Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 34 005
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Неви, какви тайни около Чаги, какво съм изпуснала  newsm78 Бил е с Гизем, гей е, има незаконни деца, влюбен е в българка  Laughing Mr. Green

JoyБил е и с Дзурля Mr. Green
Това е краят! Тоя е кьорав! Иначе не виждам как могат да му се "получават" нещата  Sick Joy
остави че сме като в транс откакто разбрахме ooooh!

Ауууу, това сега го разбирам  ooooh! Нали говорите за актрисата, която играе Джансу или се лъжа  newsm78

# 91
Леле, леле, леле, все пристигам с пътническия влак, Rolling Eyesно пък ми доставя удоволствие атмосферата в темата и това, че е пълна с живот. Тук има място за различни гледни точки относно героите, актьорите и точно това ми допада, че не е монотонна, а се дискутира и пише за всичко и всеки, който малко или много е свързан пряко или индиректно със сериала и именно точно това ми допада тук. Така, че нека продължаваме в същия дух, кой каквото го вълнува, а и съм сигурна, че всяка от нас намира нещото в темата, което я интерсува.
Ани, справила си се чудесно за новачка   bouquetи как не, като учителката ти  bouquet е перфектна.

# 92
Цитат
айде още един им трябва да позная резултата Laughing
Ренка, пече се, пече се  newsm18

# 93
АНИ , Hug РЕНИ , Hug СНЕЖЕ,  HugБЕЛ  Hug за темата.

# 94
Киарче, ми май сериозно. Даже ми се струва, че Дзурлял по това време точно се раздели с гаджето си Реза Коджаолу. Уж било креватна история, ама....щото тая кака има мнооого големи очи  Shocked
Сигурно сте го говорили това и се извинявам, че пак питам, ама ако ми кажете в коя тема и около кои страници ще си го намеря...
Ако ли не, Неви, от къде тази клюка!? Много грозна история... мен наистина ми се повдига тая е като хапче против ерекция (извинявам се за израза). Ако е вярно това, след аблата и след наркотиците ще кажа само ЯЗЪК. Уж, очите огледало на душата, а той нашия ще се окаже кух като лейка  Sick

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 23:28 от k_kiara3

# 95
Мишенце, не, за млечната сестра, Зюлял.

# 96
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз ако някой ми беше казал че ще слушам доброволно турска музика  smile3532 такава щеше да ми е реакцията,преди като ми запяваха и викам ееее като завиете като чакали с тия маанета,и като Ренката  на другия канал,а сега даже и на залата ги слушам със слушалките,ако чуят хората там какво слушам ooooh!

# 97
Ауууу, това сега го разбирам  ooooh! Нали говорите за актрисата, която играе Джансу или се лъжа  newsm78

Не, за ей това същество става дума
Скрит текст:

# 98

Неви, какви тайни около Чаги, какво съм изпуснала  newsm78 Бил е с Гизем, гей е, има незаконни деца, влюбен е в българка  Laughing Mr. Green

JoyБил е и с Дзурля Mr. Green
Това е краят! Тоя е кьорав! Иначе не виждам как могат да му се "получават" нещата  Sick Joy
остави че сме като в транс откакто разбрахме ooooh!

Аде стига бе, да му дам мойте очила, че нещо недовижда май.  ooooh! Sick

# 99
Релакс,туитъра как се движат нещата,хвърляш ли  по един поглед,прекрасния свят легнал ли е вече Mr. Green
той днеска много тих вчера беше по активен  Mr. Green ама сабах ще има здравей красив свят  Joy

# 100
  • София
Мишенце, не, за млечната сестра, Зюлял.

Много ми е противна  Sick Sick Sick И само как се бута на Чаги майкоо  #2gunfire Ще го накарам еди кво си, най-много червата с извинение да си изповръща от тебе  smile3515 smile3515 newsm61

# 101
Киарче, беше в темата преди миналата, бая време го разисквахме. Инфото е от дружката на Ирка, която разпитва заради нас. Даже вече се установи, че грозните мацки били по-креативни в леглото, щото красивите не смятали, че трябва да се стараят....хи хи

# 102
че кво и е нали има дупка  Mr. Green

# 103
Мерси, Неви!  Peace Абе, не го вярвам това...  ooooh!

# 104
  • Pleven, Bulgaria
Киарче  Hug ,спокойно не вярвам да е паднал толкова ниско дори и за една нощ да е било,може да си намери някоя по-красива макар и с повече грим и силикон hahaha Но ако е вярно найстина трябва много да го е закъсал или да е прекалил с чашата и да е почнал като Емир да не подбира

Общи условия

Активация на акаунт