Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 480

....и все пак на вратата чука , жена .....надявам се да е Джемре. Представям си колко въздишки и усмивки би предизвикало това в очакване на следващия епизод.  Heart Eyes

Оф....Есето е писала за финала през юни ,че ще е тъжен...

https://twitter.com/eceyorenc

# 481

....и все пак на вратата чука , жена .....

Това е факт или предположение ?

# 482
предположение и пожелание  Mr. Green

# 483
..не ,аз така мисля  Whistling

RominaB  моля те преведи това на есе.. "haziran - hafta -  kuzey güney - dördüncü - büyük final " bundan da hüzünlü bir cümle çıkıyor

"Kuzey - Samsun - Cemre
güney - iplik - pazar
ali hapı yut

# 484
Добър вечер! Hug
Сега се прибирам и какво да видя...нов фрагман! Терзи  Heart Eyes благодаря ти , миличка за всичко!  bouquet Благодаря и за озета и за анонса...много ми хареса, че Джемре грам не вярва на този гад Гюней и че Кузей страда по своята Джемре...да, много е тъжен, горкия, но мисля, че в скоро време ще ги съберат. Не вярвам и аз да е Джемре на вратата, ама ще съм щастлива, ако е тя...От друга страна, нека се откъсне за малко от нея, та да види, че не може да живее без нея. Откога казвам аз, че ако бях на мястото на Джемре, да съм заминала някъде сама...да видите колко бързо щеше да забрави за олмаза hahaha Мисля, че отново ни чака много интересна серия, нямам търпение!
Честно казано, за това л..о Гюней дори не ми се говори...толкова съм разочарована от него...да говори на Джемре, че Кузей го е страх и затова е заминал...мръсна гад. Добре, че Джемре прочете в очите на Кузей истината, тя знае, че той направи невероятна крачка, след като и обеща, че никога няма да я остави, въпреки, че знае какво му струва това, след всичките му олмази...
И аз много се радвам за Бану, много я харесвам, още в Езел си я харесах нея, страхотна мацка и много добре играе.

Добро утро  Heart Eyes тук Кузей страда заради Баръш, че го е унижил, не си мисли, че е заради Джемре Joy Joy Joy
Изобщо не е сигурно, че на вратата е жена...може и Гюньо да е newsm78 да го уведоми, че Джемре вече не го иска hahaha

# 485
предположение и пожелание  Mr. Green

За пожеланието, е ясно ! Laughing
Ама така, както беше написано, реших, че нещо не съм прочела . Peace

Добро утро, разбрах ! Peace

# 486

RominaB  моля те преведи това на есе.. "haziran - hafta -  kuzey güney - dördüncü - büyük final " bundan da hüzünlü bir cümle çıkıyor

"Kuzey - Samsun - Cemre
güney - iplik - pazar
ali hapı yut

Това ако го е написала Есе, никак не е добре  Sad През първата седмица на юни ще бъде големият финал - който се превръща в тъжна присъда  ooooh!

# 487

"Kuzey - Samsun - Cemre
güney - iplik - pazar
ali hapı yut

Това ако го е написала Есе, никак не е добре  Sad През първата седмица на юни ще бъде големият финал - който се превръща в тъжна присъда  ooooh!

оф...тя го е писала...
https://twitter.com/eceyorenc

ooooh!

# 488
Ще взема да я издиря тая жена и както съм и насъбрала, направо докато не го пренапише, няма да я пусна на бял свят  ooooh! Ама тя само мехури ни пуска, какво иска, като намеква, че ще е тъжен краят, да се откажем да гледаме!!  Twisted Evil

# 489
Аз четох, че със сигурност финала ще е на 26 юни . Peace
Това иде да рече, че като ги почнат по домова книга от началото на месеца, до края дали ще има някой жив останал, така ли ?!
Аз, че не очаквам хепиенд, не очаквам, ама пък и чак такава баталия не ми е по сърце .

# 490
Джемрейки, вече нямате сили дори и да помечтаете, че Джемрето може да чука на вратата. И да се случи най-накрая романтиката с Кузей. Само Зизу  Hug е оптимистка.
Погледът на врачката при изпращането на Джемре е красноречив. Угрижен, печален, тревожен. Ще се случи обратното на това, което говореше. Раздяла и нещастия за Джемре. Или ще се самоубие, или ще гръмне някой. След като я изостави Кузей.

# 491

...тия снимки май Терзийска ги пусна   bouquet , но е толкоз сладък ,че не се удържах и аз да ги лепна пак  Crazy

# 492
Извинете, последната седмица на юни, и аз блея малко  ooooh!

То нейните драми... нямам думи  Rolling Eyes

# 493
Извинете, последната седмица на юни, и аз блея малко  ooooh!

То нейните драми... нямам думи  Rolling Eyes

А, добре ! Щото реших, че цял месец драма и трагедия ще гледаме, пък много ще ми дойде !

# 494
Ще взема да я издиря тая жена и както съм и насъбрала, направо докато не го пренапише, няма да я пусна на бял свят  ooooh! Ама тя само мехури ни пуска, какво иска, като намеква, че ще е тъжен краят, да се откажем да гледаме!!  Twisted Evil

Действай...поне ти е наблизо.., ако не стане събираме бойна група и Одрин отново ще падне.. Mr. Green под БГ-фенски знамена... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт