Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 819
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там
Иве Аз вече го разлюбих  Mr. Green

ти си ясна... Mr. Green още от начало не беше сериозна заплаха Joy
[/quote]

Joy Joy Joy

# 571

Иве, Hugмного съм чувствителна на тема Рапунцел Sick и тоя финал, където си го написала направо ме срази...нИдей така, че шА рИва... Cry
Илде нидей рива сега де.... Hug...вие нали не сте гледали ПЕ ....какво го мислиите сега
Капризче виж какво се случва след 8 епизод  Mr. Green...в по-горния ми пост

# 572
Относно ПЕ съм си мислела и за подобен сценарий Ханде с Явуз. Определено имаше някакви проблясъци на симпатия, дори може би на възхищения към нея от негова страна. А като се замисля може би и той ще и пасне на характера.  Детегледачката и Корай също много си пасват като образи.

# 573
  • Някъде там
Капризче виж какво се случва след 8 епизод  Mr. Green...в по-горния ми пост

Видях видях  Joy  Joy
Скрит текст:
Според мен обаче очичките му не шарят за Фери ами търси тебб бе душата  Mr. Green

# 574
Лудостче, уцели ме  Hug Обаче май в понеделник тук дават да вали сняг,дано да не завали.  Sad

# 575
Наде Благодаря ти за прекрасните диалози  Heart Eyes

Рени
Скрит текст:
Дано бързо отшуми всичко  и  усмивката и радостта пак да са с теб  Hug

Иве Аз вече го разлюбих  Mr. Green

Благодаря Ви че ме харесахте с новите ми дрешки  Hug Изцяло съм благодарна на Романтичка  че ми показа толкова хубав магазин  Hug

Капризче ,е много са ти хубави дрешките, винаги    Nature Sunny

# 576
  • Някъде там
Относно ПЕ съм си мислела и за подобен сценарий Ханде с Явуз. Определено имаше някакви проблясъци на симпатия, дори може би на възхищения към нея от негова страна. А като се замисля може би и той ще и пасне на характера.  Детегледачката и Корай също много си пасват като образи.

Въх недей тея двамата ако се сдушат ще мачкат всичко  Naughty

Релакс, Деми  Hug Ами чакам си аз топличкото ама кога ли ще ме огрее Simple Smile

# 577
Капризче виж какво се случва след 8 епизод  Mr. Green...в по-горния ми пост

Видях видях  Joy  Joy
Скрит текст:
Според мен обаче очичките му не шарят за Фери ами търси тебб бе душата  Mr. Green
а нидей и говори така да я надъхваш напразно той не вижда никоя друга ,а само МЕН  Peace

# 578
Отново се коментира 3 сезон тоест ПЕ.
Скрит текст:
Целувките между Чаги и Гизем не са такива каквито бяха при Хазал.За мен Емир страдаше за Фериха каквото и да казвате погледа му казваше различно то онова което говореше така че не мисля че Емир се влюбваше да Явуз когато разбере какво е направил на сестра му има два вариант 1-да го убие 2 да ги ожени и има още един вариант да накара хората си да го пребият до смърт а ако не умре от раните си значи някой го пази.Образно казано.

да Гале обаче
Скрит текст:
след като спа със сестрата  Joy Joy Joy и започна да си чака....му се оказа крива сметката,искаше сестричето разревано да нареди Емко пред Явуз и оня лудия да го отрепе...а то кво стана глезеното не е глезено,оказа се ербаз моме...събра се и не му играеше по свирката  bowuu,почна да се дразни от тоова че не е успял да я нарани...че даже и че го замени с Енгин доста бързо.....а един мъж който вечно е предизвикван ....е супер лесно да се влюби ....оказа се интересна таз систърка на Явуз,тя не беше толкова предвидлива като брат си, а това се оказа кукичка която налапа сам Емко и определено си хлътна...

# 579
Капризче виж какво се случва след 8 епизод  Mr. Green...в по-горния ми пост

Видях видях  Joy  Joy
Скрит текст:
Според мен обаче очичките му не шарят за Фери ами търси тебб бе душата  Mr. Green
да нали сред лудите фенки една блести....сякаш сияеееееее вятъра леко повява дългите ми коси...
Чаатай-кое е тази....КОЯЯЯЯЯЯЯ...доведете ми я  Heart Eyes....

но аз заминавам..охраната не може да се добере до мен от хилядите забрадки...

Този мой образ няма да бъде забравен НИКОГА от Ча Heart Eyes

# 580
Иве Аз вече го разлюбих  Mr. Green

Joy Joy Joy
[/quote]

Всичко е само за заблуда на противника  Laughing
Отказвам се, вземете го  Joy
ей , на  Ива червени бутони, диети  , приземявания  и после пак Ча Ча        love001

# 581
Иве Аз вече го разлюбих  Mr. Green

Joy Joy Joy

Всичко е само за заблуда на противника  Laughing
Отказвам се, вземете го  Joy
ей , на  Ива червени бутони, диети  , приземявания  и после пак Ча Ча        love001
[/quote]да да представи си като НЕ СЪМ НА ДИЕТА  Joy

# 582
айдеееееееееееееее чаооооооооооооооооо до скоро в новата тема Mr. Green

# 583
Здравейте, момичета,

Малко късничко се включвам днес, не знам как ще ви смогна, все още съм на постовете от 10:00 сутринта.

Имам един страничен въпрос. Моля, който може да ми отговори

Скрит текст:
Мисля да си купувам телефон. Харесах си Samsung Galaxy S Duos. Моля, ако някоя от вас го ползва или има впечатление, да си даде мнението за него.

# 584
  • Стара Загора
Верче,
Скрит текст:
благодаря ще го мисля някак си, то е елементарно, но нищо не ми идва като идея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт