Капризче,

Ханде...

Опитва се в момента да приеме поуките на живота и в случая инцидента който претъпя. Трудно й е, човек не се променя от днес за утре, но полага усилия, оценявам това у нея.
Корай е както винаги до нея, щастливка е тя с човек до себе си като него. Все още не го разбира, все още се опитва да започне живота си без Емир да е в центъра му.
Не й се получава твърде добре, за съжаление Корай вижда, усеща това, ама любов, та търпи и той...

И за Ханде живота тръгна в не предполагана от нея посока, затова и я обърка допълнително, тя си имаше готови, заучени номерца, трикове за справяне в и с него, ама сега, сега не действаха...как да продължи-в това бе въпроса и за нея на дневен ред.

Извини се на Фериха, разбира се, че това което й причини не се заличава с извинение, но няма и как да се промени нещо вече сторено.
Злонамерените й постъпки не бяха една и две, при това опасни с риск за живота на Фериха, но в случая стореното е сторено.
Те нямаше как да се поправят, да се поправи можеше само Ханде.
Ханде имаше потенциал за това, за промяна.
Нито за миг не ми даде да допусна, че няма да го използва, че няма да намери промяната за себе си.

На това дефиле, погледа й когато Емир бе на сцената, беше и трудно дори да преглътне, до него всяко желание и опит да се отдалечи от него е болезнен...и невъзможен...за сега.
Лара й помогна много с идеята за ревюто, помогнаха й и част от приятелите й, Корай на 100% зад нея, сега останалото зависеше до голяма степен и от нея, ама дали бе готова, май все още не...
В случая е хубаво, че разбираше, осъзнаваше, че трябва да положи усилия за това, да стои настрана от Емир.
Но едно е да искаш, второ, трето и четвърто е да го направиш...

А тя определено бе стигнала само до номер 1...

Имам един страничен въпрос. Моля, който може да ми отговори

Има неща в които не опитвам и не пробвам...дето казват едно си баба знае, едно си бае...

Скоро го загледах/този за който питаш/ докато си плащах сметката, на външен вид изглежда добре, имаше някаква оферта с него.
Това е все пак и само апарат с технически параметри и има и доза късмет и шанс да уцелиш да е сполучлив независимо характеристиките му, по мое мнение разбира се.

Дано да случиш с избора си!