Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 972
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

Браво на Адашката  smile3501 , браво на ученичката smile3501

Алооо, харема, къде загаряте манджите пак ooooh! ooooh! ooooh!
що сте оставили наш'то момче с кирливи ризи, я бегом да го вкарате във вид удобен за логаритмуване!
Joy Joy Joy

# 196
е сега е момента почваите да се тюхкате за Галатасарай правете се на тъжни и ще реагират  Mr. Green

# 197
  • София
Наде, ама нали пък казаха, че Чаги й е скочил тогава и явно тя, за да не й се сърди, му е изиграла фрагмана на живо  Mr. Green
Така ли, значи по това време е скокнал?! ooooh!

miss-sunshine и на мен като на теб ми идваше вповече присъствието на Джан полицайката, беше суперменка полицайка, ooooh!а в ПЕ направо прекаляваше да му навлиза в личното пространство, затова и Емир изрече онази лъжа, която Гюнеш чу, за да престане да го разпитва. Беше като лепка и се влюби в него още почти от самото начало, когато той беше ни жив, ни умрял. Cry

А така я дай едно цитатче и си пиши спокойно  Mr. Green Дааа нали баш баш си се лепна, защото го и заобича на всичкото отгоре  smile3515 ами аз още не съм ги изгледала но ги прещтраках защото ми беше интересно и само от това ми стана тя противна, чак го съблече и в банята го вкара  smile3511 аааааааааааааааааа няма да стане, каква си я мислеше таз, каква стана  Twisted Evil криви и излезнаха сметките ми се види  newsm48

# 198
  • в подножието на планината
Наде, лека! Hug

Релаксче, Hug аз все още си го не давам...Чаги където иска да ходи и с която иска, но Емко си е на Фериха и на никоя друга... Rolling Eyes

# 199
Наде лека Hug

Цитат
Алооо, харема, къде загаряте манджите пак ooooh! ooooh! ooooh!
що сте оставили наш'то момче с кирливи ризи, я бегом да го вкарате във вид удобен за логаритмуване!
Joy JoyАдашче Hug

# 200
Неви, съгласна съм с теб ама все пак тази е, меко казано, грозна.

Марги,  Hug знаеш, че постовете ти се четат, поне от мен, с удоволствие. Темата е всеобхватна и не разбирам защо се чувстваш, как да кажа, излишна с коментарите си или, пък, искаш да намекнеш, че вълненията на другите са излишни или не на място...
Всеки споделя това, което го вълнува. А, когато това е за сериала и хората свързани с него не виждам нищо лошо. Ако не се лъжа, даже и рецепти за курабийки си разменяхме и според мен това е супер. Това, че темата се казва "Огледален свят" не означва, че не можем и да се отклоним леко от нея. За мен също е непосилно да смогвам на темповете, но когато съм сред страниците и ми е много забавно и интересно.
Ще се радвам да продължиш с анализите си и ако не получаваш желаните или очаквани отговори, това не е защото не си четена.  Peace

съгласна  Peace

лично аз отмарям с вас и да си призная не мога да изчета всичко...малко на майтап и смешки наблягам Mr. Green

А пък аз се отказах да чета,когато съм на работа.Ако го направя,то значи да не се "видя" с вас.Влизам в движение,питам за новини и се кефя.Марги, аз и друг път съм писала,че не ме бива в разборите и обикновено реагирам с 2-3 изречения,но винаги те чета с кеф.Пиши... Praynig Ееее...подминавам всичко,свързано с ПЕ,ама... Peace

# 201

айде наздраве пийнете с кака си Mr. Green

# 202
Ренате ей сега като пийнаааааааааааааа ще ми стане пак един МИЛ и ще го поизлъскам целияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя....имиджа му де,да не помислите друго НЕ НЕ Mr. Green

# 203
Наде, ама нали пък казаха, че Чаги й е скочил тогава и явно тя, за да не й се сърди, му е изиграла фрагмана на живо  Mr. Green

miss-sunshine и на мен като на теб ми идваше вповече присъствието на Джан полицайката, беше суперменка полицайка, ooooh!а в ПЕ направо прекаляваше да му навлиза в личното пространство, затова и Емир изрече онази лъжа, която Гюнеш чу, за да престане да го разпитва. Беше като лепка и се влюби в него още почти от самото начало, когато той беше ни жив, ни умрял. Cry

А така я дай едно цитатче и си пиши спокойно  Mr. Green Дааа нали баш баш си се лепна, защото го и заобича на всичкото отгоре  smile3515 ами аз още не съм ги изгледала но ги прещтраках защото ми беше интересно и само от това ми стана тя противна, чак го съблече и в банята го вкара  smile3511 аааааааааааааааааа няма да стане, каква си я мислеше таз, каква стана  Twisted Evil криви и излезнаха сметките ми се види  newsm48
ее айде за банята поне я оправдайте де  Naughty нямаше как добре направи даже момичето, той ни жив,ни умрял беше поне да го освести малко,а и откъде да му търси дрехи та затова го посъблече ама остана изненадана

# 204
Не мисля, че трябва да се слагат граници за каквото и да било, просто защото това е нашето място за релакс и нови, чудесни приятелства..... и ФЕМИР

# 205

айде наздраве пийнете с кака си Mr. Green
а турни и едно бяло винце и може да пийнем  Mr. Green

# 206
Иве, наздраве, вече ми е час за по-твърди питиета, но и винце не отказвам...

Рени 60, айде душата, как е през океана, ние тука темите ги лапаме кат вафли, купонът е до небето!
  newsm68

# 207
  • София

ее айде за банята поне я оправдайте де  Naughty нямаше как добре направи даже момичето, той ни жив,ни умрял беше поне да го освести малко,а и откъде да му търси дрехи та затова го посъблече ама остана изненадана

Ами той не ще, той си искаше при Фери да си отиде тая дойде и всичко развали  #Cussing out

# 208
  • Пловдив
anilevI , смях се като ти прочетох поста
Скрит текст:
И аз го гледах Фатмагюл....май поради същата причина.... Laughing
И според мен не му е лесно на Ча в ТР...там само с кекса за една нощ трябва да е по-зорна работа!
А и забравяме,че на тази възраст е нормално да го тресе хормона....нищо че изглежда по-голям!

ПЕ го гледах с голямааааа мъка и чок ме разочарова, сценаристите объркаха всичко и сами си смъкнаха рейтинга!Сега даже и не искам да го повтарям,че вкъщи си мислеха,че нещо съм полудела всяка вечер с едно пакетче кърпички и ред сълзи, ред сополи......Малко като Джансу изглеждах отстрани... Blush

П.С.17 нови отговора........Машини сте!

# 209
Илда, Hug и аз бях като теб на никоя не давах Емко,защото той си е само на Фери  Peace
хубу дееееееееееее НАРИЧАЙТЕ МЕ ФИРИЯ...ПУ нова риза ми купете и ме прекръстете
КАКА ИВА/ЕВА УЛУСОЙ на кратко ФЕРИЯ Whistling

Общи условия

Активация на акаунт