Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
# 226
# 227
Привет на всички дружки! Hug
Алиска  Hug и аз гласувах за нашите сладури...
и аз си мислех, че няма да мога да ви изчета, а то....мъртвило. Ама без нов фрагман и без превод, какво да нищим...
Терзи, благодаря ти за всичко, което правиш в нашата тема, за да сме добре информирани, страхотна си!  bouquet  bouquet  bouquet
Дидка Heart Eyes благодаря за чудесното кафе! Много ми се услади...
Предлагам днес да нищим дали Бану ще му покаже червен картон на Гуню...как мислите?
 оффф...,направо ми дотегна тоз гюней,предпочитам да си помечтая за това дали джемре,ще догони кузей със следващия автобус. newsm78  Hug

# 228
# 229
# 230
# 231
Бану май ще отсвири Гюней.
Кузей страдащ, но много красив.
Джемре се е взела в ръце, щом се разхожда ...
Със слушалки в ушите е, сигурно слуша песента на Кузей.
Нищо повече не разбрах.

# 232
Хайдеее Гюнчо получи червен картон от Бану.Ама сега мама и бате не дават.
Сега и Бану сигурно ще разбере за снимките,за усл.поставено на Кузей може пък тя да му помогне,знам ли? newsm78
 Hug
Алиска благодаря много  bouquet

# 233
 Hug

Сега и мъничко светлина от англ. форум... за превода на фрагмана...

Didn't understand much but Handan is saying we are finished and Guney went to Melda to warn her probably to do something or they will be "finished" and Banu is saying you're scum and asking for divorce.

Хандан казва свършено е с нас. Гюней отива при Мелда , да я предупреди да направи нещо иначе са свършени, Бану казва на Гюней - Ти си отрепка и иска развод.

# 234
  • Варна
  bouquetАлиса  Hug за фрагмана!
И аз се надявам на Бану да каже вси4ко на Кузей,  нали Ебру и е разказала, а и толкова е ядосана на Гюню, 4е той заслужава най-лошото! #2gunfire

# 235
# 236
Нали не мислите ,че толкова лесно ще се отърват от Гюней..., не случайно го дават ,че отива при Баръш. Иначе се радвам много за Бану, че се е взела в ръце , но няма да и е лесно. Синанер няма да излязат цели от един такъв развод. Гюней ще съумее да откъсне голямо парче от тях.

Кузей е много тъжен

# 237
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ух, я и аз минавам за малко....и те, фрагман Party

Алиска. Heart Eyes Hug
Кво си мисля аз... Thinking
Кузей ми е некъв замислен, Джема също...имам некви подозрения, че момъка ще се върне в Ист анбул много бърже.
Бану ме изкефи на макс...е, те така требва с тая отрепкЯ. Mr. Green
Сега остава и Мелда да го прати да пали....и купона ще е пълен.  Joy Joy Joy

# 238
# 239
  • Тук някъде.....
Нали не мислите ,че толкова лесно ще се отърват от Гюней..., не случайно го дават ,че отива при Баръш. Иначе се радвам много за Бану, че се е взела в ръце , но няма да и е лесно. Синанер няма да излязат цели от един такъв развод. Гюней ще съумее да откъсне голямо парче от тях.

Кузей е много тъжен

Струва ми се, че Гюней отиде при Баръш да го моли да не се развежда с Джемре? Може и да греша...69 ще е епизодът на Гьона.

Общи условия

Активация на акаунт