Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 713
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте всички! Добра вечер. От тоя дъжд ми изгниха костите брррр

Не мога да не се включа по темата за целувките. Подкрепям Манка и  Evkall  newsm10 newsm10
Не съм съгласна, че Фемирските целувки били нежни, щото от любов, пък с Гюнеш - страстни.
И при Фемир си имаше страст и то каква! Щото иначе излиза, че там където има любов, няма страст и обратното.
А от друга страна  - Гюнеш си беше влюбена - значи тя целуваше с любов.
Емко не мога да намеря думи да го изкоментирам, но определено предимно отвръщаше, докато с Фери не беше така.
Като заключение ще кажа, че важна роля в тия сцени има изпълнението на актрисите.
Гизем направо се разпадна, вероятно реши, че това ще се хареса на зрителите. Сигурно и режисьорчето така е решило. Мен обаче като зрител и жена това мляскане не ме вдъхнови, ама хич.

# 661
  • У Диспансера ...♥♥♥
ха ха +18 ха ха
Скрит текст:
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoОх как се смях  bouquet
  ах сама си го напрай Joy Joy Joy

# 662
Здравей Неви  Hug влизаш с мнение, което напълно подкрепям.  Peace

Ето ви поглед пълен с любоввввввввввввввв  Heart Eyes

# 663
  • София
Аз също съм на мнение, че с Фериа Емир е по-скоро настоятелен с целувките. Не съм гледала ПЕ, но ако там по-скоро отвръща, разлика явно има  Peace

# 664
# 665
Здравейте всички! Добра вечер. От тоя дъжд ми изгниха костите брррр

Не мога да не се включа по темата за целувките. Подкрепям Манка и  Evkall  newsm10 newsm10
Не съм съгласна, че Фемирските целувки били нежни, щото от любов, пък с Гюнеш - страстни.
И при Фемир си имаше страст и то каква! Щото иначе излиза, че там където има любов, няма страст и обратното.
А от друга страна  - Гюнеш си беше влюбена - значи тя целуваше с любов.
Емко не мога да намеря думи да го изкоментирам, но определено предимно отвръщаше, докато с Фери не беше така.
Като заключение ще кажа, че важна роля в тия сцени има изпълнението на актрисите.
Гизем направо се разпадна, вероятно реши, че това ще се хареса на зрителите. Сигурно и режисьорчето така е решило. Мен обаче като зрител и жена това мляскане не ме вдъхнови, ама хич.

newsm10

# 666
# 667
# 668
# 669
Киара  Hug, скоро не сме се засичали.
Даааа, този поглед е много истински. Всъщност не ми трябва никой журналист нищо да ми казва, то си ми е ясно! Mr. Green

# 670
# 671
Добър вечер..мн се изморих днес.размазала съм се на дивана от 20:00 и още не мога да стана..апък и на ревю бях.бре бре тоз модел с кафявото сако..професиоанално позиране,походка..

# 672
Неви  Hug  newsm10

# 673
Аз също съм на мнение, че с Фериа Емир е по-скоро настоятелен с целувките. Не съм гледала ПЕ, но ако там по-скоро отвръща, разлика явно има  Peace
То си е точно така, Емир беше активния с Фери, а тя само в сцената в 44 епизод беше страстна. В останалите случаи не виждах желание за интимна близост с него, беше инертна в това отношение, тези неща си и останаха далечни както бяха още в началото. Тя предпочиташе да се гуши в него, вместо да го желае като мъж, странна е Фери, много и във всяко едно отношение.

# 674
Добър вечер..мн се изморих днес.размазала съм се на дивана от 20:00 и още не мога да стана..апък и на ревю бях.бре бре тоз модел с кафявото сако..професиоанално позиране,походка..
Нали, нали, супер беше.  Heart Eyes И определено събра всички погледи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт