Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 956
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
ООО Ирка, мерси. Надеждата ми е жива значи, ура.

# 226
Марги, Hug привет искам да ти благодаря отново за финалите на миналите две теми.

Много ми харесаха   bouquet за ДОВЕРИЕТО към ФЕМИР и за СРЕЩАТА.

Удоволствие е човек да те чете!  Peace

И аз съм съгласна с Киара  Hug че темата е всеобхватна...различни хора-различни идеи, но всички сме тук да споделяме това, което е на сърце, което ни вълнува.
Но знай, че твоите постове, коментари и анализи ги чета и то с удоволствие. Не затова, че в повечето пъти са близки мненията, просто много ми допада изказа ти, словото ти и това, че винаги търсиш доброто у човека.
Продължавай в същия дух и ще се радвам да продължиш с постовете си за сериала и героите в мое лице имаш един съмишленник и четец!  Peace

# 227
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Sega si pisa i mi kazaha ce neznaiat za Hazal i Cagatay takova nesto te nikoga ne zasicani zaedno no az kazah da pitat da naucat. Of zapocnaha s segite sega mi kazaha ce vece kato otida sledvast put tam ste me zapoznaiat s toz Cagatay i da prestana vece Cagatay Can. Kazvat dosega samo Cagatay i Can a sega i Hazal e ne  Grinning    
 ето ви отговора,направо както ми писа,без да преразказвам,дали са имали връзка нашичките Mr. Green
вай ще я запознаят ли бе...мале...айде да направи връзката с бг мама Crazy
тя не иска,не го харесва,не бил неин тип Peace

# 228
Скрит текст:
Sega si pisa i mi kazaha ce neznaiat za Hazal i Cagatay takova nesto te nikoga ne zasicani zaedno no az kazah da pitat da naucat. Of zapocnaha s segite sega mi kazaha ce vece kato otida sledvast put tam ste me zapoznaiat s toz Cagatay i da prestana vece Cagatay Can. Kazvat dosega samo Cagatay i Can a sega i Hazal e ne  Grinning    
 ето ви отговора,направо както ми писа,без да преразказвам,дали са имали връзка нашичките Mr. Green
да идем и ние с нея  Mr. Green

# 229
айде поразкършете се малко че да не заспите  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=lRWqYR3e7xE
 bouquet  bouquet  bouquet тия пък се чудат на какво да правят кавъри Laughingвсичко се побългари Mr. Green

# 230
Снежи, йок. Щом и фейсът замлъкна. Тоя Чаги много упорит или много засрамен. Хората открити писма му пишат, нещо нишан да даде, той се крие като мишка. Ми сигурно не е "готов". Ама накрая от толкова криене, ще престанат да го търсят.
а не упорита съм като магаре.....аз няма да го изоставя Naughty..НИКОГАШ

# 231
  • в подножието на планината
Ренате, Hug

Оставете го Чаги да се налудува, Mr. Green мен ме интересува кога ще видим нашето момиче/Хазал на екран...става ми вече тягостно, защото почти всички започват нови сериали, а за нея нищо се не знае още... Rolling Eyes уж, в някаква комедия щеше да участва... newsm78

# 232
Марги, Hug привет искам да ти благодаря отново за финалите на миналите две теми.

Много ми харесаха   bouquet за ДОВЕРИЕТО към ФЕМИР и за СРЕЩАТА.

Удоволствие е човек да те чете!  Peace

И аз съм съгласна с Киара  Hug че темата е всеобхватна...различни хора-различни идеи, но всички сме тук да споделяме това, което е на сърце, което ни вълнува.
Но знай, че твоите постове, коментари и анализи ги чета и то с удоволствие. Не затова, че в повечето пъти са близки мненията, просто много ми допада изказа ти, словото ти и това, че винаги търсиш доброто у човека.
Продължавай в същия дух и ще се радвам да продължиш с постовете си за сериала и героите в мое лице имаш един съмишленник и четец!  Peace

Peace

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
au ne s vas i baba mi iska da se acualise pita cela niakude po vas forum sigurno i pita kakvo tova twiiter  : D  
Vie уморихте я  en moga vece  
 вижте какво причинявате на хората бе Joy Joy

# 234
Very89, сближаването може би щях да го преглътна - да има приятелско рамо Емир. Обаче като се изцепи накрая /като пиеха кафе/, че не помни как е живял и какво е било с Фериха - щях да повърна. Ми как въобще му се обърна езикът да го каже това нещо, голяма тъпня.

# 235
Набора обаче уж легна ама виси на клона

# 236
Ренате, Hug

Оставете го Чаги да се налудува, Mr. Green мен ме интересува кога ще видим нашето момиче/Хазал на екран...става ми вече тягостно, защото почти всички започват нови сериали, а за нея нищо се не знае още... Rolling Eyes уж, в някаква комедия щеше да участва... newsm78
Илде да наистина за нея даже и информация няма за нов проект...за Ча поне се домогваме до туй онуй newsm78

# 237
Звезде, за мен в това, че Хазал е сменила агента си има някаква загадка и най-вероятно е във връзка с бъдещия й проект. Ако си спомняш, през есента пишеше,  тяе актрисата с най-много предложения 37 за нови проекти. Все ще вземе нещо. Достатъчно си почива, вероятно ще успее да прецени, че по-дълга почивка не е много за препоръчване.

# 238
така е Ренка като няма нови стойностни песни ще правят кавъри  Peace
а това все едно слушам парче от нашите чалготеки, света нещо се побърка тотално  Mr. Green

# 239
Лека нощ  smile3507  Hug

Общи условия

Активация на акаунт