Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 981
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • У Диспансера ...♥♥♥
това май е от мача преди малко  newsm78

дай от твоите песни да тропна малко,че да ми мине яда  Mr. Green

# 301
това май е от мача преди малко  newsm78

дай от твоите песни да тропна малко,че да ми мине яда  Mr. Green
веднага ще издиря някоя да ти вдигне настроението  Mr. Green

# 302
Марги,  Hug искам да те поздравя за всичките ти постове и да ти кажа, че аз съм от тези, които те четат и ти се радват.  Peace
Опитвам се и аз да се включвам в дискусиите за сериала, защото наистина ми е много приятно, но понякога не намирам точните думи, за да се изкажа. Много ти се радвам и на теб, също така и на Кали за дългите постове, които публикувате. Както и разбира се се радвам на всички, които споделят мнението си, макар и понякога да не мислим еднакво.  Peace Но това е целта на общуването - да погледнеш от друга страна на даден момент, герой, дори понякога е приятно да поспориш, но в рамките на нормалното, разбира се. 
Така че продължавай да пишеш, макар и понякога да се отклоняваме леко от темата.. Hug Виждам, че това не ти допада, но.. както самата ти каза - различни хора, от там и различни мнения.

Миленка,  Hug и на турски ли вече проговори бе джанъм..  Laughing А дано поне Джейда ти отговори. Аз й писах на английски, надявам се да ме разбере.  Laughing

# 303
  • У Диспансера ...♥♥♥
рано е още за спане  Peace
Кой ще ляга,ние сме от сумнабулите в темата,а пък аз ще почвам да драскам превода пак,Джанко писа ли какво става там,че не съм се добрала още да видя какви ги вършеете там Mr. Green

# 304
няма бе те по надути и от нащо надуфче  hahaha

# 305
айда заповядай  Hug

# 306
Кой ще ляга,ние сме от сумнабулите в темата,а пък аз ще почвам да драскам превода пак,Джанко писа ли какво става там,че не съм се добрала още да видя какви ги вършеете там Mr. Green
не е писал от 1 април  hahaha и той са покри бахти няа на огрее на камък удря

# 307
  • У Диспансера ...♥♥♥
ние се престрашихме и той яко дим,куцузи сме големи ooooh!

# 308
# 309
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Toi podgotvia se za nova role a i nali kazah mai na vas nepomnia sorry ako zabravila uci kak da se durzi v obstestvototo a za nego vazno. Iskam kaza ce kak communiquer s paparazzi i drugi.No tia kazva ce toi dobur i zatova friends s CAn zastotot idvamata s ednakvi character.  
Ей на затова го няма никакъв Mr. Green

# 310
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде да се разджаскам малко Mr. Green

# 311
ние се престрашихме и той яко дим,куцузи сме големи ooooh!
ужас  ooooh! дано проблесне светлинка в тунела

# 312
# 313
# 314
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Ето меееее,ихааа,ама се раздавам,ямама ямама Whistling

Общи условия

Активация на акаунт