Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Госпожа, Hug тенкю за координатите на БГ-макарата. Пробах от 4 вида и мога да кажа, че ми хареса. Е, не е кат да ти я приготви Майстор Кузей...ама става.  bouquet Heart Eyes

Къде има къде ...  Shocked ама в София къде  Shocked
В моловете мило... Hug Аз я взех от "Сердика-център"

Благодаря благодаря   smile3508 Утре ще мина да видя да пробвам Simple Smile

# 406
Добро утро! Hug
Зизко  Heart Eyes благодаря ти, мило!  bouquet
Лудостче  Heart Eyes да не би да си си дошла ? Много се радвам за теб!  bouquet
Или, и на мен ми е смешно това със заминаването, забранил му е Гюней да говори с Джемре по телефона ли на Кузей newsm78 точно това се чудех...защо беше нужно да се разкара непременно Кузей от Истанбул ? Или целта беше да не може да спази обещанието си? Но, кой друг освен двамата знае за това? Или думите на Хандан, че Кузей няма намерение да остави Джемре доведоха до това "гениално" условие? Защото аз съм сигурна, че условието го измисли Гюно, не Баръш....
Ще видим. Хубав ден, момичета! Hug

# 407
Фенче, честит рожден ден  bouquet. Малко със закъснение, но при мен все още е 7-ми WinkЖелая ти от здраве да не се отървеш, да бъдеш винаги много щастлива , да обичаш и да бъдеш обичана,... и да видиш съвсем скоро Киво  bouquet Hug
Относно филма, и аз като  ili,ili   смятам че е смешно това със заминаването на Кузей, и Гюней щял да и предаде къде е Crazy, все едно са в каменната ера Whistling
Може би, Джемре ще замине при него и там ще има роматикаи ще могат да си отдъхнат малко от ония навлеци дето и те незнаят какво целят Praynig

# 408
Добро утро,момичета !
Хубав ден и вълшебна нова седмица !

http://www.youtube.com/watch?v=jHKGKnCQimE

# 409
  • Варна
Добро утро! Two Hearts Хубава и успешна седмица! newsm51

# 410
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро дами Hug

Поли, Hug добре дошла в БГ    bouquet Heart Eyes

Фенче, Hug и аз мисля като тебе...голяма простия, но както се казва...пънеж и разтягане на локуми за да напълнят видиш ли останалото време до края. Whistling
За мене двете кляФки вече са се изчерпали и се чудят какво да измислят. Не е лесно да създаваш нещо и да се оплетеш в собственото си творение. Joy
Какво се цели...не знам... Thinking
Джема сигурно ще разбере къде е и ще го последва. Ще има диви нощи и голяма производителност на кекс. hahaha
Само се чудя....тоя Гюню толко ли е прост та да не се сети, че Джема може да го последва? Как смята да я държи на страна? Какво би измислил за да я накара да остане?
Ух, много въпроси...без отговори Wink
Ако се вярва на руския форум...Гюней ще има достатъчно проблеми със Бану и убийството което е извършил и ще изпусне наште гълъбчета от полезрение.
Не изключвам и възможността Кузей да се прибере пращайки Гюню и Баръш да палат джета.
Ох, колко хубаво ще ми стане ако Кузи разбере за братските машинации. Ще си взема пуканки и кола и ще гледам сеира.  Mr. Green

Хайде до после...тръстиката чака. Crazy

# 411
Добро утро  Hug

Зизу  Hug и аз до тебе с пуканките и колата. Ако му натирят хубаво носа на Гюней ще купя бонбони да почерпя  Party

Аз мисля, че няма никакво подусловие, просто Гюней иска брат му да страда, знае, че рано или късно ще се намерят, но разчита на честта на Кузей да не се обади на Джемре  #Cussing out

# 412
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро  Hug

Зизу  Hug и аз до тебе с пуканките и колата. Ако му натирят хубаво носа на Гюней ще купя бонбони да почерпя  Party

Аз мисля, че няма никакво подусловие, просто Гюней иска брат му да страда, знае, че рано или късно ще се намерят, но разчита на честта на Кузей да не се обади на Джемре  #Cussing out
Hug...само дето Кузей не е станал инвизибъл и доста хора знаят къде е. Whistling
Той може да е мъж на честта, ама за Джема не съм сигурна. Щом той не отива, тя ще иде. Laughing

# 413
Добро утро и успешна нова седмица !  bouquet

От кога намилам аз че двете цинцифуции вече изобщо не знаят какво правят и се работи на парче, ама.... То бива пълнеж, бива, ама чак пък толкоз да подценяват драгия зрител- не бива !

Аз все си мисля, че Гюней, познавайки брат си, се е подсигурил по- добре и има някакви условия и към Джемре . Щото, ако разчита на това, че Кузей ще седи кротко в Сапанджъ и ще се снима с де що има народ  Mr. Green, се е излъгал сериозно .  Чудя се каква друга цел може да има тази разходка, ама нищо съществено не ми иде на ум. Ако искаха да направят от цялата тази история по-адекватна на действието драма, щяха да го пратят в чужбина, нейде около ...Пловдив ! WinkЩе видим в сряда ! Peace

Зизу,  Hug афиет олсун !   bouquet

# 414
  • Тук някъде.....
Добро утро и хубава седмица, момичета!   bouquet
Госпожата, това за Кузей и снимането в Сапанджъ ме разби  smile3532 Сценарият, според мен, си следва своя ход, добър, лош - те това е!  Mr. Green А Гьончо постъпи глупаво, защото сега разчита единствено на думата на Кузей, нищо друго няма като зайче в шапката си.

# 415
Добро утро и от мен!  Hug

Дафне,  Hug превода на песента го бях качвала, но не мога да си спомня в тази или предната тема.  Hug

Бану на снимката е с адвоката си. Ще му разкаже играта на Гюнището.  #2gunfire Аз мисля, че Джемре ще отиде при Кузей. Пратиха го да замине, пък още в следващия епизод да се върне, ще е доста тъпо.  Peace Не съм съгласна, че само това е чакал. Поне по физиономията му, докато брат му го убеждаваше да замине, си пролича, че това е най-трудното решение, което трябва да вземе. След това на пейката. Накара Шереф да иска Демет, защото в главата му вече е минала мисълта, че трябва да се погрижи за сестра си преди да замине - тоест мислил си е, че няма да се върне повече.  Peace

Хубав и успешен ден!  Hug

# 416
Кузей ми беше много смешен: "Ако не те бях видял, щях да изгубя и половината мозък, който имам."  Joy Подценил се е.  Peace

# 417
Софи, той, че следва своя ход, сценарият - следва го !  Peace Ама аз явно, пък видно е, не само аз, очаквам малко повече . Твърде елементарно ми се вижда това изпълнение, освен, ако не ни застрелят с някой гениален сценарен ход в следващия епизод !  Thinking
Кралице,  Heart Eyes аз пък мисля, че Кузей беше убеден, че ще се върне рано или късно . Вярно, че се погрижи за най- важните дела, но на гроба на Али не каза “Сбогом“, а “До скоро“ ! Peace

# 418
# 419
Малей, изписали сте света. Shocked Сега минах на вереф, ама не можах да не оценя поста на Дафне Hug...тя отново изкърти миФките, тресна кона с  лопатата и разцепи мрака. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Бкагодаря, благодаря за оценката на моите постове. Щом веднага не можа да ми отговориш значи има проблем с контрааргументите. Joy

Общи условия

Активация на акаунт