Снощи останах без нет по едно време и съм пропуснала приятната изненада на Куин. Това интервю бих го гледала с удоволствие, сега когато вече знам и за какво си говорят и какво казва Мехмет Акиф.
От това което прочетох ви казвам, че още повече започвам да го харесвам, не само като мъж, но и като личност/характер.
Повечето неща които казва си ги знаем от предишните му интервюта, но има и нови неща, като например - много обича децата и в Съла във втория сезон е имал удоволствие да покаже своите чувства към децата.
Казва, че е най- малкия в семейството и майка му се е занимавала най- много с него.
Бил е 18 годишен когато гледайки по телевизията как манекени дефилират, съпровождани от музика и си е представил и себе си като манекен. Решил, че и той може да прави това.
Това което ме впечатли, е че казва, че по ръцете може да познае дали може да вярва на един човек или не. Гордее се със себе си защото е успял да направи нещо за семейството си . Построил е къща за майка си/осигурил я е/. Гордее се със себе си когато ощастливи своите обичани хора и когато може да направи нещо за семейството си. Винаги благодари на бог.
Споменават и синхронизацията на гласа му, въпреки, че имал хубав глас. Той отговаря, че все още трябвало да са учи как да повишава тона и как да го понижава, да контролира диафрагмата и когато се научи на всичко това, тогава, ще може да използва своя глас.
Цялата статия ще я преведа обаче при първа възможност, но незнам дали ще бъде днес или утре.
Куин, благодаря ти.