Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Joy JoyТц тя каза че забранява запис Mr. Green
ех ся на теб немога се сърдя
и се бъзикам деее, кой каквото иска да пише
ти си си шефа

# 61
  • София
Joy JoyТц тя каза че забранява запис Mr. Green

Ти затова ли Joy Joy

# 62
Кво значи "омбре кичури"  newsm78

# 63
Джейда с нова коса    
 Yeni saçlarım ve yeni formu London dan fikkolata tesekkur ederim http://instagram.com/p/XplPSvKlnI/

И с нов татус.  Peace

Неви, какви тайни около Чаги, какво съм изпуснала  newsm78 Бил е с Гизем, гей е, има незаконни деца, влюбен е в българка  Laughing Mr. Green

Ани, помня я, как иначе  Hug

Мис съншайн  Hug

# 64
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани, за теб  Hug
Скрит текст:

[/b]
Heart Eyes Heart Eyes Hug помниииииииииш Киаркаааа
Иркаааа така ще е душа, Ча ще вари, ако някой има против да дава Хазалски снимки
мойте папки са Чаги1, Чаги2, Чаги3
това е друго немам за да сложа, добре че си  копвах някой друг колаж на БЕЛЛ та сложих поне един

ааааа,аз съм мнооооооо доволна   smile3534 ще го понеса тоя пикльо,ама само заради вас го правя smile3533

# 65
# 66
  • София
Джейда с нова коса    
 Yeni saçlarım ve yeni formu London dan fikkolata tesekkur ederim http://instagram.com/p/XplPSvKlnI/

И с нов татус.  Peace

Неви, какви тайни около Чаги, какво съм изпуснала  newsm78 Бил е с Гизем, гей е, има незаконни деца, влюбен е в българка  Laughing Mr. Green

Ани, помня я, как иначе  Hug

Мис съншайн  Hug

Киара  Hug

Туй девойче ще съм аз,да знайте  Mr. Green Mr. Green

# 67

JoyБил е и с Дзурля Mr. Green

# 68
Скрит текст:
Значи горе да си тъмна долу да си руса и да си леко подвита

Нещо такова.  Peace
[/b]

# 69

Поздравявам всички присъстващи с тази песен.Много я харесвам

newsm44 newsm53 newsm53

# 70
на хубавите хора всичко им ходи Джейда  Heart Eyes

# 71
Така вече сме в 67 тема на какво напомня това число.Като цяло на това на колко години е на някоя от вас баба та или дядото,но в случая напомня на края на АФК и какъв беше той.....В началото едно недоразомение ни победи....Късно ли е?...Късно е!....Какво ще ни спаси....Какво виждаш когато погледнеш към нас освен болка и разочарования какво ще ни спаси...След това развалянето на годежа на Емир с Едже....И парка любимият им парк....Парка беше свидетел на нейното криене,сълзите,бягането и......На мястото на което започна всичко..... 67 епизод е началото на края какво имам предвид ли.....Това че започнаха в онзи парк и всичко приключи в него....ЛЮБОВТА ИМ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ПАРК КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ.ЛЮБОВ КОЯТО Е ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ НАЙ-ТРУДНОТО НЕ УМИРА.....
Мараба къзларки,
Строхотна тема, благодаря на нашата домакиня!
galq_222,

Peace

Колко хубАво щеше да бъде да имаме ЩАСТЛИВ край С МАЛКИ ФЕМИРЧЕТА,  след толкова мъка, сълзи, прекрасни  преживявания с ФЕМИР, раздели, страшно съм му ядосана на тоз Аксой, и мисля че има голяма омраза към Хазал, всичките повторения на общите фемирски сцени в ПЕ, искат да покажат това, ама там доколкото видях от клиповете днес (не съм гледала ПЕ) НЕ СЕ ПОЛУЧАВА аКСОЙ,  лиши ни от прекрасен финал и от мен имаш АДИ ГИИИТ АПТАЛ ТАКЪВ!
Гледах това клипче

http://www.youtube.com/watch?v=yRCfIUJd0X4&NR=1&feature=fvwp
и открих разликата - просто е несравнимо -  извинявам се на феновете на Гизем, ама не става - дори и когато се целуваха не усетих нищо, никаква тръпка, никакво жегване, докато при ФЕМИР -  ОХ, гледам ги по-няколко пъти поне, и то не толкова физическата близост, а погледите, жестовете, не могат да ни излъжат, ние си знаем.
Приятна вечер и лека нощ,

# 72
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Значи горе да си тъмна долу да си руса и да си леко подвита

Нещо такова.  Peace
[/b]
аз това за пръв път го чувам,поизостанала съм нещо newsm78

# 73

JoyБил е и с Дзурля Mr. Green
Това е краят! Тоя е кьорав! Иначе не виждам как могат да му се "получават" нещата  Sick Joy

# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека на лягащите,че докато сваря,може да пропусна някой Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт