Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 34 014
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Добра нощ в тема 67-ма! Grinning
Ани, поздравление, справила си се чудесно! Peace
Тема се прави лесно, ангажимента за нея е сложното и отговорно в случая, пожелавам ти сили и успех! Hug
Благодаря! newsm51

Позволявам си да ползвам като първо включване и в тази тема поредният невероятен колаж на Бел,  Hug  за сериала, който наистина ми помага да намеря сили и малко местенце и за себе си и моите вълнения предимно за него. Heart Eyes
Опитвам, на моменти имам усещане, че успявам, но сега, сега не съм убедена... Rolling Eyes

Но няма как...хора-разни, интереси-разни, явно и затова темата за Огледален свят следва посоката и тенденцията-разни. Thinking

Спокойствие, пари, уют и слава...

Спокойствие, пари, уют и слава ...
Какво ли друго липсваше ми още ?
Земята под нозете ми бе здрава,
безветрено - небето в мойте нощи.
Живеех, трупах.... Докато във мрака
усетих във гръдта си страшна яма :
Очи захлюпих, изведнъж заплаках
аз всичко имах, само тебе нямах !
Любов велика птица полудяла,
ти трябваше да дойдеш с велика сила
да възкресиш душата ми умряла
праха й да сметеш от нейните крила.
Ти трябваше с дихание горещо
да я опариш цяла в тъмнината
за да усетя над камари вещи,
че съм последен просяк на земята.

ДАМЯН ДАМЯНОВ

Източник: http://www.slovo.bg/old/damyanov/

Приятни минути в темата си пожелавам, това ще търся, това ще дам и от себе си, нека е приятна и за вас! Hug

Преминавам на сериала, ама имам нужда вече и от планче за планчетата...  ooooh! Crossing Arms Wink
Добре, че е ваканция!!! Peace Grinning

# 136
Покажете ми я тази Дзурля..... не съм курса ...Да се потреса и аз .. Mr. Green
Скрит текст:
/малко като свиня ми звучи/
От ПЕ единствената симпатична ми беше полицайката...Имаше нещо много непринудено и чувствено в нея....поне за мен, де.....Ча явно не я е отразил!

Аууу не и тя му се лепна и нея не я понасям  Naughty Naughty smile3515 smile3515 smile3513  Кой какво защо тая беше навсякъде  #Cussing out
Опппаааа тук са дърпаме Mr. GreenНезнам в ПЕ дали се е натискала но в 1 част на 3 сезон му помогна и не му се натрапваше Rolling Eyesжалко че продължи така филма Rolling Eyes

# 137
Киарче, то не е казано, че Чаги нещо гледа, нали все вика "В живота ми няма никой", ама не казва "Леглото ми е празно". Пък и то в тъмното... А и много работи момчето - 24/7 на сета, кого да намери, няма времее. Туй Дзурлял обаче и във филма му личеше, как се надува. Как само се съблече във фрагмана - все едно ще показва чудо-невидяно.
то това ще е бил момента  Peace като я е видял по белъо и я харесал и айде  Mr. Green

# 138
Кали, много хубав пост! И аз мисля, че Ферито вечно беше тревожна и се страхуваше да не го загуби. Отчасти заради лъжите, НО и заради имиджа му на плейбой, който също им изигра лоша шега. Фериха като че ли не можеше да повярва, че "златното момче на унито" полудя точно по нея...

# 139
ООО Дзверче, много ми е драго. Отдвна не сме се засичали, домъчня ми. Гледаш ли кво става - на Чаги кирливите ризи вадим и се нервим, тюююю.

НЕВИ,  Hug тръстика сестро и то голяма.
Те само да не излезнат доста кирливи, ча като гледам май е наивна душица, да не кажа много даже.
ooooh!

# 140
омбре ефект
Скрит текст:

Скрит текст:
И какво излиза, че сега като са ми поотраснали киурите и съм в крак с модата. А аз се чудех дали да не си ги подновя. Е, моите не са точно като на Жени, идват малко по-високо, ама ....

# 141
  • София
Кали, много хубав пост! И аз мисля, че Ферито вечно беше тревожна и се страхуваше да не го загуби. Отчасти заради лъжите, НО и заради имиджа му на плейбой, който също им изигра лоша шега. Фериха като че ли не можеше да повярва, че "златното момче на унито" полудя точно по нея...

Еми....то не си е за вярване (от нейна гледна точка)  Rolling Eyes

# 142
Абе нормално е да е с грозни, не е задълже само красавици,
причини
-бройкаджия
-комплекси
-Релакс каза има ......
-Петрова ви го каза, че хубавите и стойностните не са за една нощ, а той такива търси само в момента,
защо пък не, какво толкова има, кекс и чао

Брат ми е 87 набор и все още не е хващал сериозна връзка , всичките му са за по една нощ, ако му хареса кекса може и за повече, в момента в който види че оназ залита и дузпата
питам го що и той вика щот не искам да се обвързвам още, а ми се яде кекс , това е слад с прав нормална житейска ситуация
то и аз като видя бившите на мъжа ми са ми по грозни и от Дзурлата ама това е имал подръка това е вършал

# 143
smile3521

# 144
дур бе нямате стигане
Набора си знае Heart Eyes Hug

# 145
Цитат
айде още един им трябва да позная резултата Laughing
Ренка, пече се, пече се  newsm18
smile3521

Дзверче Hug  bouquet

Ирка те в туитара сега са в траур заради любимия им отбор Mr. Green
Да вадят кърпичките,нали са по драмата е сега да им я даде някой друг,да видят какво е,той Ча ще е там ,аз зяпам мача ама ми се губи,някой не го ли мерна hahaha hahaha hahaha
Мачът беше в Мадрид, освен това от 10 000 пристигнали турски фенове, само 3500 бяха пуснали на стадиона -  едва ли Ча е бил сред тях, Но в Истанбул другата седмица ще е ОГЪН. Била съм в Турция, когато техен отбор играе шампионска лига, Малиии не е за вярване какви фанатици са
. Между другото не знам дали знаете, Галатасарай е отбора на богатите в Истанбул.

# 146
Аз във сериала само с Хазал го възприемам ...Всички други не са си на мястото и нямат работа с него! Rolling Eyes
Но извън него по-добре да беше "обърнал" полицайката отколкото Дзурлето....че тя е страшна.....В тъмното може и да те стресне, ама той пък може само на светло да го прави.... Mr. Green
Стели, добре, че не дадоха сцената от трейлъра в самата серия, в която Дзурлето се съблече пред спящия Емир, че щеше да са страшни последиците. Невинната мома, на която Емко посегна. ooooh!

# 147
Мерси, Неви!  Peace Абе, не го вярвам това...  ooooh!

Сакън...къш,къш... ignore2

# 148
аз ви писах ,ама няма кой да ме чете

Човека трупа опит да не се излага пред каките  Mr. Green

# 149
Аз във сериала само с Хазал го възприемам ...Всички други не са си на мястото и нямат работа с него! Rolling Eyes
Но извън него по-добре да беше "обърнал" полицайката отколкото Дзурлето....че тя е страшна.....В тъмното може и да те стресне, ама той пък може само на светло да го прави.... Mr. Green
Стели, добре, че не дадоха сцената от трейлъра в самата серия, в която Дзурлето се съблече пред спящия Емир, че щеше да са страшни последиците. Невинната мома, на която Емко посегна. ooooh!
то там може би би е замислено пак с Ръза да има проблемации.....и така нямаше да се появи Гиземката...ама я предлочитам пред млечната систърка Sick

Общи условия

Активация на акаунт