Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 976
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Неви, съгласна съм с теб ама все пак тази е, меко казано, грозна.

Марги,  Hug знаеш, че постовете ти се четат, поне от мен, с удоволствие. Темата е всеобхватна и не разбирам защо се чувстваш, как да кажа, излишна с коментарите си или, пък, искаш да намекнеш, че вълненията на другите са излишни или не на място...
Всеки споделя това, което го вълнува. А, когато това е за сериала и хората свързани с него не виждам нищо лошо. Ако не се лъжа, даже и рецепти за курабийки си разменяхме и според мен това е супер. Това, че темата се казва "Огледален свят" не означва, че не можем и да се отклоним леко от нея. За мен също е непосилно да смогвам на темповете, но когато съм сред страниците и ми е много забавно и интересно.
Ще се радвам да продължиш с анализите си и ако не получаваш желаните или очаквани отговори, това не е защото не си четена.  Peace

Абсолютно съм съгласна!Мисля,че ако се пишат изключително и само коментари /и то от серията по бтв/,без майтап,без закачки...-ще е малко суховатичко.Не може само разсъждения,трябва и малко разпускане от време на време

# 211
Не мисля, че трябва да се слагат граници за каквото и да било, просто защото това е нашето място за релакс и нови, чудесни приятелства..... и ФЕМИР
а тъй аз ако не бяхте вие
как щях да разбера , че имам млечна сестра у Варната  Heart Eyes

# 212
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не не мога сваря,тая вечер нещо забавени са ми реакциите ,докато пиша лека на едната,още две три през това време легнаха,и аз забравям първата ooooh!Лека на лягащите Hug Ренате,баш ми е драго,големи бисери ръсиш обаче Hug

# 213

айде наздраве пийнете с кака си Mr. Green
а турни и едно бяло винце и може да пийнем  Mr. Green

гледай вече моята чаша празнааааааааа

# 214
Цитат
затова го посъблече ама остана изненадана
Very89, търсеше си повод да го съблече, тя. Виж как му издърпа тениската - за норматив. На докторка шъ ми се прави, шъ му мери температурата. Тя душата му гореше, но вероятно и тялото  Mr. Green
Майтапът настрана, в Суперджан имаше някаква топлота. Нооо беше свръхдосадна с нейното появяване винаги и навсякъде - ама - сценаристи.

# 215
Не не мога сваря,тая вечер нещо забавени са ми реакциите ,докато пиша лека на едната,още две три през това време легнаха,и аз забравям първата ooooh!Лека на лягащите Hug Ренате,баш ми е драго,големи бисери ръсиш обаче Hug
Ми те се уплашиха от Ани и почнаха да изполягат Mr. Green

Адашче Peace

# 216
Не мисля, че трябва да се слагат граници за каквото и да било, просто защото това е нашето място за релакс и нови, чудесни приятелства..... и ФЕМИР
а тъй аз ако не бяхте вие
как щях да разбера , че имам млечна сестра у Варната  Heart Eyes
у Варната по мъж

инак от белия град

# 217
Тук съм къзларки, въртя едно око като Големия брат и се намесвам в критични моменти кат' непрани ризи или опити за ограничаване свободата на словото, например... Joy Joy Joy

# 218
айде поразкършете се малко че да не заспите  Mr. Green

# 219
Цитат
Very89, търсеше си повод да го съблече, тя. Виж как му издърпа тениската - за норматив. На докторка шъ ми се прави, шъ му мери температурата. Тя душата му гореше, но вероятно и тялото  Mr. Green
Майтапът настрана, в Суперджан имаше някаква топлота. Нооо беше свръхдосадна с нейното появяване винаги и навсякъде - ама - сценаристи.

+1  newsm10
Зверче,Ренате, добре дошли!  wavey wavey
Неви, днес май новини йок  newsm78

# 220
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Sega si pisa i mi kazaha ce neznaiat za Hazal i Cagatay takova nesto te nikoga ne zasicani zaedno no az kazah da pitat da naucat. Of zapocnaha s segite sega mi kazaha ce vece kato otida sledvast put tam ste me zapoznaiat s toz Cagatay i da prestana vece Cagatay Can. Kazvat dosega samo Cagatay i Can a sega i Hazal e ne  Grinning    
 ето ви отговора,направо както ми писа,без да преразказвам,дали са имали връзка нашичките Mr. Green

# 221

ей тъй съм аз....в мисли за нашия красавец...безпокоя се Rolling Eyes...криза нокти
ИСКАМ ИНФООООООО

# 222
Снежи, йок. Щом и фейсът замлъкна. Тоя Чаги много упорит или много засрамен. Хората открити писма му пишат, нещо нишан да даде, той се крие като мишка. Ми сигурно не е "готов". Ама накрая от толкова криене, ще престанат да го търсят.

# 223
Цитат
нали уж и тя имала някаква тъжна история и искаше да му помогне ама наистина попрекаляваше понякога. беше ми интересно каква ще да е тази история и защо се опитаха да ги свържат с Емко още в началото на сериите  newsm78 ама няма да разберем  Cry

# 224
Скрит текст:
Sega si pisa i mi kazaha ce neznaiat za Hazal i Cagatay takova nesto te nikoga ne zasicani zaedno no az kazah da pitat da naucat. Of zapocnaha s segite sega mi kazaha ce vece kato otida sledvast put tam ste me zapoznaiat s toz Cagatay i da prestana vece Cagatay Can. Kazvat dosega samo Cagatay i Can a sega i Hazal e ne  Grinning    
 ето ви отговора,направо както ми писа,без да преразказвам,дали са имали връзка нашичките Mr. Green
вай ще я запознаят ли бе...мале...айде да направи връзката с бг мама Crazy

Общи условия

Активация на акаунт