Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Момичето е снимало къщата на Сами и се оказва, че до къщата на Сами е новият апартамент на Кузей.  Hug

# 421
А за къщата на Джемре и Гюлтен е трябвало да вземе такси. Далече е от къщата на Кузей.

# 422
Три пъти е молила Къванч да се снимат, но той е отказал, защото е в ролята на Кузей и няма право. Успяла е само да го снима в колата на Шереф. Късметлийка.  Heart Eyes

Снимала е и къщата на Джемре и Гюлтен, които са снимали вътре вечерта, но не знае за кой епизод иде реч.  Hug

# 423
Чудя се каква друга цел може да има тази разходка, ама нищо съществено не ми иде на ум. Ако искаха да направят от цялата тази история по-адекватна на действието драма, щяха да го пратят в чужбина, нейде около ...Пловдив ! WinkЩе видим в сряда ! Peace

Hug Е, това е въпроса. Доколко разбрах, К. е само на 30 клм  от Истанбул. И ще е под ръка на доста хора.
Не става веднага да го върнат, не става и Дж веднага да го открие. Зейнепка е в Германия. Значи, друг ще го намери по-напред. И това ще е Дениз, според мен. Няма да го оставят сам да дивее. Ще има разходки край морето. Joy

# 424
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дафне, Hug мило...не, че не можех да ти отговоря...просто бях изморена и ми се спеше. Но, това не означава, че не ти отразих поста.
Сега съм заета, но по - късно обещавам да ти отговоря. Тръстиката чака...няма кой да я изсече мац. Peace  bouquet

# 425
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Това заминаване е смехотворно! Ще бъде кратко, но провокиращо събития, а е смехотворно, защото все пак живеем във века на комуникациите LaughingХайде лека Simple Smile
Абсолютно съм съгласна. Ако нищо друго не седи зад това,  е  не само смехотворно, ми даже е и глупаво. Умникът Гюней това ли можа да измисли!

# 426
# 427
Момичета, на мен ми мина нещо през ума, можа да е глупаво или безумно, но ще го споделя.
Понеже Гюней е истински дявол, той може би не се е отказал от идеята да има Джемре за себе си.
Хитрягата може и да изработи Бану и Синанер и да излезе от развода с Бану с дебела банкова сметка.
И да поднови напъните си за Джемре, богат ще е вече, има какво да й предожи.
Както Зейнеп пееше, на Кузей , че Джемре го е изоставила, същата песен ще пее и той на Джемре.
А и заслугите му пред Гюлтен за освобождаването й...
Наистина не знам дали този дявол, няма да поиска да се осводи час по-скоро от Бану , щом и тя иска същото, но срещу висока цена...
Идва ми наум нещо от Незабравима.
Щяха да убият в болницата Харун, спаси го Мелда и посе го отвлече, за да продължи с напъните си към него.
Еда насочи пистолет към сестра си, като разбра какви ги върши, но не натисна спусъка или не я уцели.
Тъй като в турските сериали има непрекъснати заемки , мисля си, че Гюней се цели по-високо от това Джемре да не е с брат му, ще поиска да е с него....

Само хрумка, може и да се окаже небивалица  Mr. Green

# 428
 HugДобър и успешен ден! Simple Smile
Според мен,сценаристките не работят на парче,а Гюней мисли на парче,вече от злоба умникът Гюней изглупява-мисли,че брат му е глупав,лесно манипулируем,нооо точно тук ще сбърка,защото Кузей не е никак глупав,а и не е сам Шереф е до него и ще му помогне! newsm78
 Hug Heart Eyes Hug

# 429
  • Тук някъде.....
Озет

Aradaki tek engel olan parmaklıklar da kalkmış, ama Cemre hala Kuzeye kavuşamamıştır. Cemre Kuzeyin gidişinin ardından sebepler bulmaya çalışır, Güney'in bir numara yaptığından şüphelenen tek kişi yine Cemredir. Güney ise ikisini tamamen ayırma planını, artık daha gözü kara uygular , Kuzey'in gidiş sebebinin, sadece "Kuzey'in korkaklığı" olduğu konusunda Cemreyi ikna etmeye çalışır. Ama Cemreyi ikna edemez. Cemre ne olursa olsun Kuzeye sesini duyurmalıdır. Cemre'nin hapishaneden çıkmasından sonra, Barış da kendi özgürlüğünü garanti altına almaya çalışır. Ancak. Güney, Barış ve Deniz arasında gizli bir pazarlık olduğunu fark edecektir.. Banu, Güney'in gerçek yüzünü görmeye başladığı günden itibaren, O'nun oyunlarını bozmaya kararlıdır. Sonunda Güney'i köşeye sıkıştırır. Ama Güney kolay kolay pes etmeyecektir.. Kuzey'den umudunu kesmeyen Cemre, ona ulaşmak için her yolu dener, Cemre'yi Kuzey'e ulaştıracak yardım, hiç beklemediği bir yerden gelir. Cemre, Kuzey'den asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha kanıtlayacaktır.

# 430
  • Тук някъде.....
KUZEY GÜNEY 69.BÖLÜM TÜYOLAR

Cemre Kuzey’in gidişi yüzünden ilk önce Güney’i suçluyor. GÜLTEN:Cemre, o ikna etti Barışı…Güney ve Barış, Deniz’İ ikna etmeye çalışırken Burak işleri karıştırıyor. Bu durum Güney’in sonunu hazırlıyor.Cemre, uzakta da olsa her gün Kuzey ile konuşmaya çalışıyor. Cemre, Kuzey’ı bulmak için yardım istiyor. Aslında çok da yardım istemeyeceği birinden…Şeref, Simay ile ilgili bir ipucuna ulaşıyor.Kuzey, Cemre’yi özlerken onu büyük bir sürpriz bekliyor.

Това пък е спойлер!   bouquet

# 431
# 432
кой ли почука на вратата на кузей????има цели два дни голяма чуденка ще падне??? newsm78 момичета с нетърпение чакам някой нещо да преведе Praynig.

# 433
# 434
Момичета, от англ.форум

The spoiler

Cemre blames Güney first for Kuzey's departure.
 GÜLTEN: Cemre, he convinced Barış…

While Güney & Barış trying to convince Denis Burak confuses the things. (not sure) For Güney the end is getting close.

Even far, Cemre tries every day to talk to Kuzey.

Cemre is asking for help to find Kuzey. In fact someone doesn't want to help (not sure)…

Şeref finds a trace for Simay. A big surprise is waiting for Kuzey who is missing Cemre.

Sen benim labirentimsin.

Джемре обвинява на първо място Гюней за заминаването на Кузей.
Гюлтен : Джемре, той убеди Баръш....

Докато Гюней и Баръш се опитват да убедят Дениз, Бурак обърква нещата. За Гюней, краят е близо.
Макар и далеч от нея, Джемре се опитва всеки ден да се свърже с Кузей.
Джемре търси помощ, за да открие Кузей. Но някой не иска да й помогне /преводачът не е сигурен/

Шереф открива следа за Симай.
Голяма изненада очаква Кузей, на когото Джемре много липсва.

Общи условия

Активация на акаунт