Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 981
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Sega si pisa i mi kazaha ce neznaiat za Hazal i Cagatay takova nesto te nikoga ne zasicani zaedno no az kazah da pitat da naucat. Of zapocnaha s segite sega mi kazaha ce vece kato otida sledvast put tam ste me zapoznaiat s toz Cagatay i da prestana vece Cagatay Can. Kazvat dosega samo Cagatay i Can a sega i Hazal e ne  Grinning    
 ето ви отговора,направо както ми писа,без да преразказвам,дали са имали връзка нашичките Mr. Green
да идем и ние с нея  Mr. Green
аз имам покана,каза че запознаването ще бъде лесно,и щяла да ме остави там с него,ама щяло да ми писне да го пазя от фенките,като вика ви омръзне ще дойдете в Париж Joy Joy Joy

# 241
Скрит текст:
au ne s vas i baba mi iska da se acualise pita cela niakude po vas forum sigurno i pita kakvo tova twiiter  : D  
Vie уморихте я  en moga vece  
 вижте какво причинявате на хората бе Joy Joy
какво направихме ние  Mr. Green пощурихме форума с този туитър

# 242

Наш Емко,ама в нова роля  hahaha hahaha hahaha...малко на даун ми заприлича  Peace
Лека на лягащите момичета!
Звезде  Hug

# 243
Very89, сближаването може би щях да го преглътна - да има приятелско рамо Емир. Обаче като се изцепи накрая /като пиеха кафе/, че не помни как е живял и какво е било с Фериха - щях да повърна. Ми как въобще му се обърна езикът да го каже това нещо, голяма тъпня.
ужас,това как не съм го прочела ееее сценаристка му работа не помнел бил  #Cussing out

# 244
  • в подножието на планината
Неви,   bouquet дано да си хареса някой интересен проект, че и ние да се зарадваме...  Praynig

Ирка,  bouquet

Иве, Hug само Чаги, малко и за Хазал да се поинтересуваме... Mr. Green

Снежи, Hug днес не мога да те засека... Heart Eyes

Лека нощ, момичета! Hug

# 245
Скрит текст:
Sega si pisa i mi kazaha ce neznaiat za Hazal i Cagatay takova nesto te nikoga ne zasicani zaedno no az kazah da pitat da naucat. Of zapocnaha s segite sega mi kazaha ce vece kato otida sledvast put tam ste me zapoznaiat s toz Cagatay i da prestana vece Cagatay Can. Kazvat dosega samo Cagatay i Can a sega i Hazal e ne  Grinning    
 ето ви отговора,направо както ми писа,без да преразказвам,дали са имали връзка нашичките Mr. Green
аз имам покана,каза че запознаването ще бъде лесно,и щяла да ме остави там с него,ама щяло да ми писне да го пазя от фенките,като вика ви омръзне ще дойдете в Париж Joy Joy Joy
иаме новина драги зрители -  Ирка и Ча на екскурзия в Париж   Mr. Green

# 246

Наш Емко,ама в нова роля  hahaha hahaha hahaha...малко на даун ми заприлича  Peace
Звезде  Hug

гаранция държи чашката  Joy

# 247
Скрит текст:
au ne s vas i baba mi iska da se acualise pita cela niakude po vas forum sigurno i pita kakvo tova twiiter  : D  
дайте там нещо  да зяпам и аз

# 248
Тц, шалчето държи.

# 249
  • в подножието на планината
Very89, сближаването може би щях да го преглътна - да има приятелско рамо Емир. Обаче като се изцепи накрая /като пиеха кафе/, че не помни как е живял и какво е било с Фериха - щях да повърна. Ми как въобще му се обърна езикът да го каже това нещо, голяма тъпня.

Добре, че не съм го гледала... Sick Sick Sick

# 250
Скрит текст:
иаме новина драги зрители -  Ирка и Ча на екскурзия в Париж   Mr. Green
дуррррррр в града на романтиката ще развалите семейството на момичето ни
Ирче не се давай Naughty

# 251
Нещо от моето време...обожавам Бари...  smile3503

# 252

Звезде  Hug

прясно фото ли е това?

# 253
Скрит текст:
дайте там нещо  да зяпам и аз
аз на Том Харди му се радвам сега  Wink

# 254
  • Sofia
Илда, Hug и аз бях като теб на никоя не давах Емко,защото той си е само на Фери  Peace
хубу дееееееееееее НАРИЧАЙТЕ МЕ ФИРИЯ...ПУ нова риза ми купете и ме прекръстете
КАКА ИВА/ЕВА УЛУСОЙ на кратко ФЕРИЯ Whistling

Joy  Joy  Joy

Лека на лягащите!

Общи условия

Активация на акаунт