Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Фенче честит рожден ден на теб и брат ти Всичко най-хубаво Ви желая

# 316
Терзи  Heart Eyes благодаря, мило!
Добро утро Heart Eyes ако щеш вярвай, ама сме си били много добри деца, за разлика от сестра ми, която е Везни, ама ги е правила луди нашите като малка hahaha А майка и татко пък са два Лъва.

# 317
  • Пловдив
Фанче, честит рожден ден  bouquet, желая ти здраве, успехи, любов и всичко, което си пожелаеш да се сбъдне! Весел празник!

Изгледах фрагмана, мисля, че ни чака един много динамичен, вълнуващ епизод! Радвам се, че Бану се събужда от летаргията, в която беше изпаднала последните серии! Явно всеки ще си получи заслуженото, поне вървим в тази посока. Със сигурност ще трябва да почакаме още що се касае до Гюню - той е много манипулативен, хитър и умен, няма да даде лесно кокала, който е заръфал! Пък и мама Хандан ще го ръчка да не се предава - нали животецът й зависи от това?!
В следващия фрагман сигурно ще пуснат сцени Кузей-Джемре newsm78. В този фрагман тази тема не е засегната!

# 318
  • Тук някъде.....
Фенче, честит рожден ден на теб и на братчето ти!   bouquet  bouquet  bouquet Много да сте здрави, щастливи и обичани!

# 319
Пирожка, Софи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря!

# 320
Фенче,  Heart Eyes честит рожден ден на теб и на брат ти! Да сте живи и здрави, винаги да се подкрепяте, много да се обичате и да се цените, винаги да има уважение между вас и сбъдване на всички цели и мечти! Пожелавам ти да срещнеш Киво много скоро и щастието, късмета и успеха да се държат за теб! Целувки!   bouquet

Аз мисля, че Симай е в Сапанджа при Кузей!  Peace Щом така се удиви, повярвайте ми, тя е много близо до него! Сега е момента всичко да се изясни.  Peace

Браво на Бану!   bouquet Така се прави, так так и довиждане! Който много знае, накрая си получава заслуженото! Бях сигурна, че тя е силна жена и ще се изправи на крака, за да размаже малката гадинка! Помоли майка си да й даде малко време, ето, че нейният момент дойде! Много се радвам!  Peace

# 321
Да не би мацката, дето я спрягаха за новата изгора на Къванч да влиза в Кузей Гюней?  newsm78 Става дума за Дерин Мерменджи ли или нещо такова й беше името.  Peace

# 322

Kivanc Tatlitug ,Sebnem Donmez, Bade İşçil, Hilal Saral, Hale Soyagazi and Bugra Gülsoy are staying in a five star hotel in Sapanca and the actors have started shooting.

Filming was done today outside the hotel and restaurant located in Sapanca and Adapazari and on Saturday the last shootings will take place at the in a shopping center Çekimlerin

KG English page

# 323
# 324
Да ви кажа, май само нас ни няма в Сапанджъ ! Crazy Laughing

# 325
фенче честит рожден ден и от мен. Hugна теб и на брат ти пожелавам много.... много....здраве и късмет. Hug

# 326
 newsm10 newsm45
Да ви кажа, май само нас ни няма в Сапанджъ ! Crazy Laughing

# 327
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро, милички! Hug
Днес с братлето / добре, че не е като Гуню, пу,пу/ имаме рожден ден и искам да ви почерпя.

Здравейте, мили момичета!
Тъкмо влизам и какво виждам? - ден ден!
Фенче, да сте живи и здраве ти и брат ти, винаги да си помагате и да се подкрепяте, направо ти завиждам, че си имаш брат. Предполагам, че сте близнаци (колко съм умна, нали?). Но пък може и просто да сте родени на една и съща дата с разлика от няколко години.
Благодаря за щедрата почерпка, хапнах, пийнах за ваше здраве и сега се връщам да чета кво сте накъдрили докат ме нямаше.

# 328
Вижте каква готина идея са направили хората. Хареса ми много!  Peace

# 329
Сега разбрах какъв е проблема на Гюней. С Бану имат обща сметка в банката. Той е изтеглил голяма сума пари, за да участва в закупуването на терена/земята, заедно с Мелда Ялгън. И сега Бану си иска обратно парите. Нашичкия обаче няма от къде да ги намери.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт