Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Пит,ако става дума за Дениз(Санем) тя мисля,че участва в Дъждовно време.  Peace

# 541
Да ама те може да не искат да ги редуваш.Може да искат да си избереш 1.

# 542
Момичета,
Скрит текст:
някоя от вас има ли проблем с twitter.На мен ми излиза страницата сякаш не е заредила докрая и всичко ми излиза вляво.  newsm78

# 543
spam2 spam2 spam2

Малко помощ,
Скрит текст:
имаше тук художнички, или такива изучавали нещо подобно, та накратко аз съм учителка начална  и детска възраст, но сега докато си стоя вкъщи реших да завърша и магистратура и асистентката по изобразително ме заби, иска да напиша урок за съвременните техники на изобразително изкуство, урока добре, ще се напише, ама моля ви се дайте ми идея каква да ми е темата, техниките са колаж, декопаж и обемна конструкция....
Скрит текст:
душко ако можех бих ти помогнала на драго сърце,но аз съм завършила дизайн преди 5 години и мойто е свързано с дрешки и парцалки няма да ти е от полза. питай Пепито нейната щерка учеше нещо такова и тя по може да знае понеже сега го учи  Naughty  

# 544
Никой няма да бара ча,Бу,Иан...  fight
малката Пипирудаааааааа де се буташ.....чабуиан.....блябля оди в мол и пий едно фрапе да се успокоиш Crossing Arms
не пийм кафе нещо чичи Джачи може с ча да жулним двечера  Joy
значи тебе ще те пера да знаеш.....с Ариел ли с кво незнам,ама искам да се  върнеш в предходното си състояние...кво залитна по Чаатай незнам,казвай КАКВО ВИДЯ  Mr. Green....вземай си там...косматия или онова джудже и ми оставяй високия младеж за мен,че ме ядосваш реално  Joy
ами голяма грешка направихте като ми го подмятахте Ча по бели гащи и ето резултата даже и по листо,мокър ангелите са ми слаби  Joy

# 545
Нито Чаатай, нито Хазал са перфектни (както се казва истинските хора не са перфектни, а перфектните хора не са истински). Определено двамата са страхотни актьори, успяха да научат много през тези години, в които снимаха АФК, най-вече Чаатай. Звездите им изгряха в този сериал и се надявам да не залязат толкова бързо, колкото изгряха. Пресъздадоха образите на Емир и Фериха много добре, те се сляха с образите си и ни накараха да повярваме на тяхната красива и истинска любов.  Heart Eyes

# 546
  • Sofia
Здравейте на всички Hug

Да се запиша и аз в темата, че като гледам ще я изпусна Hug

Благодаря на момичета постара ли за новата тема  bouquet

Относно целувките му с Гизем на мен ми изглеждаха страстно-наказващи. А тези с Хазал бяха по-нежни.

Относно таланта на Ча като актьор, съм го казвала и преди, още първия си сериал е дал сериозна заявка да покорява върхове.

# 547
Нито Чаатай, нито Хазал са перфектни (както се казва истинските хора не са перфектни, а перфектните хора не са истински). Определено двамата са страхотни актьори, успяха да научат много през тези години, в които снимаха АФК, най-вече Чаатай. Звездите им изгряха в този сериал и се надявам да не залязат толкова бързо, колкото изгряха. Пресъздадоха образите на Емир и Фериха много добре, те се сляха с образите си и ни накараха да повярваме на тяхната красива и истинска любов.  Heart Eyes

Рая, добре казано!  newsm10

Мая,  Hug

Момичета,
Скрит текст:
някоя от вас има ли проблем с twitter.На мен ми излиза страницата сякаш не е заредила докрая и всичко ми излиза вляво.  newsm78
Вани,  Hug
Скрит текст:
Не ползвам тази соц. мрежа, не мога да ти бъда полезна... Hug

# 548
налага се да се обеснявам ,ама хич не обичам  ooooh!
Никъде не съм писала че Емир и Ча са еднакви...просто самия Ча е казвал че си прилича с персонажа на Емир...и писах че е така защото Емир се оказа много харесван герой...какъвто иска да е и Чаатай,ама не е...

не ги мисля толкова на дълбоко като вас нещата,отказах се че мозъчето ми е нужно и за да изкарвам хляб  Mr. Green...ама очичките ми  се пълнят с красотата му какво да правя,а пръстите са ми бързи и си споделям ..

# 549
двамата ни показаха ,че истинската любов никоне не умира...през каквото и изпитание да премине  Peace

# 550
двамата ни показаха ,че истинската любов никоне не умира...през каквото и изпитание да премине  Peace
показаха ни те...........умира си с куршум от един луд и се заменя за има няма 3м с нова...и след около 9месеца дори се размножават  Crazy с новата изгора

# 551
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Момичета,
Скрит текст:

Ти мен добави ли ме  newsm78 Аз щото незнам коя си ти ... и на мен ми беше така сутринта сега ми е добре Simple Smile  Peace

# 552
извинете ама КАК СЕ РАЗЛЮБВА това изваяно тяло....то само тяло да беше айде преживява се някак ....ама главата...на която са тез устни,очи....косицата Crazy
тъкмо я гледам и си викам как ще живея ако не докосна това четириклино гардеробчеее, ох майкоооооо както казахте по нагоре и аз живея в два свята, реален и друг в който Ча не ми излиза от главата

# 553
Лудостче,
Скрит текст:
нали каза,че си с някаква маска.Значи трябва да съм те добавила  Laughing

# 554
показаха ни те...........умира си с куршум от един луд и се заменя за има няма 3м с нова...и след около 9месеца дори се размножават  Crazy с новата изгора
ти тва не го брой за мен свършва преди изтрелите и са щастливо женени имат си и Куче на име Джансу  Peace и работят по въпроса за малка Фери или Емко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт