Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 944
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Снежи  Hug много хубаво...
Като казахте Париж, се сетих нещо - чудя се защо Чаатай не пътува никъде, няма ли желание да види, да опознае други страни. Средства не му липсват. Хазал не се спира,ама айде тя е различна. Но Мелих/Мехмед например, беше постнал много готини снимки от Хърватска и Черна гора /в туитъра де/, ходил май през февруари. А Чаги - не се мърда - освен до дискотеката. Сбъркан ли е що ли.

# 256
Човек да не ви остави за малко.. цели 17 (вече станаха 18) страници сте изписали.  #Crazy Много ускорихте темпото, чудя се има ли друга такава тема, в която се пише толкова много?  newsm78 Едва ли.. всичко се дължи на прекрасния сериал и на готината компания тук.  Hug

Ани,  newsm51 поздравления за темата, бързо се учиш.  Peace
Ренка,  Hug браво на теб, много добра учителка си.  Peace Laughing
Снежи,  Hug Бел,  Hug

Чаги сигурно сега си е у тях и се е депресирал заради загубата на любимия му отбор.. Реал ги разгромиха направо.  Laughing Сигурно и Джейда е тъжна, нали и тя ги харесва.  Laughing Но аз съм доволна, че Реал биха. Heart Eyes
Реваншът ще бъде в Турция, така че тогава Чаги сигурно ще отиде да ги гледа.  Peace Дано се появи и някоя снимка от там.

От фейса:
Цитат
Разочарован от мача :/
Реал Мадрид 3 - 0 Гаратасарай Sad

Казах ли ви..  Joy

# 257
От толкова коментари,пак му пресъхна устата... hahaha

Звезде,лека!

# 258
Нещо от моето време...обожавам Бари...  smile3503

newsm51

Илда лека Hug

# 259
# 260
ООо Рая, отдала си дължимото и на Ханде/Корай в подписчето.
Тях май малко ги пренебрегваме, ама ще им дойде редът.
Ми май Чаги абонамент има за мачовете на Галата, нещо такова ми се мотае, пишеше го някъде...

# 261
Скрит текст:
au ne s vas i baba mi iska da se acualise pita cela niakude po vas forum sigurno i pita kakvo tova twiiter  : D  
Vie уморихте я  en moga vece  
 вижте какво причинявате на хората бе Joy Joy
какво направихме ние  Mr. Green пощурихме форума с този туитър
дайте там нещо  да зяпам и аз
аз на Том Харди му се радвам сега  Wink
ooo Верчеееееееее харесваш му души...момиче с вкус си Peace

дай туита да му се радвам и аз Mr. Green

# 262
Звезде лека  smile3524

# 263
  • Sofia
Нещо от моето време...обожавам Бари...  smile3503

newsm51

Илда лека Hug

Hug направо ми напълни душата

# 264
Снежи  Hug много хубаво...
Като казахте Париж, се сетих нещо - чудя се защо Чаатай не пътува никъде, няма ли желание да види, да опознае други страни. Средства не му липсват. Хазал не се спира,ама айде тя е различна. Но Мелих/Мехмед например, беше постнал много готини снимки от Хърватска и Черна гора /в туитъра де/, ходил май през февруари. А Чаги - не се мърда - освен до дискотеката. Сбъркан ли е що ли.
да му се цаня да безплатен мозък под наем ли кво...ядосваме много беееее

изказ пред журналисти
компания
проекти/договори/неустойки
заплащане
реклами
малко свят да види че да увеличи мирогледа си...с пътуване не напразно се трупат много емоции,вдъхновения и води до ПОЛЕЗНА мисловна дейност
подбор на девойките-строг!!!

# 265

Наш Емко,ама в нова роля  hahaha hahaha hahaha...малко на даун ми заприлича  Peace
Лека на лягащите момичета!
Звезде  Hug

прясно фото ли е това?

Иве, не мога да гарантирам,ама по-скоро не...

# 266
Неви,  Hug аз и тях двамата много си ги харесвам.  Heart Eyes Но разбира се не повече от ФЕмир. Heart Eyes

Феновете са тъжни, че любимия отбор на Чаги е загубил, а аз се радвам, а уж му се пиша фенка. Нещо сбъркано ли е с мен? Това май е предателство спрямо Чаги.  Sad Joy

Лека нощ на лягащите.  Hug

Иве, снимката не е нова.

# 267
Скрит текст:
au ne s vas i baba mi iska da se acualise pita cela niakude po vas forum sigurno i pita kakvo tova twiiter  : D  
Vie уморихте я  en moga vece  
 вижте какво причинявате на хората бе Joy Joy
какво направихме ние  Mr. Green пощурихме форума с този туитър
дайте там нещо  да зяпам и аз
аз на Том Харди му се радвам сега  Wink
ooo Верчеееееееее харесваш му души...момиче с вкус си Peace

дай туита да му се радвам и аз Mr. Green
той няма туитър,но аз като напиша томм харди и ми излизат снимчици и си гледам английска красота,че с тази турската се побъркахме  Mr. Green

# 268

Феновете са тъжни, че любимия отбор на Чаги е загубил, а аз се радвам, а уж му се пиша фенка. Нещо сбъркано ли е с мен? Това май е предателство спрямо Чаги.  Sad Joy

Язък Laughingще си го преместя Mr. Green

# 269
Здравейте на всички! От известно време ви следя и ми е много забавно при вас. Чета всички коментари по темата и не само. Смея се на всички забавни клипчета и вицове, които пускате за отмора. Изтеглила съм всичко, което сте пуснали, серии, части от серии и песни, които ми харесват.
Благодаря на всички тези които превеждат и редят субтитрите на сериите, за да можем ние да се насладим на сериала. Благодаря и на момичетата, които правят новите теми.   bouquet  bouquet  bouquet
Започнах да следя филма не от самото начало, може би от месец и половина насам. Гледала съм и други Тр сериали - Малки тайни, Каква е вината на Фатмагюл, Забраненият плод, Перла, не всичките от-до, но като този сериал, така да ме грабне и да ми бръкне навътре в душата-НЯМА.
По принцип съм много емоционална и предпочитам да си го гледам филма сама, защото рискувам да ми се смеят в къщи. Гледам го освен по БТВ, и от качените серии но по малките часове на нощта, вземам си от времето за сън, също така не рискувам за задавам въпроси за сериите, а следя всичко което пишете и най-вече първа страница. Предната тема гледам благодарите за 53 еп.  Shocked, уж всичко чета а не го видях, връщам се пак чета и видях че е махнат, и когато стане готов ще се качи на първа страница. Аз го имам изтеглен отпреди като РАР, но не ми се отваря и затова ще чакам. 27 еп четох че на някои им играе екрана, и при мен е така, теглих го няколко пъти - все тая. Нищо де.
Преди няколко дни някой, не помня точно кой, беше пуснал линк към филма Ти си моят дом (Evim Sensin) с англ. суб. отворих го прегледах го набързо и ми се стори интересен, поревах си, особено накрая, но днес като реших да си го копна на копма, и ми даде че автора го е изтрил от тубето. Дали може някой да ми го прати, ако го има някъде. Не разбирам грам турски, не съм учила и английски, но разбирам някои неща, такаче ако може с англ. суб., ще съм много благодарна.
Също така и когато Зехра си тръгва и се разделя със семейството си, когато дава обеците на Ферия, какво точно ѝ казва? Четох коментарите ви, че обеците й символизират невинността, затова като се качва при Емир с бялата нощница ги маха, също така и когато я пращат на село след боя от Мехмед ,ги оставя на тоалетката.
Предварително ви благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт