Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Бойка, според мен усети гнилоча още когато говореха с Гуньо в градината на Синанер, сега ще погледна превода, ако има на тази сцена...

# 286
Joy Joy JoyМилаинче е...така, както звучи - изглежда миличко, кротичко и нежно, но всъщност е...Гюней hahaha
   Hug Hug Hug

# 287
Бойка, според мен усети гнилоча още когато говореха с Гуньо в градината на Синанер, сега ще погледна превода, ако има на тази сцена...
и на мен така ми се стори но милаинчето го заболамоса нещо....сварзано със симай.аз не съм гледала още с превод.

# 288
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Joy Joy JoyМилаинче е...така, както звучи - изглежда миличко, кротичко и нежно, но всъщност е...Гюней hahaha
Или, или, много благодаря, че обясни (и аз чаках заедно с Бойка), и за това че научихме тази толкова симпатична дума - доколкото, разбрах "милаинчето"е нещо, което изглежда симпатично, но само изглежда.

# 289
  • Варна
Да го нашамаря ли Гюн4о, или да не го нашамаря newsm78
Сърби го ръката Кузи, затова се тикосва  Laughing
Ама ина4е  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 290
Да го нашамаря ли Гюн4о, или да не го нашамаря newsm78
Сърби го ръката Кузи, затова се тикосва  Laughing
Ама ина4е  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Да, да. Да!

# 291
 в едно съм 100% сигурна- newsm44,ако извадят и 3сезон на този филм и направо съм научила турския.

# 292
момичета аз се потапям,че утре съм на работа. smile3511 вие творете,размишляваите и даже спорете ако трябва. Hug Hug Hugаз утре ще ви изчета до последната запетайка. Hug Hug Hug

# 293
в едно съм 100% сигурна- newsm44,ако извадят и 3сезон на този филм и направо съм научила турския.

Бойче, ми браво бе! Аз колко време гледам и успях да науча само поздравите (всички!) и благодарностите и още колко - петдесетина думи най-много. А тука момичетата вече доста разбират като гледаме онлайн и май всички от гледане са се научили. Чак ме е срам, че съм филолог на всичкото отгоре.

# 294
Ииии, Бойче, съчувствам ти. Кофти е да се работи в неделя. smile3511 наистина, тука му е мястото на това.

# 295
момичета аз се потапям,че утре съм на работа. smile3511 вие творете,размишляваите и даже спорете ако трябва. Hug Hug Hugаз утре ще ви изчета до последната запетайка. Hug Hug Hug
И аз съм на работа утре newsm61Светалчо, колега, милаинчето може и да е истинско, понякога... Grinning

# 296
Забаламоса го, че давал пари на Симай, за да я държи надалече от него, а последния път се видели, защото тя напускала Истанбул. Ако Кузей не се е усетил, скоро ще го направи, но май се усети newsm78Погледът му излъчваше трагично разочарование от окончателното осъзнаване какъв боклук е брат му, безскрупулно парадиращ с братската обич и дума...

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 23:40 от ili,ili

# 297
# 298
Дидке, това за лека нощ ли ни го пращаш? Много приспивно, няма що!

# 299
  • Варна
То и без това трудно се заспива , при мисълта за него... newsm76 #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт