Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 34 008
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Нерде е Надето ?Да не заспа...вай бе...изпуснах я  newsm78
Наде, за помощта,която ми оказваш винаги и безрезервно...нещо елементарно,ама в унисон с гащичките ти  hahaha hahaha hahaha Шъ ги пусна по пързалката ...

Тук съъъъъъм. Hug
Еееее, трогна ме, благодаря ти.    love001

# 106
Цитат
айде още един им трябва да позная резултата Laughing
Ренка, пече се, пече се  newsm18
smile3521

Дзверче Hug  bouquet

Ирка те в туитара сега са в траур заради любимия им отбор Mr. Green

# 107
Скрит текст:
Така вече сме в 67 тема на какво напомня това число.Като цяло на това на колко години е на някоя от вас баба та или дядото,но в случая напомня на края на АФК и какъв беше той.....В началото едно недоразомение ни победи....Късно ли е?...Късно е!....Какво ще ни спаси....Какво виждаш когато погледнеш към нас освен болка и разочарования какво ще ни спаси...След това развалянето на годежа на Емир с Едже....И парка любимият им парк....Парка беше свидетел на нейното криене,сълзите,бягането и......На мястото на което започна всичко..... 67 епизод е началото на края какво имам предвид ли.....Това че започнаха в онзи парк и всичко приключи в него....ЛЮБОВТА ИМ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ПАРК КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ.ЛЮБОВ КОЯТО Е ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ НАЙ-ТРУДНОТО НЕ УМИРА.....
Мараба къзларки,
Строхотна тема, благодаря на нашата домакиня!
galq_222,

Peace

Колко хубАво щеше да бъде да имаме ЩАСТЛИВ край С МАЛКИ ФЕМИРЧЕТА,  след толкова мъка, сълзи, прекрасни  преживявания с ФЕМИР, раздели, страшно съм му ядосана на тоз Аксой, и мисля че има голяма омраза към Хазал, всичките повторения на общите фемирски сцени в ПЕ, искат да покажат това, ама там доколкото видях от клиповете днес (не съм гледала ПЕ) НЕ СЕ ПОЛУЧАВА аКСОЙ,  лиши ни от прекрасен финал и от мен имаш АДИ ГИИИТ АПТАЛ ТАКЪВ!
Гледах това клипче

http://www.youtube.com/watch?v=yRCfIUJd0X4&NR=1&feature=fvwp
и открих разликата - просто е несравнимо -  извинявам се на феновете на Гизем, ама не става - дори и когато се целуваха не усетих нищо, никаква тръпка, никакво жегване, докато при ФЕМИР -  ОХ, гледам ги по-няколко пъти поне, и то не толкова физическата близост, а погледите, жестовете, не могат да ни излъжат, ние си знаем.
Приятна вечер и лека нощ,

Ама няма нужда от извинения, тая е актриса колкото аз съм трамвай smile3511   smile3511 smile3511 Просто /от моментите, които съм гледала от ПЕ/  според мен той беше с нея физически, но ума и сърцето му бяха при Фериа, погледа беше един замислен, празен дори, той гледаше през нея, нямаше го това пламъче в очите, което го имаше когато гледаше Фериа.... За мен той просто си отмъщаваше на Явуз използвайки бледоликата...
Съншайн ами те за това му плащат в ПЕ  Peace
да бъде отмъстителен, а не влюбен
целувките са си му точно на такъв,
погледа му е
Скрит текст:
да е*а вашта мама Санджактарска
страхотно си игра момчето, даже повече от страхотно  Peace

# 108
  • Пловдив
Момичета, нямате стигане....ще счупите всички рекорди и скоро ще изписвате по 2 теми на ден... Crazy
Чета аз  по диагонал в темите за любовните похождения на наш Ча.....Ма, той що така заблуден милия....Повредил се е нещо! Sick
Благодаря за новата тема, макар да е ясно че ще я изпишите докато ......си публикувам отговора! Mr. Green

# 109
Благодаря за новата тема, макар да е ясно че ще я изпишите докато ......си публикувам отговора! Mr. Green
hahaha
Стели,  Hug

# 110
  • Pleven, Bulgaria
Аз тази вечер съм малко разнообразих от ФЕмир

# 111
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс,туитъра как се движат нещата,хвърляш ли  по един поглед,прекрасния свят легнал ли е вече Mr. Green
той днеска много тих вчера беше по активен  Mr. Green ама сабах ще има здравей красив свят  Joy
Скрит текст:
аз нали се разочаровах от Ча и най-сетне се върнах към дневниците,брех то почнало пак да става интересно,Клаус много ме кефят с Каролайн,направо ме разсмиват, тия двете го прекараха много лошо наш Димчо,а уж беше много печен,а Елена почва много да ме дразни,вече мисля че беше достатъчно време в това състояние,тя по отвратителна от Катрин стана #2gunfire #2gunfire

# 112
  • София
Мишенце, не, за млечната сестра, Зюлял.

олеееее, на снимката в поста на k_kiara3 е потресаваща  ooooh! Аблата, сега и тази.......аз не го вярвам. Що за вкус към жени  ooooh!

Отказвам да го повярвам  Naughty Ако, недай Боже, е вярно, ЯЗЪК за момчето ни Sick

# 113
ООО Дзверче, много ми е драго. Отдвна не сме се засичали, домъчня ми. Гледаш ли кво става - на Чаги кирливите ризи вадим и се нервим, тюююю.

# 114
че кво и е нали има дупка  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Еее той се беше изказал че 2 симпатични и сладки момичета ще има в 3 сезон LaughingДзурля и Джан Peace

# 115
Рая,  Hug Наде,  Hug за постовете   bouquet Съгласна съм с вас.

Изгледах серията - чудесна е.

Аз хвърлих поглед върху отношението на Юнал към Айсун - колкото и жени да е имал, за него Айсун е специална,  защото му е родила син, и не само. Той държи на нея и иска да й помогне да се пребори с болестта.
Тук много ми хареса, въпреки че не ми допада като образ. Той е женкар, повърхностен човек и баща. Видях човек, който беше закъснял за всичко - да бъде баща и съпруг.
По принцип успелите хора погребват чувствата дълбоко в себе си, за да могат да се развиват успешно, а Юнал не е изключение. Той е новобогаташ и тук идва и разликата между него и Емир и различният поглед върху живота.
Той е предпочел да си поживее, както преди не е можел...но взех да се убеждавам, че сега тия чувства взимат да излизат наяве.

Много бяха сладки Емир и Фериха в ресторанта, особено тя.
Много е сладка Фериха като ревнува, как само се клатеше на стола в заведението. А Емир направо ме разби, когато момичето почна да говори, той направо се препарира и после ту момичето гледа, ту Фериха.
Аз и преди бях казвала, че те са като огън и жупел, докато са спокойни и бум, в единия момент са щастливи и се обичат, а в другия - скачат да се карат, определено връзката им е жива, не е монотонна и еднообразна. Ако Фериха не беше така воюваща и непринудена, тя просто щеше да се слее с множеството момичета, щеше да е безлична и Емир никога нямаше да я забележи. Имено нейната непринуденост и горещ плам в характера й привлякоха Емир.
Как започна връзката им, като на шега. Плейбоят на училището стана момче мечта, а нашето срамежливо и свенливо момиче, вече сама иска ласките и целувките му. Тя беше толкова опърничава, но любовта му успя да я укроти.Той едва я докосваше, с такава нежност и любов, сякаш Фериха бе кристална чаша и го е страх да не я счупи.

Но въпреки това мога да кажа, че това нейното държание ме издразни донякъде, защо бяха тези фасони, нали всичко бе свършило и тя самата беше сложила край?!  newsm78

Не случайно Емир й каза, че "никога не съм те лъгал", а тя - колко пъти незнам  newsm78.

Сега се замислих, от страни изглежда, че Фериха дърпа конците и Емир за всяко нещо я следва, като кученце /това ме навежда от това, че Юнал в заведението поклати глава, все едно казваше, сине това момиче те е подлудило и качило на главата/, но  забелязахте ли погледа й колко е тревожен, когато той й каза "никога не съм те лъгал". Имам чувството, че се паникьосва само при мисълта, че може да го загуби. И за нея не е лесно. Той беше плейбоя на училището и въпреки, че знае, че Емир я обича, на нея и е необходимо постоянно да й доказва любовта му към нея.

Незнам защо толкова много й се издразних на тази й постъпка с ревността. Чудех се  какво бих направила аз на нейно място или по точно се замислих дали е толкова лесно да си от другата страна?  newsm78
Може би и аз така щях да постъпя...Ние, като зрители знаем, че Емир не я предаде...Ако някоя кокона дойде и почне да говори по този начин на любимия ми, едва ли щях да поскачам от радост?!

Но все пак се оправиха, вярно не бе с целувка, а само с прегръдка...Но на моменти близостта по между им, ми влияят повече от целувките им. Самите реплики, докосванията, погледите по между им за мен са по-ценни много повече от самите целувки.

Много ми харесаха думите на Зехра лъм Фериха: "Фериха ти предналежиш на този свят, уважават те, мястото ти е там. Учи дъще, учи. Дано някой ден и ти бъдеш господарка на такъв дом". С тези си думи показа на дъщеря си, че винаги ще я подкрепя, винаги ще бъде с нея.
Фериха знаеше, че е тръгнала по един много трънлив и тежък път, но вече беше взела решение, че време е да каже истината и да изтърпи последствията от лъжите си, знаеше, че единственият й приятел в момента е времето...то щеше да излекува Емир от лъжите й, от обидата, че не му е вярвала достатъчно, за да му каже всичко за истинската Фериха...

Пак ми стана мъчно за Халил   – живял е с някакви надежди, които в един момент се сриват. А и как я гледаше при откриването на фирмата. Вярно, че се впусна в уреден брак, но никой не му каза, че Фериха не го иска, затова основната вина е на Риза и дори на Фериха, че се съгласи безропотно. Разбира се, радвам се, че годежът се развали и Фериха и Емир са заедно.

Зехра беше голям образ, като видя Левент гол до кръста.  Joy Цялата сцена с яхтата беше много кумична, забавна.

Джансу наистина не е наред. Каква е тази мания към мъж, който познава само от списанията?! newsm78 Беше с ужасна визия на ревюто.

# 116
  • София
Скрит текст:
Така вече сме в 67 тема на какво напомня това число.Като цяло на това на колко години е на някоя от вас баба та или дядото,но в случая напомня на края на АФК и какъв беше той.....В началото едно недоразомение ни победи....Късно ли е?...Късно е!....Какво ще ни спаси....Какво виждаш когато погледнеш към нас освен болка и разочарования какво ще ни спаси...След това развалянето на годежа на Емир с Едже....И парка любимият им парк....Парка беше свидетел на нейното криене,сълзите,бягането и......На мястото на което започна всичко..... 67 епизод е началото на края какво имам предвид ли.....Това че започнаха в онзи парк и всичко приключи в него....ЛЮБОВТА ИМ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ПАРК КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ.ЛЮБОВ КОЯТО Е ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ НАЙ-ТРУДНОТО НЕ УМИРА.....
Мараба къзларки,
Строхотна тема, благодаря на нашата домакиня!
galq_222,

Peace

Колко хубАво щеше да бъде да имаме ЩАСТЛИВ край С МАЛКИ ФЕМИРЧЕТА,  след толкова мъка, сълзи, прекрасни  преживявания с ФЕМИР, раздели, страшно съм му ядосана на тоз Аксой, и мисля че има голяма омраза към Хазал, всичките повторения на общите фемирски сцени в ПЕ, искат да покажат това, ама там доколкото видях от клиповете днес (не съм гледала ПЕ) НЕ СЕ ПОЛУЧАВА аКСОЙ,  лиши ни от прекрасен финал и от мен имаш АДИ ГИИИТ АПТАЛ ТАКЪВ!
Гледах това клипче

http://www.youtube.com/watch?v=yRCfIUJd0X4&NR=1&feature=fvwp
и открих разликата - просто е несравнимо -  извинявам се на феновете на Гизем, ама не става - дори и когато се целуваха не усетих нищо, никаква тръпка, никакво жегване, докато при ФЕМИР -  ОХ, гледам ги по-няколко пъти поне, и то не толкова физическата близост, а погледите, жестовете, не могат да ни излъжат, ние си знаем.
Приятна вечер и лека нощ,

Ама няма нужда от извинения, тая е актриса колкото аз съм трамвай smile3511   smile3511 smile3511 Просто /от моментите, които съм гледала от ПЕ/  според мен той беше с нея физически, но ума и сърцето му бяха при Фериа, погледа беше един замислен, празен дори, той гледаше през нея, нямаше го това пламъче в очите, което го имаше когато гледаше Фериа.... За мен той просто си отмъщаваше на Явуз използвайки бледоликата...
Съншайн ами те за това му плащат в ПЕ  Peace
да бъде отмъстителен, а не влюбен
целувките са си му точно на такъв,
погледа му е
Скрит текст:
да е*а вашта мама Санджактарска
страхотно си игра момчето, даже повече от страхотно  Peace

Съгласна съм, че игра супер  newsm10  Ооо да погледа е няма такъв, много ме кефи  newsm48

# 117
Киарче, ми май сериозно. Даже ми се струва, че Дзурлял по това време точно се раздели с гаджето си Реза Коджаолу. Уж било креватна история, ама....щото тая кака има мнооого големи очи  Shocked
Ако не греша това е този, с когото я засякоха Хазал на рожденият му ден и след това с приятели. Имаше техни снимки. Ха, ха, разменили са си ги. Joy

# 118
  • У Диспансера ...♥♥♥
Цитат
айде още един им трябва да позная резултата Laughing
Ренка, пече се, пече се  newsm18
smile3521

Дзверче Hug  bouquet

Ирка те в туитара сега са в траур заради любимия им отбор Mr. Green
Да вадят кърпичките,нали са по драмата е сега да им я даде някой друг,да видят какво е,той Ча ще е там ,аз зяпам мача ама ми се губи,някой не го ли мерна hahaha hahaha hahaha

# 119
  • в подножието на планината
Аууу, оставих ви за един час и вие вече сте подхванали нова тема... Laughing

Нервакова, Hug благодаря за новата тема!   newsm51 newsm51 newsm51  Поздравления, справила си се чудесно! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт