Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 913
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Сега съм в туитъра на Джейда, поне е сигурно, че е нейн.  Peace Laughing
Направила си е инстаграм, видях, че сте го постнали, както и новата й прическа.  Peace Много й отива.  Heart Eyes Допада ми.
Подкрепяла е и тя Галатасарай, но накрая е останала разочарована.
Малко снимки...
От инстаграм:

А пък тази е съвсем прясна, от преди няколко минути.

# 271
хапвам си бисквитки ...някой направили си по рецептата която дадах
Стават чудни

Мерси момичета за инфото и снимката на Ча..предположих....странно е как са го снимали къде ли не а сега НЯМА нито от колата нито пред колата нито като излзиза..а не вярвам да не...никъде няма снимки тоз Thinking...пфууу

# 272
# 273
Ча ПОТЪНА В ДЪН ЗЕМЯ  hahaha

# 274
Very89, сближаването може би щях да го преглътна - да има приятелско рамо Емир. Обаче като се изцепи накрая /като пиеха кафе/, че не помни как е живял и какво е било с Фериха - щях да повърна. Ми как въобще му се обърна езикът да го каже това нещо, голяма тъпня.
ужас,това как не съм го прочела ееее сценаристка му работа не помнел бил  #Cussing out

Това и аз съм го пропуснала. В коя серия го е казал  newsm78

# 275
стига яди дай на нас бахти  hahaha

# 276
# 277
я ме светнете след като някой не те следи как ще вижда,че си му писал  newsm78

# 278
Very89, сближаването може би щях да го преглътна - да има приятелско рамо Емир. Обаче като се изцепи накрая /като пиеха кафе/, че не помни как е живял и какво е било с Фериха - щях да повърна. Ми как въобще му се обърна езикът да го каже това нещо, голяма тъпня.
ужас,това как не съм го прочела ееее сценаристка му работа не помнел бил  #Cussing out

Това и аз съм го пропуснала. В коя серия го е казал  newsm78
Когато пиха чай с нея в някакво кафе за първи път  Peace ама серията не помня Rolling Eyes 71 или 72 еп е Laughing

# 279
Светулка, здрасти. Ти съвсем като ника - по нощите  Joy Абсолютно си права - няма такъв бацил като тоя сериал и няма такава двойка като Фемир.
За сериите нищо не мога да ти помогна, аз чакам преводите тука, щото и без това две години го гледам и го знам наизуст.
Приятно ще ми е да чета и твоите коментари, а за темата - е няма такава тема!!!

# 280
Милички,лека нощ и сладки сънища!Отивам да се опъна и ще позяпам нещо за приспиване...  sleepuu Нещичко за спокойна нощ...

# 281
я ме светнете след като някой не те следи как ще вижда,че си му писал  newsm78
Независимо дали те следи, в "Connect" ще му излиза какво си му писал.

Снежи,  Hug лека.

# 282
малко свежа плът да влезе във форума  txtloves
Миленче да не го пипнала fight
Скрит текст:

# 283
Иве, ако са като тия в поста ти, шъ издиря рецептата в темата и ще ги направя и аз, готино изглеждат.

# 284
я ме светнете след като някой не те следи как ще вижда,че си му писал  newsm78
Независимо дали те следи, в "Connect" ще му излиза какво си му писал.

Снежи,  Hug лека.
аха ясно ще влезна в ритъм там  Joy

Общи условия

Активация на акаунт