Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 210

Кога ще ги стигнем? - http://nmd.bg/news/turskite-utchilishta-minavat-na-tableti/

А аз защо не намирам нищо за споменатият превод на английски на серия 68 в даденият линк от друг форум?  newsm78

В англ. форум в темата за серията има вече превод на целия епизод на англ. език.
Всъщност, ето ви направо линк към цялата преведена серия.
Скролвате надолу по страницата.

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/topic/2151-kuze … ani/page__st__200

# 211
Бойка, аз гледам това http://www.youtube.com/watch?v=QljCdE2QpwI
Навярно момичетата са го пускали, но аз сега попадам точно на това.
Толкова познати лица от сериалите, а и от нашия на премиерата на Пеперудата...
Чакам Йойку да се появи  Simple Smile

Току що пристигна Къванч, леле, колко е красив ! Ослепителен мъж просто ! Hug

Ще бъдем благодарни, ако някой си направи труда да преведе най-важното в кратко резюме.  Hug

# 212
Може би момичетата вече са го коментирали назад в темите.
Даже гледах един линк с Йойку, очаквах и сега да се появи, но само Зерин от нашия филм видях.
Йойку, това , което гледах преди, с едно много ярко червило, доста притеснена /вдървена/, тя още няма самочувствието на звезда, а тя е сега неговата любима на екрана.....
Какво да каже Берен Саат, която беше предишната му любов и то в какви сцени...

Но накрая , момичета е Къванч, много е красив наистина в риъл лайф  Simple Smile, харесва ми много и партньорката му във филма, много красива и женствена... изобщо, напълниха ми душата, дано по-скоро го гледаме, на голям екран, стига вече само ам. фантасмагории... Не че не ги гледам и не се кефя и на тях, но все по-рядко имам желание. А турското кино, което е в такъв възход отсъства от екраните ни, не го проумявам наистина.

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 22:54 от allisas73

# 213
Момичета, ето отново линка с превода на английски , края на страницата е...

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/topic/2160-kuze … uem/page__st__360

Лека нощ, момичета  Hug

До утре - http://www.youtube.com/watch?v=jHKGKnCQimE

# 214
Може би момичетата вече са го коментирали назад в темите.
Даже гледах един линк с Йойку, очаквах и сега да се появи, но само Зерин от нашия филм видях.
Йойку, това , което гледах преди, с едно много ярко червило, доста притеснена /вдървена/, тя още няма самочувствието на звезда, а тя е сега неговата любима на екрана.....
Какво да каже Берен Саат, която беше предишната му любов и то в какви сцени...

Но накрая , момичета е Къванч, много е красив наистина в риъл лайф  Simple Smile, харесва ми много и партньорката му във филма, много красива и женствена... изобщо, напълниха ми душата, дано по-скоро го гледаме, на голям екран, стига вече само ам. фантасмагории... Не че не ги гледам и не се кефя и на тях, но все по-рядко имам желание. А турското кино, което е в такъв възход отсъства от екраните ни, не го проумявам наистина.
гледала съм го,но като не разбирам турски и само се дразня....  bouquetно...каванч наистина е супер... Rolling Eyes

# 215

Аз не бях гледала репортажа, на мен също ми е любопитно какво си казват.

Сега се вижда превода, благодарско allisas73 !   bouquet

# 216
  • Варна
Добро утро! Two Hearts Слън4ев уикенд!  Nature Sun With Face

# 217
Добро утро, момичета и хубав ден ! Слънце грее, птиче пее... Hug

Благодаря за чудесното кафе, диди   bouquet

# 218
Здравейте  Hug

вчера не съм влизала много и си мислех, че пак няма да ви стигна, пък то нямало никой тук  Wink
Зизу, къде си?  Heart Eyes Госпожа, и ти липсваш  Hug

В крайна сметка не излезе фрагман вчера, така ли?  newsm78

Диди, мерси за кафенцето, тъкмо пия моето  Hug

# 219
Добро утро и от мен !   bouquet
Навън е прекрасен пролетен ден, насладете му се !  Hug

*helen* , Hug  петък вечер, е време за чаша вино с приятели . Wink През седмицата всички сме на педал, не остава време за нищо ! Crazy

Трейлър, най- вероятно, ще излезе утре ! Peace Миналата седмица ни изненадаха с цели три, дано сега поне един да има !   Praynig

# 220
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хилоооууу дами Hug

Големо мъртвило било снощи. Shocked

Хелооооууу, Hug както каза Госпожата  Hug петък вечер време за разпускане, пък и тая вечер също. Wink
Ей ме на....какво ще къдриме тудей?  Thinking

Дидка, Алиска, Или, Еми, Боби,:hug: Heart Eyes  bouquet

# 221
Зиз, аз излизам да разходя детето, ма после съм на линия. Дайте идея за "къдрене"  Laughing

Госпожа, така си е, мен също ме нямаше  Wink

# 222
И от мен хубава събота.... Hug

Чакаме фрагман днес нали ? Rolling Eyes

# 223
Много ме кефи тази мацака с Киво.. Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за всички снимки....  bouquet

Алиска гласувах... Heart Eyes Peace

# 224
Привет на всички дружки! Hug
Алиска  Hug и аз гласувах за нашите сладури...
и аз си мислех, че няма да мога да ви изчета, а то....мъртвило. Ама без нов фрагман и без превод, какво да нищим...
Терзи, благодаря ти за всичко, което правиш в нашата тема, за да сме добре информирани, страхотна си!  bouquet  bouquet  bouquet
Дидка Heart Eyes благодаря за чудесното кафе! Много ми се услади...
Предлагам днес да нищим дали Бану ще му покаже червен картон на Гуню...как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт