Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 724
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бану май ще отсвири Гюней.
Кузей страдащ, но много красив.
Джемре се е взела в ръце, щом се разхожда ...
Със слушалки в ушите е, сигурно слуша песента на Кузей.
Нищо повече не разбрах.

Алиска благодаря за фрагманчето. Таман навреме го постна.

И аз разбрах само, че Кузей е красив

# 256
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Мелда и Гюней имат нещо намислено Simple Smile Сигурна съм и развод ще има  Crazy

# 257
Госпожата  Heart Eyes ама те тези самопризнания не стигнаха там, където трябва, така че никакъв шанс да я вкарат обратно. А Баръш ако още веднъж си смени показанията, като нищо може да го затворят за лъжливи показания...няма да разиграва всички, я! Какво е това иди ми, дойди ми...

# 258
 Simple SmileВъобще филмът навлиза във фазата на класическата интрига - кой кого Hug

# 259
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Simple SmileВъобще филмът навлиза във фазата на класическата интрига - кой кого Hug
Такае, на пък от друга страна е кофти, че остана още малко и като свърши, тогаз да видим "кво ше къдриме...

Момичета, да ви питам извън темата - знаете ли в София да продават някъде от тия турски гевреци, дето ги ядат във всички филми?

# 260
Според мен ще се оформят две двойки/евентуално тройки с прииждащи елементи/ - Бану и Бурак с/у Баръш и Гюней, а Джан и Зейнеп ще гравитират, накрая Кузей ще се появи като гръм от ясно небе, за да въздаде справедливост Laughing Мелда и Дениз - задкулисно ще удрят по едно рамо Joy, а Симай с нейния талант да оцелява, ще се спаси, за разлика от Гуньо, който твърде дълго дърпа дявола за опашката Laughing

# 261
За гевреците мисля, че на много места ги има, но наскоро си купих прекресни от една хлебарница на "Алабин" в отсечката м/у "Витошка" и завоя на трамвая за колоните Simple Smile

# 262
По повод тъгата на Кузей - нещо в стил Госпожата Hug
Интимно
Не ме допускай толкоз близо ти
до себе си, щом искаш да съм влюбена.
Ех, вярно е - далечното гнети,
но за това пък близкото погубва!

Щом искаш да съм твоя аз, далеч ме дръж -
далечното е всъщност ореолът.
Една мечта се срива отведнъж
разбулиш ли я, видиш ли я гола.

Дори една "Мадона" от Рембранд
погледната от близичко е грозна
и целият и гений и талант
е в нейната далечна грациозност.

Та така...Любовта няма да угасне Heart Eyes само ще се подхранва

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 21:13 от ili,ili

# 263
# 264
По повод тъгата на Кузей - нещо в стил Госпожата Hug
Интимно
Не ме допускай толкоз близо ти
До себе си, щом искаш да съм влюбен
Ех, вярно е, далечното гнети,
но за това пък близкото погубва!
Щом искаш да съм твой, далеч ме дръж -
Далечното е всъщност ореолът.
Една мечта се срива отведнъж
Разбулиш ли я, видиш ли я гола.
Дори една "Мадона" от Рембранд
Погледната от близичко е грозна
И целия и гений и талант
Е в нейната далечна грациозност.

Та така...Любовта няма да угасне Heart Eyes само ще се подхранва

Hug Hug Hug
Страхотно е !  bouquet Аз нямам ама абсолютно нищо против да се подхранва отдалеч любовта им ! Wink Колкото по- отдалеч, толова по- добре ! Laughing

Светалчо, на бул.“Хр.Ботев“ има две пекарни и в двете правят такива симити ! Peace

За мен все още е абсолютна загадка, защо Дениз ще иска да помага на Кузей ? И дали помага на него или на себе си ? Thinking

# 265
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Според мен ще се оформят две двойки/евентуално тройки с прииждащи елементи/ - Бану и Бурак с/у Баръш и Гюней, а Джан и Зейнеп ще гравитират, накрая Кузей ще се появи като гръм от ясно небе, за да въздаде справедливост Laughing Мелда и Дениз - задкулисно ще удрят по едно рамо Joy, а Симай с нейния талант да оцелява, ще се спаси, за разлика от Гуньо, който твърде дълго дърпа дявола за опашката Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 266
Госпожата, в превода на серията , думите на Дениз пред Гюней, са, че и двамата с Кузей са загубили близки хора, заради Фърат, затова тя помага на Кузей. Косвено и на Джемре. Тя двамата не ги дели, знае какво е Джемре за Кузей, затова помага да излезе от затвора. Само дано се усети, какъв дявол е Гюней.

# 267
Алиса, благодаря ти !  bouquet
Аз не мисля, че е само заради това, обаче !  Peace
Имам усещането, че крие нещо в ръкава !

# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт