Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • У Диспансера ...♥♥♥

Неви, какви тайни около Чаги, какво съм изпуснала  newsm78 Бил е с Гизем, гей е, има незаконни деца, влюбен е в българка  Laughing Mr. Green

JoyБил е и с Дзурля Mr. Green
Това е краят! Тоя е кьорав! Иначе не виждам как могат да му се "получават" нещата  Sick Joy
остави че сме като в транс откакто разбрахме ooooh!

# 77
Аз мисля да гледам 67,68 имам нужда да поплача малко.

# 78
омбре ефект
Скрит текст:

# 79
остави че сме като в транс откакто разбрахме ooooh!
Ама вие сериозно ли? Кой каза това? Нееее, не вярвам - повдига ми се!

# 80
ООО Галатасарай май замина с бързия влак  Mr. Green

# 81
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс,туитъра как се движат нещата,хвърляш ли  по един поглед,прекрасния свят легнал ли е вече Mr. Green

# 82
  • София
Така вече сме в 67 тема на какво напомня това число.Като цяло на това на колко години е на някоя от вас баба та или дядото,но в случая напомня на края на АФК и какъв беше той.....В началото едно недоразомение ни победи....Късно ли е?...Късно е!....Какво ще ни спаси....Какво виждаш когато погледнеш към нас освен болка и разочарования какво ще ни спаси...След това развалянето на годежа на Емир с Едже....И парка любимият им парк....Парка беше свидетел на нейното криене,сълзите,бягането и......На мястото на което започна всичко..... 67 епизод е началото на края какво имам предвид ли.....Това че започнаха в онзи парк и всичко приключи в него....ЛЮБОВТА ИМ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ПАРК КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ.ЛЮБОВ КОЯТО Е ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ НАЙ-ТРУДНОТО НЕ УМИРА.....
Мараба къзларки,
Строхотна тема, благодаря на нашата домакиня!
galq_222,

Peace

Колко хубАво щеше да бъде да имаме ЩАСТЛИВ край С МАЛКИ ФЕМИРЧЕТА,  след толкова мъка, сълзи, прекрасни  преживявания с ФЕМИР, раздели, страшно съм му ядосана на тоз Аксой, и мисля че има голяма омраза към Хазал, всичките повторения на общите фемирски сцени в ПЕ, искат да покажат това, ама там доколкото видях от клиповете днес (не съм гледала ПЕ) НЕ СЕ ПОЛУЧАВА аКСОЙ,  лиши ни от прекрасен финал и от мен имаш АДИ ГИИИТ АПТАЛ ТАКЪВ!
Гледах това клипче

http://www.youtube.com/watch?v=yRCfIUJd0X4&NR=1&feature=fvwp
и открих разликата - просто е несравнимо -  извинявам се на феновете на Гизем, ама не става - дори и когато се целуваха не усетих нищо, никаква тръпка, никакво жегване, докато при ФЕМИР -  ОХ, гледам ги по-няколко пъти поне, и то не толкова физическата близост, а погледите, жестовете, не могат да ни излъжат, ние си знаем.
Приятна вечер и лека нощ,

Ама няма нужда от извинения, тая е актриса колкото аз съм трамвай smile3511   smile3511 smile3511 Просто /от моментите, които съм гледала от ПЕ/  според мен той беше с нея физически, но ума и сърцето му бяха при Фериа, погледа беше един замислен, празен дори, той гледаше през нея, нямаше го това пламъче в очите, което го имаше когато гледаше Фериа.... За мен той просто си отмъщаваше на Явуз използвайки бледоликата...

# 83
  • Sofia

Ренка  Hug много свежа музичка

julia  Hug за поздрава

# 84
 newsm44 newsm44 newsm44 айде още един им трябва да позная резултата Laughing

Релакс Joy Joyако и на Чатай е такъв телефона Mr. Green

# 85
  • У Диспансера ...♥♥♥
омбре ефект
Скрит текст:

все едно не си си боядисвала корените 4 месеца Mr. Green

# 86
все едно не си си боядисвала корените 4 месеца Mr. Green
Скрит текст:
И на мен не ми харесва.  Peace

# 87
Киарче, ми май сериозно. Даже ми се струва, че Дзурлял по това време точно се раздели с гаджето си Реза Коджаолу. Уж било креватна история, ама....щото тая кака има мнооого големи очи  Shocked

# 88
  • У Диспансера ...♥♥♥
newsm44 newsm44 newsm44 айде още един им трябва да позная резултата Laughing

Релакс Joy Joyако и на Чатай е такъв телефона Mr. Green
Просто ни пиши бегали,ако трябва да смятаме Mr. Green И аз Чаги маги,не мога да бъда за турски отбор,даже и пет Чаатайовци да са за него Peace

# 89

Общи условия

Активация на акаунт