Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 729
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нали не мислите ,че толкова лесно ще се отърват от Гюней..., не случайно го дават ,че отива при Баръш. Иначе се радвам много за Бану, че се е взела в ръце , но няма да и е лесно. Синанер няма да излязат цели от един такъв развод. Гюней ще съумее да откъсне голямо парче от тях.

Кузей е много тъжен

Струва ми се, че Гюней отиде при Баръш да го моли да не се развежда с Джемре? Може и да греша...69 ще е епизодът на Гьона.
Мило,  Hug Много епизоди му посветихме на тоя... Joy Joy Joy Joy Joy

# 241
 Hug

Мисля си, че няма да могат да се оттърват толкова лесно от Гюней...  Thinking Знае всичките мизерии и глупости на Баръш, а и мисля за компанията поназнайва това - онова... Сигурна съм, че пак ще измисли някоя простотия, има още време до края на филма. Аз очаквам накрая да си го получи  Peace

# 242
Благодаря за фрагмана и превода   bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 16:22 от dterziiska

# 243
Аууу...имаме си фрагман  newsm44 newsm44 newsm44
Алиска  newsm51
Много е тъжен наистина Кузей...а и Джемс...дано скоро се видят...
А Гюней ми се струва доста учуден от Бану newsm78 май не е очаквал такава реакция от нейна страна, прекалено разчиташе на любовта и към него...но и аз съм сигурна, че няма да се отърва толкова лесно от него, много неща знае гадината. Но, ще дойде и неговия ред, сигурна съм.
Пак си мислех за отношенията на двамата братя...имам чувството, че ако Кузей е нещастен, тогава чак ще бъде щастлив Гюней. Иначе винаги е чувствал някакво превъзходство пред него, благодарение на мама - тя от малък му е втълпила, че той е умният, той е добрият син, а Кузей е едно нищо, хаймана, за нищо не го бива, освен да се бие. И когато вижда, че брат му е обичан от момичето, което не е могъл да има, е те с това не може да се примири л...то. Как така тя ще предпочете неудачника, а не него, учения, умника. И той като Баръш си мисли, какво пък може да и предложи този голтак брат му. Точно в това се състои завистта му, ако Кузей беше някой несретник, който се нуждае от помощта му, може би щеше да е добър брат, той много обича Кузей да е в краката му, така го усещам...И понеже Кузей има всички качества, които на самия него му липсват - доброта, състрадателност, мъжко достойнство, чест...

# 244

Banu: I just wanted from you that the money we have invested in to pay back.
Guney: I should put that money back. If it is understood that i am part of this issue ( i am in this issue) i will be destroyed.
Handan: Look! My fears came ture, we were destroyed, we were destroyed.
Simay: Is that Kuzey ?
Guney:You are going to transfer your shares to me right away, if you speak, you will be destroyed.
Banu : You are a such a vile and such a treacherous man. I am divorcing you.

# 245
# 246

Честно си признавам - превода го видях точно под фрагмана.  Rolling Eyes
Дано е верен, а Гюней продължава с манипулации и игричките си, гадината мръсна.

# 247
Благодаря за фрагмана и превода !  bouquet
Знаех си аз, че Бану не е нито толкова луда, нито толкова глупава, а и хич не е безпомощна !
Не знам, обаче, дали ще и стигнат силите да се справи сама с Гюней ? На брат си не може да разчита, той е в комбина с него, майка и ще и помогне, но и тя разполага със сравнително ограничен ресурс .
Остава Бурак, който има отдавна подозрения за това какви ги върши Гюней, както и самият Кузей. Бану като нищо може да го потърси за съюзник .Ако му разкаже какво е чула в онази злополучна вечер, когато Гюней плака на рамото на мама, като нищо ще навържат нещата и ще разберат кой е в основата на условието за свободата на Джемре .Това би бил оптималният вариант, но да видим .
Сигурна съм, че Гюней си е вързал гащите и няма да е така лесно да се отърват от него.

Интересно, от какво е провокиран възгласът на Симай “Това Кузей ли е ?“  Thinking

# 248
  • БЪЛГАРИЯ
DERİN Mermerci'nin 'Kuzey Güney' çıkışı...

Bir dönem adı Kıvanç Tatlıtuğ'la anılan sosyetik güzel, ünlü oyuncunun canlandırdığı Kuzey karakteri için twitter'dan yorum yaptı. Dizide birbirlerine bir türlü kavuşamayan aşıkları oynayan Kuzey ve Cemre'nin yanı sıra kardeş Güney'in sinsi planlarına da atıfta bulunan Mermerci, "Bu Cemre'nin bahtsızlığı beni bitirecek. Güney gibi bir kardeş gerçek hayatta var mıdır acaba?" dedi.ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА...НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ПРЕВЕДЕ...БЛАГОДАРЯ

# 249
Госпожата  Heart Eyes аз си мисля, че Симай говори с приятелката си, която разказа на Кузей и Шереф за онази нощ...така мисля, не знам дали е така.

# 250
Фенче,  Heart Eyes и аз така си помислих, обаче Симай реагира така, сякаш тя го е видяла или някой и казва, че го е видял . В смисъл, много е изненадана, сякаш не е очаквала. Тя със сигурност знае, че Кузей е бил принуден да замине, знае и кой го е накарал. Та ми минава през акъла, дали пък наш левент не е решил на пук на всички, да хване автобусчето и да се върне в Истанбул ?!  newsm78

# 251
Ами нямам идея...аз лично много бих се радвала да го направи hahaha какво, ще върнат Джемре отново в затвора ли? Според мен това беше много тъпо измислено условие от Гюней, дори не знам с каква цел го направи newsm78

# 252
Според мен за да се израдва на мъката на брат си  Rolling Eyes

# 253
Ами аз затова казах, че очаквам да чуя останалата част от условието .  Peace Защото съм сигурна, че ще има такова и относно Джемре ! И като нищо могат да я вкарат отново в затвора - тя подписа самопризнания, да не забравяме ! Утре Баръш може да се събуди накриво или пък Гюней да го притисне и той да се откаже от неговите показания - всичко очаквам от двамата !  Peace

# 254

Общи условия

Активация на акаунт