Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 702
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро, милички! Hug
Днес с братлето / добре, че не е като Гуню, пу,пу/ имаме рожден ден и искам да ви почерпя.

# 301
  • Варна
Добро утро! Two Hearts Хубав ден! newsm76
Фен4е, 4естит Рожден Ден!От сърце ти желая много здраве, късмет и сбъднати ме4ти! nbirthday
Благодаря за по4ерпката! baloni Ето и нещо специално за теб!  Kissing Heart

# 302
Дидко  Heart Eyes   love001  love001  love001 поздравът ти ми хареса изключително много! Благодаря ти от все сърце!

# 303
Добро утроооо  Hug

Фенче, честит рожден ден, душице  Hug  newsm59 - желая ти да си много здрава, много щастлива и обичана жена. Нека животът ти поднесе само хубави изненади  Hug

Светалчо, по какво си филолог? И аз съм - българска филология  Wink

Диди, страхотни снимки на Къванч - ех, много красив тоя човек, бре  Rolling Eyes Mr. Green

На всички останали - прегръдки  Hug

# 304
Добро утро !

Фенче,  Heart Eyes Честит Рожден ден на теб и братлето ! Да сте живи и здрави, много да се обичате и да се подкрепяте винаги !
А на теб, приятелко, ти пожелавам много щастливи мигове с любимите ти хора и повече свободно време за приятелите ! Wink Весел празник ! Обичам те !  Heart Eyes

За теб !  Hug

Лелеле, много ....лози сме се събрали тук !  Wink И аз съм ...лог, ама един друг вид !  Laughing

За всички колеги в темата ! Hug

Скрит текст:
11 признака за това, че сте учител

(Списък, съставен по правилата на съчинение-разсъждение по преживяно)

1. Вие носите от дома си всичко, което може да се използва на работното място. Купувате чанта, като гледате не дизайна, а нейната вместимост, така че да може да събира повече тетрадки.

2. Вашето семейство е принесено в жертва на образованието, то също работи с вас, нищо че не е на щат в училище. Работи тихо и безмълвно, но иначе проклина училището. Съдбата на вашето дете е да чака – в кабинета, в учителската стая, вкъщи, чака търпеливо.

3. Хората, които не работят в образованието, не разбират, когато вие говорите за своите 30 деца и 45 родители.

4. Всяка неформална среща с колеги неизбежно прераства в мини съвет, нищо че през цялото време сте се клели, че няма да говорите за училище.

5. Чуждите пари във вашето портмоне винаги са повече от собствените.

6. Вие скачате през нощта, за да запишете някоя гениална идея за утрешния урок по…

7. Вашият дом се задушава от вази и други ненужни вещи, които съвестта и сърцето ви не позволяват да подарите на някого.

8. Вие умеете да украсявате, залепвате, забивате гвоздеи, да боядисвате и чистите мебели, да работите до сутринта, да уговаряте, да прощавате, да промивате рани… Ходите болни на работа и  винаги влизате в нечие положението.

9. Вие не умеете да почивате. Не можете да определите какво приемате на 15 септември – поздрави или съболезнования.

10. Във вашия живот има пет пъти повече поводи за празници от останалите: начало на учебната година, начало на втория срок, края на учебната година… и пет пъти повече поводи за главоболие.

11. Понякога не обръщате внимание на детето си, когато идва в класната ви стая, защото имате да броите учебници, тетрадки, бележници и…

Как знам това ли? Моята майка също е учителка. От години я наблюдавам и правя този списък. И, когато ѝ го показах, тя беше толкова учудена, колко верни са фактите. Не знам защо след като самата тя създава тези факти.

А вие, другите „даскали”, разпознахте ли се? Сигурна съм, че вашите деца се чувстват пренебрегнати понякога, също като мен. Трудно е да си дете на учител, но ние се гордем с вас.

Вилимира Райкова, 13 г.

# 305
queen_fenka Честит ви Рожден Ден и от мен!
Бъдете здрави и много късметливи с брат ти и винаги опора един на друг!  bdbaloni

Рано е ама ... ай наздраве!  newsm24

# 306
Благодаря ви! Хелънчо ,Еми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Госпожата  Heart Eyes мила приятелко, ще предам специално поздравите ти на братлето! Много ти благодаря за това, че те имам...
А това за учителите е...много вярно!

Да ви е сладко! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 10:15 от queen_fenka

# 307
А това за учителите е...много вярно!

smile3521 За добро или зло, ама си е точно така ! Peace

Ако сред нас има здравни работници - Честит празник и благодаря !   bouquet

# 308
Привет. Hug Hug Hug

Фенче, честит рожден ден!   bouquet Бъди здрава, обичана и щастлива.  Hug Честито и на брат ти.   bouquet

# 309
  • Варна
По едно кафенце за тези които сега стават от сън и за вси4ки празнуващи! newsm51

Скрит текст:
А това за учителите е...много вярно!Ето поради тази при4ина, нямам желание да я работя тази работа!Радвам се, 4е имам друго и друго призвание и мога да го практикувам!

# 310
Снеже  Heart Eyes благодаря, мила!

# 311
Фенче да си  жива и здрава и ти и брат ти Честит Рожден Ден!!!! близнаци ли те?

hahaha hahaha

# 312
Добро утро  Heart Eyes благодаря, мило!
А девизите...за мен лично отговарят само някои...3,4,5 и 10. Споря до дупка, само когато съм убедена, че съм права...ама наистина до дупка hahaha А виж, акъла няма да ми дойде, ако ще да стана и на 70 hahaha
Да, близнаци сме -той прилича малко на Киво, висок, синеок, а аз съм с тъмна коса и очи. Ама сме си близнаци Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 10:54 от queen_fenka

# 313
Добро утро  Heart Eyes благодаря, мило!
А девизите...за мен лично отговарят само някои...3,4,5 и 10. Споря до дупка, само когато съм убедена, че съм права...ама наистина до дупка hahaha А виж, акъла няма да ми дойде, ако ще да стана и на 70 hahaha
Да, близнаци сме -той прилича малко на Киво, висок, синеок, а аз съм с тъмна коса и очи. Ама сме си близнаци Joy Joy Joy
Две овнета , то ще да е било нещо страшно... ooooh! ooooh! ooooh! /сестра ми е овен Mr. Green/

# 314

Общи условия

Активация на акаунт