Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 851
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • У Диспансера ...♥♥♥

Една песничка с лятно настроение,много да се усмихвате през целия ден ви пожелавам,аз се заемам с задачата си Whistling Whistling

# 466
Може ли да помоля някой,да сложи активни линкове за 56 и 57 еп. , че тези са изтекли явно  Praynig

# 467
Може ли да помоля някой,да сложи активни линкове за 56 и 57 еп. , че тези са изтекли явно  Praynig
Съжалявам за неудобството, довечера ще стане това удоволствие

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
Недей, сърце, недей да бъдеш нямо,
когато болката във теб крещи.
С юмруци блъскай, ритай подивяло,
но само, моля ти се, не мълчи.

Нападай ме, когато те ранявам.
Потокът кръв във вените ми спри.
Защото глупост е, че позволявам,
дори и само миг да те боли.

Милена Йорданова    Heart Eyes Heart Eyes

# 469
# 470
Кали   wavey
Момичета,шпионажа работи  Hug .но са стари снимки  newsm78

да това е мидената афера  Joy Joy

преди да си купят мидите и са резнали Мехметчо  Mr. Green

# 471
  • Някъде там
 Благодаря Ви момичета  Hug   love001  love001  love001  love001  love001  love001

Нерваче Още малко и ти ще го разлюбиш  Mr. Green

# 472
ай ама каква си се спретнала Капризче....чудна чудна Peace

кой кого разлюбил Rolling Eyes....мен не ме бройте аз съм вярна до гроб Mr. Green

# 473
Привет и на другите Hug Hug Hug

Капризче честити одежди Heart Eyes

Галя Hugаз имам такова чудо на техниката с няколко приставки Mr. Green ама сега дъщерята я ползва Laughing

# 474
  • Някъде там
ай ама каква си се спретнала Капризче....чудна чудна Peace

кой кого разлюбил Rolling Eyes....мен не ме бройте аз съм вярна до гроб Mr. Green

Hug  love001 Как кой бе Чагитко  Mr. Green

Да ви попитам някой има ли представа как ще се дават сериите като започне концерта на Гласът на България  newsm78

Мерси Рени Hug А ти къде ще забегваш, че  нещо изтървах Sad

# 475
Капризче, върти ми се в ума, че бях чела някъде, че от 9 Април, ще излъчват по една серия от 20 до 21 часа във Вторник и в Сряда. Дано не те подвеждам, но имам такъв спомен.
Честита премяна.
Ирка, Hugстрахотен стих.

# 476
Защо те обикнах още в мига, в който те видях,защо се усмихнах,в настроение ли бях.Ти толкова нежно се усмихна и с поглед страстен и с очи блестящи отмина покрай мен и в бездна завинаги сякаш полетя.
Не крия,че нещо трепна в мен,не крия,че се влюбих в теб и никога това не ще отричам,защото аз ОБИЧАМ САМО ТЕБ!!!

# 477
Ф: Татко! Гледаш  дъщеря си. Винаги гледаш дъщеря си отдалеч. Винаги обичаш дъщеря си отдалеч. Виж. Самотата отива ли ми? Cry
Е: Хайде Фериха.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 15:06 от Neidjal

# 478
  • Стара Загора
 spam2 spam2 spam2

Малко помощ,
Скрит текст:
имаше тук художнички, или такива изучавали нещо подобно, та накратко аз съм учителка начална  и детска възраст, но сега докато си стоя вкъщи реших да завърша и магистратура и асистентката по изобразително ме заби, иска да напиша урок за съвременните техники на изобразително изкуство, урока добре, ще се напише, ама моля ви се дайте ми идея каква да ми е темата, техниките са колаж, декопаж и обемна конструкция....

# 479

Ето ти въпросната целувка

Скрит текст:

ПП: За мен Чаатай има голям потенциал. При тази игра, която ни показа и в трите сезона - евала, дето се казва, за първа роля на модел, шапка му свалям.

Съгласна съм Манка, неговата игра много задобяваше с всяка следваща серия. На човек малко или много трябва да му се отдава актьорската професия, защото само със старание едва ли би се получил същия ефект.
Евкал, ето и тази.

Скрит текст:

ей тука Емко многооо лош, гледам го и му се кефя много....

Общи условия

Активация на акаунт