуснах снощи 73 епизод и заспах   Blush
Тази вечер ще трябва да наваксвам.  Thinking
Някаква страхотна пролетна умора ме  е натиснала, както вървя и заспивам  ooooh! ooooh! ooooh!

Akif kaže da je cura on bi htio imati plave oci i plavu kosu.Treba to znati cijeniti.

Да Дими - казва, че ако той е  момиче,  би искал да има сини очи и руса коса - по точно според мен смисъла е светли очи и светла коса. С това май косвено признава, че харесва светлите жени.

Добре , че се е родил момче с тъмни очи и коса, защото според мен чара му е именно в топлите, маслиново черни очи  Kissing Heart
Прави комплименти на водещата, тя и без това беше пред разпад.  Party

Е, какво сега, ние брюнетките да си посипем главите с пепел ли?   Stop

# 654

Не мога да се стърпя, да не ви поздравя  Joy

# 655
Цитат
Е, какво сега, ние брюнетките да си посипем главите с пепел ли?   

В никакъв случай - който разбира от жени нас избира.  Laughing
Той и за това Мехмет Акиф още не я намерил, защото не я търси там където трябва Joy Joy Joy

# 656
  • БГ
А бе водещата се размаза , ама беше перхидролена блондинка Mr. Green
Пък красавеца ни нали е възпитан.... Crossing Arms
Обаче аз 40 минути освен на другите неща, се кефих на стойката му,на чепиците,на красивите му ръце,а ризката просто беше фешън,ама какво съм седнала да изреждам - щом ни оставя без дъх Thinking всичко си му беше на 6.. Peace

Фамозен е  smile3521- думи нямам newsm03 - особено тази поза в ляво-о-о-о Two Hearts Two Hearts

Пък да дойде при нас да му кажем,че руса Барби не му трябва - да си вземе брюнетка,та да разбере,че има жена до себе си - гореща,грижовна,страстна ,с две думи както казваше Бедар на Съла - съпруга,майка,сестра и любовница!

# 657
Дими, аз тази водеща съм гледала да интервюира и един друг мой любимец и при него беше същата. На нея явно си й "идва отвътре" - много е добра в работата си - умее да предразполага гостите си и да ги кара да се чувстват специални. Пускам видео в спойлер
Скрит текст:
http://video.cnnturk.com/2011/program-arsivi/2/8/ibrahim-celikkol
Този пехливанин също много го харесвам, но по друг начин. Много ме кефи и той. Но в сегашния филм - Мерхамет, са го накарали да отслабне, защото играе едновременно 20 г. момче и 30 г. мъж и са го обезличили напълно. Въпреки, че доста добре се справя с ролята си, но му смачкаха имиджа.

А за Мехмет Акиф нямам думи - много е въздействащ с цялостното си излъчване - маниери, погледи, походка, телосложение - а пък ръцете му вземат дъха lovekiss
Никога до сега не се бях заглеждала и впечатлява от мъжки ръце, така , както в този случай.

# 658
  • Разград

# 659

Общи условия

Активация на акаунт