Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
ако правилно сам разбрала,пследните думи на бану от фраграма са,че иска развод. smile3533 smile3533   да ви кажя,звучи ми доста сигурна и спокойна. newsm78  гюней ще трябва доста да се напъне за да се задържи в синанер. и ми се стори,че хленченето на хандан е по повод  разода. smile3511 спукана им е работата....                    

# 271
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Или, или,
Госпожата,
много благодаря за информацията, мъжът ми много се интересуваше, още утре ще го заведа.

Госпожата, и аз много се чудех защо Дениз толкоз много бди над наш Кузи като някакъв ангел-хранител, че чак следи цялото му обкръжение и щрака снимки някой като сгази лука, за да имаме после черно на бяло. И аз такова обяснение прочетох, че двамата имали общ враг (Фърат) и тя затова помогала на нашто момче, но не иска той да знае. Да си призная, това обяснение не ме задоволява много, и аз си мисля, че има и нещо друго.

# 272
Или, или,
Стихотворението е страхотно.
Дамян Дамянов?

# 273
ми тя денизката както извади снимки за повредата на колата на бурак,дали няма и за това кой е подхвърлил и пистолета??? newsm78  гюней като разбра,че тя има компромати за баръш май изтръпна....доста му се промени физиономията. hahahaза мен  поне на този етап гюней е убиеца на баща и.тя още не е наясно що за брат има кузей и затова го търпи....

# 274
Или, или,
Стихотворението е страхотно.
Дамян Дамянов?
Да Simple Smile Не е цялото, но...и този откъс е тематичен Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 22:23 от ili,ili

# 275
ми тя денизката както извади снимки за повредата на колата на бурак,дали няма и за това кой е подхвърлил и пистолета??? newsm78  гюней като разбра,че тя има компромати за баръш май изтръпна....доста му се промени физиономията. hahahaза мен  поне на този етап гюней е убиеца на баща и.тя още не е наясно що за брат има кузей и затова го търпи....
Не е ясно дали не е наясно Joy Joy JoyСпоред мен знае, но се прави на минзухарче, все пак е дъщеря на Ферат. Той Гуньо прилича на милаинче,  hahahaта заблуждава, на тя ще го нанюха  Joyтака, както веднага усети, че Кузей не я сваля наистина.

# 276
Господ влага пророчествата си в устата на "нисшите духом", та да не пренебрегваме казаното от Юнус - шофьора, пред Гюлтен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 277
Не е ясно дали не е наясно Joy Joy JoyСпоред мен знае, но се прави на минзухарче, все пак е дъщеря на Ферат. Той Гуньо прилича на милаинче,  hahahaта заблуждава, на тя ще го нанюха  Joyтака, както веднага усети, че Кузей не я сваля наистина.
айде....пак двойка за мен,но моля що е милаинче??? newsm78 звучи много сладко.

# 278
# 279
как му се е наежило олабросчето...и в погледа му се долавя нещо???дали пък не му светна ,че има нещо гнило и да заподозре гюней в добрите му намерения.  newsm78 това е снимка от фрагмана нали????

# 280
http://vbox7.com/play:78fa1dab

Песента на Лили-Интимно...

# 281
Леле колко е хубав Къванч ...
В последните серии ще е неотразим... Heart Eyes

# 282
Дидке, ма много хубав тоз Кузи, обаче на това гифче все едно има тик

# 283
Алиске, ние с теб едновременно сме се възхищавали от красотата Кузеева...

# 284
 Joy Joy JoyМилаинче е...така, както звучи - изглежда миличко, кротичко и нежно, но всъщност е...Гюней hahaha

Общи условия

Активация на акаунт