Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 811
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Ива, до скоро! bye

Гале ПЕ
Скрит текст:
За мен Емитр си беше влюбен и тук  Whistling  Ако бяха продължили сезона може би Емир щеше да каже на Явуз всичко за Енгин. Явуз не е чак толкова лош може би щеше да приеме Емир особено ако сестра му се окаже наистина бременна. Явуз щеше да застане зад сестра си и да преглътне това което преживяха с Емир Rolling Eyes Лично мнение  Peace

Капризче,  Grinning и аз мисля така, жалко, че нямахме шанса...за финал и тук. Crossing Arms

Ханде... Thinking

Опитва се в момента да приеме поуките на живота и в случая инцидента който претъпя. Трудно й е, човек не се променя от днес за утре, но полага усилия, оценявам това у нея.
Корай е както винаги до нея, щастливка е тя с човек до себе си като него. Все още не го разбира, все още се опитва да започне живота си без Емир да е в центъра му.
Не й се получава твърде добре, за съжаление Корай вижда, усеща това, ама любов, та търпи и той... Rolling Eyes

И за Ханде живота тръгна в не предполагана от нея посока, затова и я обърка допълнително, тя си имаше готови, заучени номерца, трикове за справяне в и с него, ама сега, сега не действаха...как да продължи-в това бе въпроса и за нея на дневен ред. newsm78

Извини се на Фериха, разбира се, че това което й причини не се заличава с извинение, но няма и как да се промени нещо вече сторено.

Злонамерените й постъпки не бяха една и две, при това опасни с риск за живота на Фериха, но в случая стореното е сторено.

Те нямаше как да се поправят, да се поправи можеше само Ханде.
Ханде имаше потенциал за това, за промяна.
Нито за миг не ми даде да допусна, че няма да го използва, че няма да намери промяната за себе си.Peace

На това дефиле, погледа й когато Емир бе на сцената, беше и трудно дори да преглътне, до него всяко желание и опит да се отдалечи от него е болезнен...и невъзможен...за сега.

Лара й помогна много с идеята за ревюто, помогнаха й и част от приятелите й, Корай на 100% зад нея, сега останалото зависеше до голяма степен и от нея, ама дали бе готова, май все още не...
В случая е хубаво, че разбираше, осъзнаваше, че трябва да положи усилия за това, да стои настрана от Емир.
Но едно е да искаш, второ, трето и четвърто е да го направиш... newsm78
А тя определено бе стигнала само до номер 1... Grinning

Здравейте, момичета,
Имам един страничен въпрос. Моля, който може да ми отговори

Скрит текст:
Мисля да си купувам телефон. Харесах си Samsung Galaxy S Duos. Моля, ако някоя от вас го ползва или има впечатление, да си даде мнението за него.
Манка,  Hug
Скрит текст:
За телефон ползвам само една марка...Nokia!
Има неща в които не опитвам и не пробвам...дето казват едно си баба знае, едно си бае... Joy Joy Joy
Скоро го загледах/този за който питаш/  докато си плащах сметката, на външен вид изглежда добре, имаше някаква оферта с него.
Това е все пак и само апарат с технически параметри и има и доза късмет и шанс да уцелиш да е сполучлив независимо характеристиките му, по мое мнение разбира се.  Peace
Дано да случиш с избора си!  Hug

# 586
Mного е активна Джейда в социалните мрежи, де да можеше и Чаги да беше такъв. Но май предпочита да се крие. Mr. Green

# 587
Иве Аз вече го разлюбих  Mr. Green

ти си ясна... Mr. Green още от начало не беше сериозна заплаха Joy

Joy Joy Joy

Всичко е само за заблуда на противника  Laughing
Отказвам се, вземете го  Joy
ей , на  Ива червени бутони, диети  , приземявания  и после пак Ча Ча        love001
да да представи си като НЕ СЪМ НА ДИЕТА  Joy
[/quote]

[/quote] ти си ясна... Mr. Green още от начало не беше сериозна заплаха Joy
[/quote]

Joy Joy Joy
[/quote]

ей , на  Ива червени бутони, диети  , приземявания  и после пак Ча Ча        love001
[/quote]да да представи си като НЕ СЪМ НА ДИЕТА  Joy
[/quote]

Joy Joy Joy да, представям си  Heart Eyes Kissing Heart

Днес изчитайки всичко изписано до момента се се каня да напиша:
 Naughty това си е нашата тема луда , слънчева , разнообразна , поучителна , вкусна , емоционална, разхайтена , влюбена   Two Hearts и свободна  Hug най-вече
Абе фемирска Ни работа  Joy Joy Joy
Радвам се че Ви има ( повтарям се ама да си кажа )  Hug

# 588
Приятна вечер от мен Hug Hug Hug

# 589
на Асрет песента   bouquet

# 590
  • София
Манка  Hug
Скрит текст:
Аз имам Samsung Galaху S 3 и съм много доволна има хиляди екстри, нещо като малък комп е , мисля, че разликата между двата е само това, че единия е с една карта, а другия с две, Аз лично ти го препоръчвам няма да съжаляваш   Hug

# 591

Joy Joy Joy

[/quote] ти си ясна... Mr. Green още от начало не беше сериозна заплаха Joy
[/quote]

Joy Joy Joy
[/quote]

[/quote]

Naughty това си е нашата тема луда , слънчева , разнообразна , поучителна , вкусна , емоционална, разхайтена , влюбена   Two Hearts и свободна  Hug най-вече

[/quote]
 Ама наистина Фемирска ни работа: нищо не помага: ни диети, ни заплахи, ни цупене.....разчита се само на здрав разум, ма къде ти.....мога да ги гледам още стотици пъти!

# 592

И от мен  Hug
Рени
лилавички   bouquet

# 593

Joy Joy Joy

[/quote]

Joy Joy Joy
[/quote]

[/quote]

[/quote]
 Ама наистина Фемирска ни работа: нищо не помага: ни диети, ни заплахи, ни цупене.....разчита се само на здрав разум, ма къде ти.....мога да ги гледам още стотици пъти!

Споделена с Вас , иначе не си е работа  Naughty

# 594
Странно ми излизат цитатите  newsm78

# 595
Demy, иначе досега да бях тотално изтрещяла, а тук се чувствам страхотно, въпреки че не мога да бъда много активна!

# 596
Сценария за края на 3 сезон е върха.Но аз отново казвам че Емир търсеше с очи Фериха. А Гюнеш тя беше за отмъщението дали се е влюбил или не никой не може да каже тъй като край няма ако имаше някакъв тогава да. Но така както му каза онзи с бастуна така и не разбрах кое ама няма значение та той му каза нещо за невинноста й там му приказваше. Като цяло си мисля че двамата на една маса нямаше да седнат Явуз може да не е толкова лош но на Емир егото е нещо друго.А на мен ми се искаше да видя Явуз и Ханде и двамата са упорите а девойката е добра в интригите и номерцата ами какво щеше да стане с Санем....... newsm78

# 597
  • в подножието на планината
Приятна вечер от мен Hug Hug Hug
Скрит текст:

bouquet    love001

# 598
Сценария за края на 3 сезон е върха.Но аз отново казвам че Емир търсеше с очи Фериха. А Гюнеш тя беше за отмъщението дали се е влюбил или не никой не може да каже тъй като край няма ако имаше някакъв тогава да. Но така както му каза онзи с бастуна така и не разбрах кое ама няма значение та той му каза нещо за невинноста й там му приказваше. Като цяло си мисля че двамата на една маса нямаше да седнат Явуз може да не е толкова лош но на Емир егото е нещо друго.А на мен ми се искаше да видя Явуз и Ханде и двамата са упорите а девойката е добра в интригите и номерцата ами какво щеше да стане с Санем....... newsm78

Аз все си мисля, че биха си паснали Явуз и Ханде. От едно тесто са замесени, както се казва.
Емир дали се влюби? Едва ли може да се каже любов. Или поне не тази любов, тази обич, както с Фериха. Това чувство със сигурност няма повече да изпита. Това специално място вече е заето и винаги ще е така. Определено за Емир всичко започна като отмъщение, но в последствие се появи и нещо друго. Дали беше симпатия, дали беше увлечение или просто предизвикателство за него, не можах да разбера. Но със сигурност неговата любима, неговата половинка винаги ще бъде Фериха.
А между другото, така и не можах да разбера кой беше този с бастуна?

# 599
http://www.youtube.com/watch?v=vp4zFt3DsiU
То май никой не успя да разбере кой е тоз.

Общи условия

Активация на акаунт