Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 976
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Съншайн Hug затова я кръстихме СУПЕРДЖАН Mr. Green 365дни в годината 7 дни в седмицата тя работеше Mr. Greenявно другите бяха в отпуска Laughingно не се натрапваше с любов Peaceвсичко щеше да стане постепенно Laughing

А Дзурлята там две мнения няма Laughing

# 166
Наде, ама нали пък казаха, че Чаги й е скочил тогава и явно тя, за да не й се сърди, му е изиграла фрагмана на живо  Mr. Green
аз смятам че в ТР малко са разпазаните и затова няма избор човека...коя ще се пусне за една вечер две..и после ГИТ ма

така,че колкото толкова.Защитавам си момчето bowuu

# 167
че кво и е нали има дупка  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Еее той се беше изказал че 2 симпатични и сладки момичета ще има в 3 сезон LaughingДзурля и Джан Peace

Както каза Надето по-рано днес "различните очи виждат по различен начин". За нас може и да са грозни, а за него красиви, особено в комбинация с чичо Джак. Ама тази май ми идва в повече.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 00:45 от Манка

# 168
Кали, много хубав пост! И аз мисля, че Ферито вечно беше тревожна и се страхуваше да не го загуби. Отчасти заради лъжите, НО и заради имиджа му на плейбой, който също им изигра лоша шега. Фериха като че ли не можеше да повярва, че "златното момче на унито" полудя точно по нея...
Peace Peace Peace

# 169
Ани,  Hug страхотно си се справила с новата тема, учителката ти е много добра!  newsm51 smile3525

Благоадаря ти отново!

Рени,  Hug  smile3525

Снежи,  Hug Бел,  Hug за колажите!   bouquet

Привет на всички в новата тема  wavey

# 170
  • София
Киарче  Hug ,спокойно не вярвам да е паднал толкова ниско дори и за една нощ да е било,може да си намери някоя по-красива макар и с повече грим и силикон hahaha Но ако е вярно найстина трябва много да го е закъсал или да е прекалил с чашата и да е почнал като Емир да не подбира

Да, той и като Емир все ги подбираше едни  Rolling Eyes

аз на това му викам, не подбор, а безразбор(но)  Mr. Green

# 171
Наде, ама нали пък казаха, че Чаги й е скочил тогава и явно тя, за да не й се сърди, му е изиграла фрагмана на живо  Mr. Green
Така ли, значи по това време е скокнал?! ooooh!

miss-sunshine и на мен като на теб ми идваше вповече присъствието на Джан полицайката, беше суперменка полицайка, ooooh!а в ПЕ направо прекаляваше да му навлиза в личното пространство, затова и Емир изрече онази лъжа, която Гюнеш чу, за да престане да го разпитва. Беше като лепка и се влюби в него още почти от самото начало, когато той беше ни жив, ни умрял. Cry

# 172
Аз нито една не траех да е до Емир като се започна от Руя, та Едже после Джан, Дзурлата, а пък за Гизем да не говорим... Mr. Green
Joy Joy JoyЗа тебе знаем Laughing

# 173
  • София
Аз нито една не траех да е до Емир като се започна от Руя, та Едже после Джан, Дзурлата, а пък за Гизем да не говорим... Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10 и аз така, направо ако можех щях да ги  #Sniper #Sniper

# 174
Съншайн Hug затова я кръстихме СУПЕРДЖАН Mr. Green 365дни в годината 7 дни в седмицата тя работеше Mr. Greenявно другите бяха в отпуска Laughingно не се натрапваше с любов Peaceвсичко щеше да стане постепенно Laughing

А Дзурлята там две мнения няма Laughing
тя най му пасваше....някак беше скромна като Фери и не толкова надута....винаги до него..щешше да е хубава любов Peace

# 175
Ко стана с туитъра newsm78 Ся кат падна Галатасарай сигурно си ближат раните, а Чаги може и да е треснал няколко, за да удави мъката, щото класика 3:0. И шъ тресне и някоя Дзурлял за капак сигурно  Mr. Green

# 176
че кво и е нали има дупка  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Еее той се беше изказал че 2 симпатични и сладки момичета ще има в 3 сезон LaughingДзурля и Джан Peace

Както каза Надето по-рано днес "различните очи виждат по различен начин". За ас може и да са грозни, а за него красиви, особено в комбинация с чичо Джак. Ама тази май ми идва в повече.
Малиииии, ако Чагитко сърба като Емко, като смок ooooh!.............отече работата, в такова състояние и Баба Яга би му се сторила като първа миска.
Лека Ви нощ. Hug

# 177
  • в подножието на планината
Ко стана с туитъра newsm78 Ся кат падна Галатасарай сигурно си ближат раните, а Чаги може и да е треснал няколко, за да удави мъката, щото класика 3:0. И шъ тресне и някоя Дзурлял за капак сигурно  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 178
Наборе няма лягане тонайт...нова тема към 3 ще правиш май....Надутото се отърва  Joy

# 179
Дзверче,
Цитат
ча като гледам май е наивна душица, да не кажа много даже
, не знам дали е наивна душичка, ама, че е безпомощно-слаб ангел е ясно. ОБАЧЕ - всичките тия случки започват след края на 2ри сезон, забележете! Пък как шъ го разтълкувате - ни знам  Mr. Green
Aма той ангела му е отлетел още при аблата, то голям страх е било, като я е мернал. Sick
Как да го разтълкувам, ти знаеш, няма нужда да се повтарям.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт