тенкю за координатите на БГ-макарата. Пробах от 4 вида и мога да кажа, че ми хареса. Е, не е кат да ти я приготви Майстор Кузей...ама става.

Къде има къде ...
Аз я взех от "Сердика-център"Благодаря благодаря
Утре ще мина да видя да пробвам
тенкю за координатите на БГ-макарата. Пробах от 4 вида и мога да кажа, че ми хареса. Е, не е кат да ти я приготви Майстор Кузей...ама става.

Аз я взех от "Сердика-център"
Утре ще мина да видя да пробвам

благодаря ти, мило! 
да не би да си си дошла ? Много се радвам за теб! 
точно това се чудех...защо беше нужно да се разкара непременно Кузей от Истанбул ? Или целта беше да не може да спази обещанието си? Но, кой друг освен двамата знае за това? Или думите на Хандан, че Кузей няма намерение да остави Джемре доведоха до това "гениално" условие? Защото аз съм сигурна, че условието го измисли Гюно, не Баръш....
. Малко със закъснение, но при мен все още е 7-ми
Желая ти от здраве да не се отървеш, да бъдеш винаги много щастлива , да обичаш и да бъдеш обичана,... и да видиш съвсем скоро Киво

, все едно са в каменната ера 

добре дошла в БГ

и аз мисля като тебе...голяма простия, но както се казва...пънеж и разтягане на локуми за да напълнят видиш ли останалото време до края. 

и аз до тебе с пуканките и колата. Ако му натирят хубаво носа на Гюней ще купя бонбони да почерпя 

и аз до тебе с пуканките и колата. Ако му натирят хубаво носа на Гюней ще купя бонбони да почерпя 

...само дето Кузей не е станал инвизибъл и доста хора знаят къде е. 

Ще видим в сряда ! 
афиет олсун !

Сценарият, според мен, си следва своя ход, добър, лош - те това е! 
превода на песента го бях качвала, но не мога да си спомня в тази или предната тема. 
Аз мисля, че Джемре ще отиде при Кузей. Пратиха го да замине, пък още в следващия епизод да се върне, ще е доста тъпо.
Не съм съгласна, че само това е чакал. Поне по физиономията му, докато брат му го убеждаваше да замине, си пролича, че това е най-трудното решение, което трябва да вземе. След това на пейката. Накара Шереф да иска Демет, защото в главата му вече е минала мисълта, че трябва да се погрижи за сестра си преди да замине - тоест мислил си е, че няма да се върне повече. 
Ама аз явно, пък видно е, не само аз, очаквам малко повече . Твърде елементарно ми се вижда това изпълнение, освен, ако не ни застрелят с някой гениален сценарен ход в следващия епизод ! 
аз пък мисля, че Кузей беше убеден, че ще се върне рано или късно . Вярно, че се погрижи за най- важните дела, но на гроба на Али не каза “Сбогом“, а “До скоро“ !
...тя отново изкърти миФките, тресна кона с лопатата и разцепи мрака.

Бкагодаря, благодаря за оценката на моите постове. Щом веднага не можа да ми отговориш значи има проблем с контрааргументите.