~ Съла-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) Тема 2 ~

• 96 045
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград

# 76
  • Разград
Разбрах, защото му пише още...не да работя, да се погрижа за хората....там..щях да питам преди..в предишния пост..за кои хора, говори..?! newsm78
А, той къде е....какви са тези решетки....затвор ли е това??? newsm78 newsm78

Когато тя роди, той влезе в затвора за да я спаси, защото стреля по Джихан, който я гонеше да я убие.

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 00:17 от vania_e

# 77
  • Разград
Кралице, имам една молба в старата тема сложих едно интервю на режисьорката ще може ли да го погледнеш и да кажеш за какво се говори в него.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688092.660  пост 663

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 00:05 от vania_e

# 78
Разбрах, защото му пише още...не да работя, да се погрижа за хората....там..щях да питам преди..в предишния пост..за кои хора, говори..?! newsm78
А, той къде е....какви са тези решетки....затвор ли е това??? newsm78 newsm78

Когато тя роди, той влезе в затвора за да я спаси, защото стреля по Джихан, който я гонеше да я убие.
Аха, разбрах сега....защото тя още, пише...откакто е родила, че е все сама...само с любовтта си към него ... newsm78

# 79
  • Разград

Още снимки от откриването на училището.

# 80
Кралице, имам една молба в старата тема сложих едно интервю на режисьорката ще може ли да го погледнеш и да кажеш за какво се говори в него.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688092.660  пост 663

На пръв поглед...минах го, набързо....задават й доста въпроси ..за нуждата от такъв филм, защо ..това е реалността за съжаление..няма защо да я крием, докато прочетох книгата...полудях...и ето, вече го правим филма...говори за актьорите....харесвала Дере отпреди....поканила я да играе, затова..Алакурт, докато са се запознали...казала си..това е Боран Ага ...той ще е...си казала...и още е много доволна и от кастинга на другите актьори, имахме този късмет...
После, някоя вечер...ще направя...преразказ, навярно...поради липса на толкова време....на цялото интервю, по-подробно...обещавам! bowuu

# 81
  • Разград

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688092.660  пост 663

На пръв поглед...минах го, набързо....задават й доста въпроси ..за нуждата от такъв филм, защо ..това е реалността за съжаление..няма защо да я крием, докато прочетох книгата...полудях...и ето, вече го правим филма...говори за актьорите....харесвала Дере отпреди....поканила я да играе, затова..Алакурт, докато са се запознали...казала си..това е Боран Ага ...той ще е...си казала...и още е много доволна и от кастинга на другите актьори, имахме този късмет...
После, някоя вечер...ще направя...преразказ, навярно...поради липса на толкова време....на цялото интервю, по-подробно...обещавам! bowuu

# 82
  • Разград

# 83

Здравейте,момичета Hug

Влизам в темата само за да ви кажа,че има още един запленен фен на филма "Съла".Няма да

мога да се включвам с коментари,защото съм много назад( 30 епизод с руско аудио) и напредвам

много бавно.Просто в много неподходящо време загледах сериала,почти нямам време за гледане

на филми. Много ми е интересна историята, а и съм много приятно изненадана от играта на

Джансу.За агата няма да коментирам:) Падам си по агите аз и това си е Laughing

Дими, Ваня, много ми е приятно да ви засека тука Heart Eyes

Лек,спорен и усмихнат ден ви желая

# 84
KraLeva66 благодаря ти за превода който правиш и за готовността да превеждаш, когато имаш време. Аз също опитвам да превеждам от хърватски и знам колко време отнема, но е хубаво когато имаме превод от оригинал - т.е.  от турски, защото почти винаги при превод се прави интерпретация на казаното - / в моя случай се получават вече две - веднъж на хърватски и след това от хърватски на български/и по този начин се губи силата на думите .

iia, въобще не се притеснявай да влизаш и да коментираш- тук всеки е стигнал до различно място - някои са още на първите епизоди, други са на последните, трети са го гледали целия вече няколко пъти, но това не пречи, всеки в един момент да влезе и да сподели какво го е развълнувало.
Още повече, че аз съм стигнала до 73 епизод, очаквам превода на 74, но в същото време се връщам назад и в момента съм до 9 епизод - с голямо удоволствие се връщам назад, защото имам един любим момент във филма, но съм забравила в кой епизод беше, затова в момента го гледам отново и то този път по -спокойно, защото в началото гледах по няколко серии по цели нощи.

Желая Ви хубав петъчен ден  newsm44 newsm44 newsm44 - любимият ми ден от седмицата!!!!

# 85
# 86
# 87
# 88
  • БГ
iia Hug много съм доволна,че сме заедно - няма как,нали - падаме си по агите ние!И как не - те все младоци и хубавци! Joy Joy Joy Joy ТрЕбЕ да си се погрижим за тях!моля ти се изобщо не се притеснявай - и аз снощи докато дебнех за 74 епизод си изгледах с кеф 30 еп.с руското аудио.И как само спря / така е и в оригинала/ точно като питаха за пола на бебока,а доктора каза - Да - виждам го! Flutter А Боран горкичкият тръпнеше от очакване с тайната надежда да е момченце,Съла обаче  беше права да иска момиче,още повече като чу Фируз ага,как смята да възпитава внука си - да спазва обичайте,по-добре от баща си.
Довечера ще видим в руския епизод - как празнува аширета вестта,че идва принца на рода Генджо!
Така,че чакаме коментари! Laughing Laughing Laughing и от теб и от Ева!
Аз също пов
Момичета,как се извъртя този народ,бе - дойде ли петък сякаш светът ще свърши - все спешни работи и то на мига Mr. Green - най-мразя това - цяла седмица хоп-троп нагоре-надолу,а в петък купища задачки!
Типично по нашенски табиет! #Cussing outНо краят му се вижда вече!

# 89
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт