Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 806
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
# 663
Диджейке, супер ФЕмир пускаш.
Красива жена е Дениз, но болестта й я състари изведнъж. Rolling Eyes

# 664
# 665
Наде, червеното винце как хубаво си върви с тези хубавите мезета. Благодаря!
Скрит текст:
Аз съм голяма месоядка Simple Smile

Ани, стихът на Алгафари ми е един от любимите - благодаря!   bouquet

Някак ми е много "българско" тази вечер, поздрав с едно хорце от моя край!  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=0S-WvXKknio[/b]

# 666
# 667
Добра вечер в четвъртък за всички които се включват в момента! Grinning

Скрит текст:
Време ли нямах - да те забравя?
Повод ли нямах - да те заместя?
Огън ли нямах - Да се запаля?
Или очи нямах насреща?

Сълзи ли нямах - да не изстина?
Рани ли нямах - да те не мразя?
Гордост ли нямах - да те не диря?
Или честта си да пазех?

Мисли ли нямах - да те не мисля?
Сърце ли нямах - пак да обича?
Спомен ли нямах - да ме пронизва?
Разум ли - да те отрича?

Други ли няма - по тях да тичам?
Воля ли нямам - гръб да обърна?
Нужда имам да те обичам..
Сили нямам да се не върна!

Мадлен Алгафари
Ани,  newsm10

Само няколко думи за Корай... Thinking
Този инцидент с Ханде и Емир го преживя и самият той. Защото им беше приятел в най-ценният смисъл на думата, имаше и повече от това, имаше и любов към Ханде.
Голям стоицизъм имаше любовта му, любов независимо невъзможността си, не знам как издържаше този млад мъж?
В случаи като при него си мисля, че любовта е и едно безумие... newsm78
Харесвам го, много е умерен, прецизиран почти винаги и в думи и в поведение. Не се оставя само на емоцията си, подхожда до колкото трябва и с разума си, колкото и трудна да е ситуацията.
При това сам самичък и той, няма родители до него, ама ето, че се справя сравнително успешно с живота си, че и на хората които обича и са до него.

Докато бяха все още в болницата, нито за миг не загуби кураж и вяра, че ще се оправят и двамата.
Особено впечатление ми направи как не пожела да му разкаже Емир за причината на инцидента.

В случая разбираше и приемаше решението на Емир да отдалечи Ханде от живота си и прие решението колкото и да не му харесваше, защото той бе между двамата, от една страна приятелството му с него, от друга любовта му към Ханде.
Тук много умело маневрираше между тях, така, че никой да не бъде ощетен или засегнат.
Това е доста трудно и наистина изисква усилия да балансираш, да поддържаш една линия на поведение удобна за всички.

Корай наистина е един добър човек, мъж с отговорност и приятел който безусловно застава зад приятелството си.
Корай е асоциацията ми за приятелство стане ли дума за сериала като цяло. Peace
Асоциация за един зрял човек, с висока степен и на емоционална интелигентност.

Зрелостта започва тогава, когато сме удовлетворени от това, че сме прави, без да изпитваме потребност да доказваме, че някой друг не е. Сидни Харис

И още нещо...ами почти винаги е и усмихнат, мисля, че тази му позитивна нагласа към живота му помагаше и в голяма степен.
Казват, че човек е онова което мисли, и съм склонна да се съглася, особено в случая на Корай.

Обичаше Ханде с широко отворени очи, а казват, че любовта е сляпа... newsm78
Отново усети нейното отношение към Емир, погледите й които го следваха, тежко и трудно е да виждаш, да разбираш това и пак да обичаш, да обичаш-мълчиш и приемаш, че не си обичан... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 21:35 от margita9

# 668
# 669
# 670
# 671
Здравейте  момичета, редовно ви чета с огромно удоволствие. След като съм минала през темата все едно, че съм била на СПА, така релаксиращо ми действате.
Филма го загледах случайно, впечатли ме приликата между Емир и синът ми, не само визуално, а физичеки, походка, действия, мислене, възраст. Замисъла /без 3 сезон/ - прекрасен, актьорите - нямам думи , но:
В момента съм в шок, този сериал навлезе в живота ми като ураган.

Ако ми кажете как скривате текста, ще споделя с вас, не искам да ви занимавам с лични неща.

# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт