Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 848
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Манка, не винаги по време на преводите в ефир сцените бяха пълни, друг път липсваха, в случая го написах по спомен, както ми се е запечатил диалога в съзнанието, но става ясно в каква посока е разговора им.

# 631
  • в подножието на планината

А за тези които не го гледат ПЕ е много лесно няма да го пускате и гледате, имате избор , а нас почитателите му ни оставиха немили недраги  Tired

Hug Да, ама ви чета коментарите и трябваше да се откажа от темата, а това направо щеше да е голям проблем за мен... Cry

# 632
аз гледах Пътят на Емир и я нямаше тръпката всичко се повтаряше като дежа вю  Peace

# 633
Hug Да, ама ви чета коментарите и трябваше да се откажа от темата, а това направо щеше да е голям проблем за мен... Cry
Не мои са отказваш  Naughty Ние сме едно затворено общество на лудите романтички, вярващи в приказки, във вечната любов, в предопределеността на съдбата, в силата на любовта, в ФЕмирската, аз и в Чагазалската любов тъй, че дори и на само на едно от изброените да отговаряш - С НАС СИ!!!  newsm47

Вай, Релаксче, 100 години се съм те засичала  Hug Hug Hug

# 634
Киарче,трябва да му пийнем днеска май не сме пили скоро  Mr. Green

# 635
# 636
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Здравейте, момичета,

Малко късничко се включвам днес, не знам как ще ви смогна, все още съм на постовете от 10:00 сутринта.

Имам един страничен въпрос. Моля, който може да ми отговори

Скрит текст:
Мисля да си купувам телефон. Харесах си Samsung Galaxy S Duos. Моля, ако някоя от вас го ползва или има впечатление, да си даде мнението за него.

Манка Hug
Скрит текст:
брат ми е управител на глобул, като се върне тази вечер ще го питам дали си струва, ако не ти е спешно, утре ще ти кажа за този модел, на нас лично той ни препоръчва нокия

Скрит текст:
Подкрепям те Нокия е най-добрия избор.  Peace

Скрит текст:
Имала съм нокиа но след като вече съм със Самсунг не бих твъдяла че нокиа е най-добрия определено  Peace Нокиа изостанаха доста с новостите  PeaceЛично мнение

Ако се изчете всичко може някой после да напише кратка тема хахахах
Скрит текст:
Много зависи какво си ползвала аз в момента съм с Нокия със Windows и съм много доволна всички приложения работят много бързо.Върши ми перфектна работа. Помни супер много.Прави добри снимки,видео,документ корекций,чета на него книги.Зависи какво ползваш и дали свикваш.В момента това което ползвам е перфектно за момента.
Не отричам самсунга като марка станаха по добри с годиите ама преди 2 години си бяха просто едно дамско бижу и не работеха и аз съм работила в магазин за телефони доста опит имам и най-връщаната марка телефон беше самсунг. Разбира се това беше преди 4 години сега вече не мога да кажа щом се заглеждам по новия самсунг 4 значи са по добре. Просто съм си фен на Нокия може би  Peace

# 637
  • в подножието на планината
Не мои са отказваш  Naughty Ние сме едно затворено общество на лудите романтички, вярващи в приказки, във вечната любов, в предопределеността на съдбата, в силата на любовта, в ФЕмирската, аз и в Чагазалската любов тъй, че дори и на само на едно от изброените да отговаряш - С НАС СИ!!!  newsm47

love001 На всичките отговарям... Rolling Eyes но ако беше продължил ПЕ...не знам как щях да издържа да чета коментарите на момичетата,които го гледат... ooooh! важното е, че не продължи, така че няма проблем... Mr. Green

# 638
Киарче,трябва да му пийнем днеска май не сме пили скоро  Mr. Green
Аз съм на вино тази вечер,
Скрит текст:
, но ти ако не можеш да изневериш на чичо си - това е за теб  Wink
Скрит текст:

Гале, наздраве и на теб!  Hug[/b]

# 639
Здравейте момичета!
Надявам се при вас всичко да е наред.
На пътуващите лек път и успешно пристигане!
Както вече писах съпругът ми пристигна вчера и съм малко повече ангажирана и немога да си седя при вас което много ми липсва. Sad
Хубавата новина е че може и да се уредя да се запозная с Джан.
Снощи бяхме на вечеря с Ахмед и мойто моче така завъртя нещата,че уж ме е заинтрегувал там си с някакви глупости говореше ,че ако можело да се запознаем да си поговорим - но интересното е ако неговори английски какво ще правя с моя турски как ще ме разбере незнам  Laughing Laughing
Така ,че очаквам включване дано Ахмед бъде добър и уреди нещо.
А мойто мило момче каза ,че глупостите ми край нямат ама какво да ме прави ще ме търпи - до кога не се знае  Laughing Laughing Laughing

# 640
Здравейте момичета!
Надявам се при вас всичко да е наред.
На пътуващите лек път и успешно пристигане!
Както вече писах съпругът ми пристигна вчера и съм малко повече ангажирана и немога да си седя при вас което много ми липсва. Sad
Хубавата новина е че може и да се уредя да се запозная с Джан.
Снощи бяхме на вечеря с Ахмед и мойто моче така завъртя нещата,че уж ме е заинтрегувал там си с някакви глупости говореше ,че ако можело да се запознаем да си поговорим - но интересното е ако неговори английски какво ще правя с моя турски как ще ме разбере незнам  Laughing Laughing
Така ,че очаквам включване дано Ахмед бъде добър и уреди нещо.
А мойто мило момче каза ,че глупостите ми край нямат ама какво да ме прави ще ме търпи - до кога не се знае  Laughing Laughing Laughing
хайде запознай се,че да кажеш и една хубава дума за нас  Mr. Green

# 641
Наздраве на всички все пак утре е петък и идват почивните дни.
http://vbox7.com/play:748d78ab99
Поздрав....... Hug Hug Hug smile3518

# 642
Киарче,трябва да му пийнем днеска май не сме пили скоро  Mr. Green
Аз съм на вино тази вечер,
Скрит текст:
, но ти ако не можеш да изневериш на чичо си - това е за теб  Wink
Скрит текст:

аз не пия вино така,че си вземам чичи  Peace наздраве  Mr. Green

# 643
Наздраве на всички все пак утре е петък и идват почивните дни.
http://vbox7.com/play:748d78ab99
Поздрав....... Hug Hug Hug smile3518
newsm10 newsm51

# 644
Имам запитване в 18/19 Халил отиде да говори с Зехра за годежа или да я помоли отново да се сгодат само това не разбрах и още нещо Мехмет защо е ядосан на Фериха в 19 или 20 епизод беше не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт