Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 34 005
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Абе нормално е да е с грозни, не е задълже само красавици,
причини
-бройкаджия
-комплекси

-Релакс каза има ......
-Петрова ви го каза, че хубавите и стойностните не са за една нощ, а той такива търси само в момента,
защо пък не, какво толкова има, кекс и чао

.....

Съмнявам се такъв мъж да има комплекси  newsm78

# 151
Киарче, то не е казано, че Чаги нещо гледа, нали все вика "В живота ми няма никой", ама не казва "Леглото ми е празно". Пък и то в тъмното... А и много работи момчето - 24/7 на сета, кого да намери, няма времее. Туй Дзурлял обаче и във филма му личеше, как се надува. Как само се съблече във фрагмана - все едно ще показва чудо-невидяно.
Тя за разлика от Гизем(само отбелязвам като факт) се изказа кофти за Хазал и не и отчете заслуженото в сериала. ooooh!

# 152
Дзверче,
Цитат
ча като гледам май е наивна душица, да не кажа много даже
, не знам дали е наивна душичка, ама, че е безпомощно-слаб ангел е ясно. ОБАЧЕ - всичките тия случки започват след края на 2ри сезон, забележете! Пък как шъ го разтълкувате - ни знам  Mr. Green

# 153
Кали, много хубав пост! И аз мисля, че Ферито вечно беше тревожна и се страхуваше да не го загуби. Отчасти заради лъжите, НО и заради имиджа му на плейбой, който също им изигра лоша шега. Фериха като че ли не можеше да повярва, че "златното момче на унито" полудя точно по нея...

Еми....то не си е за вярване (от нейна гледна точка)  Rolling Eyes
накрая и с основание..как й показа че е НЕЙН като зашитаваше оная бившата си ли....пфууу

# 154
  • София
Покажете ми я тази Дзурля..... не съм курса ...Да се потреса и аз .. Mr. Green
Скрит текст:
/малко като свиня ми звучи/
От ПЕ единствената симпатична ми беше полицайката...Имаше нещо много непринудено и чувствено в нея....поне за мен, де.....Ча явно не я е отразил!

Аууу не и тя му се лепна и нея не я понасям  Naughty Naughty [sm0ilie=smile3515.gif] smile3515 smile3513  Кой какво защо тая беше навсякъде  #Cussing out
Опппаааа тук са дърпаме Mr. GreenНезнам в ПЕ дали се е натискала но в 1 част на 3 сезон му помогна и не му се натрапваше Rolling Eyesжалко че продължи така филма Rolling Eyes

Е аз за тези епизоди говоря, незнам на мен малко в повече ми идваше нейното присъствие, да не говорим пък за оная крава  Sick неможех да я гледам аз и сега немога  Sick Каквото и да станеше, полицайката се появяваше, все едно в цял Станбул тя е единствения полицай и всичките случки, които му се случиха да са в един район, е не ми се вярва  smile3516  Иначе нямам против момичето, в интерес на истината от трите / Кравешкия поглед, Бледоликата и полицайката/ , тя ми беше най-симпатична..

# 155
Няколко двойки в едно Laughing

# 156
Наде, ама нали пък казаха, че Чаги й е скочил тогава и явно тя, за да не й се сърди, му е изиграла фрагмана на живо  Mr. Green

# 157
Неви, съгласна съм с теб ама все пак тази е, меко казано, грозна.

Марги,  Hug знаеш, че постовете ти се четат, поне от мен, с удоволствие. Темата е всеобхватна и не разбирам защо се чувстваш, как да кажа, излишна с коментарите си или, пък, искаш да намекнеш, че вълненията на другите са излишни или не на място...
Всеки споделя това, което го вълнува. А, когато това е за сериала и хората свързани с него не виждам нищо лошо. Ако не се лъжа, даже и рецепти за курабийки си разменяхме и според мен това е супер. Това, че темата се казва "Огледален свят" не означва, че не можем и да се отклоним леко от нея. За мен също е непосилно да смогвам на темповете, но когато съм сред страниците и ми е много забавно и интересно.
Ще се радвам да продължиш с анализите си и ако не получаваш желаните или очаквани отговори, това не е защото не си четена.  Peace

# 158
Киарче  Hug ,спокойно не вярвам да е паднал толкова ниско дори и за една нощ да е било,може да си намери някоя по-красива макар и с повече грим и силикон hahaha Но ако е вярно найстина трябва много да го е закъсал или да е прекалил с чашата и да е почнал като Емир да не подбира

Да, той и като Емир все ги подбираше едни  Rolling Eyes

# 159
Абе нормално е да е с грозни, не е задълже само красавици,
причини
-бройкаджия
-комплекси

-Релакс каза има ......
-Петрова ви го каза, че хубавите и стойностните не са за една нощ, а той такива търси само в момента,
защо пък не, какво толкова има, кекс и чао

.....

Съмнявам се такъв мъж да има комплекси  newsm78
аз не се съмнявам...пълно съвпадение си е за точно такива комплекси и то като Слънчев бряг големи

Дзверче,
Цитат
ча като гледам май е наивна душица, да не кажа много даже
, не знам дали е наивна душичка, ама, че е безпомощно-слаб ангел е ясно. ОБАЧЕ - всичките тия случки започват след края на 2ри сезон, забележете! Пък как шъ го разтълкувате - ни знам  Mr. Green
е как ясно си е щото не е преглътнал липсата на Хазалчето

# 160
Аз във сериала само с Хазал го възприемам ...Всички други не са си на мястото и нямат работа с него! Rolling Eyes
Но извън него по-добре да беше "обърнал" полицайката отколкото Дзурлето....че тя е страшна.....В тъмното може и да те стресне, ама той пък може само на светло да го прави.... Mr. Green
Стели, добре, че не дадоха сцената от трейлъра в самата серия, в която Дзурлето се съблече пред спящия Емир, че щеше да са страшни последиците. Невинната мома, на която Емко посегна. ooooh!
то там може би би е замислено пак с Ръза да има проблемации.....и така нямаше да се появи Гиземката...ама я предлочитам пред млечната систърка Sick
Ооооо и аз, млечната интуитивно не я траех с онзи телешки поглед.

# 161
Ани за теб и готината тема  Hug

# 162
Неви, съгласна съм с теб ама все пак тази е, меко казано, грозна.

Марги,  Hug знаеш, че постовете ти се четат, поне от мен, с удоволствие. Темата е всеобхватна и не разбирам защо се чувстваш, как да кажа, излишна с коментарите си или, пък, искаш да намекнеш, че вълненията на другите са излишни или не на място...
Всеки споделя това, което го вълнува. А, когато това е за сериала и хората свързани с него не виждам нищо лошо. Ако не се лъжа, даже и рецепти за курабийки си разменяхме и според мен това е супер. Това, че темата се казва "Огледален свят" не означва, че не можем и да се отклоним леко от нея. За мен също е непосилно да смогвам на темповете, но когато съм сред страниците и ми е много забавно и интересно.
Ще се радвам да продължиш с анализите си и ако не получаваш желаните или очаквани отговори, това не е защото не си четена.  Peace

съгласна  Peace

лично аз отмарям с вас и да си призная не мога да изчета всичко...малко на майтап и смешки наблягам Mr. Green

# 163
  • София
Кали, много хубав пост! И аз мисля, че Ферито вечно беше тревожна и се страхуваше да не го загуби. Отчасти заради лъжите, НО и заради имиджа му на плейбой, който също им изигра лоша шега. Фериха като че ли не можеше да повярва, че "златното момче на унито" полудя точно по нея...

Еми....то не си е за вярване (от нейна гледна точка)  Rolling Eyes
накрая и с основание..как й показа че е НЕЙН като зашитаваше оная бившата си ли....пфууу

И ти си права  Rolling Eyes

аз не се съмнявам...пълно съвпадение си е за точно такива комплекси и то като Слънчев бряг големи

Ако има някакви комплекси за мен ще е изненада- красив, успял, богат, обичан....какво повече  Tired

# 164
  • в подножието на планината
Аз нито една не траех да е до Емир като се започна от Руя, та Едже после Джан, Дзурлата, а пък за Гизем да не говорим... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт