Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е това ли ще е "легендарният" финал, за който щяло дълго да се говори - няма що! Такива финали с лопата да ги ринеш по турските сериали..

# 511
То излиза ,че тез Турци супер големи социопати... ooooh! Как може да им харесва да гледат мъки, мъки и накрая финито...Честно изобщо не го разбирам това. Болна психика, то бива черогледство ама....тва вече. #2gunfire
Защо социопати.Къде виждаш патология. Посланията на филма са ясни. Честта, достойнството и кръвта са над любовта. Това са ценностите, зад които застават авторите на филма. И задължителен ли е хепиенда за една любовна история. При това, лично мен докрая не можаха да ме убедят, че Кузей обича Дж като жена, а само като приятел. Не намирам разлика в чувствата му към Али и Дж, примерно. Т.е.форматът на тая любовна история предполага  раздяла на финала.

# 512
Е това ли ще е "легендарният" финал, за който щяло дълго да се говори - няма що! Такива финали с лопата да ги ринеш по турските сериали..

На тия “легендарни“ анонси, изобщо вяра нямам никога ! Peace

# 513
Аз не съм от пишещите ама да метна един финал Джемрето умира при раждане и затова няма трети сезон

# 514

Светалчо, ами аз един щастлив финал едвам го изгледах, толкова ми беше блудкав, а го бях чакала точно толкова време... Сега не знам, но съм сигурна, че какъвто и да е финала,няма да е блудкав...
ще си струва отделеното време...

# 515
Терз, това е само твое предположение,нали ?

# 516
Аз не съм от пишещите ама да метна един финал Джемрето умира при раждане и затова няма трети сезон

Джанъм,  Heart Eyes е те тогава ще има поне още два сезона сериала ! Laughing Докато го отгледаме, да израсте, човек да стане .....

# 517
Това предполага скок във времето и секс с Джемре, такава близост въобще няма да се случи.

# 518

Джанъм,  Heart Eyes е те тогава ще има поне още два сезона сериала ! Laughing Докато го отгледаме, да израсте, човек да стане .....

Ако има бебе от Кузей , къде ще отиде теорията за обичането "не като жена " на Дафне? hahaha

Иначе , това е размазващо тъжен финал.... ooooh!

# 519
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ма за какво раждане говорите? Ми тя няма време да забременее. Те сега първо ще се търсят,  после ще се намерят и то ще дойде юни.

# 520
Ще се намерят още в сряда, ще видиш  Heart Eyes

# 521
Ами като прочетох туитъра на Едже това ми дойде наум Нещо като сериала Времето лети не че той не продължава след смъртта на едната героиня при раждането Дафне може да има  скок във времето Щом пазиха до тук Джемре е редно да има някакъв контакт просто не ми се връзва сериала иначе а и  под натиска на феновете това е реалното развитие според мен

# 522
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
За Гюней ще кажа, че може да е комбинативен, но винаги нещо му куца, пропуска важни детайли в бързината си да прецака някого. Например случая с укриване на следите от престъплението у Хакмен. Гюней изми чашите, хвърли бутилката, но въобще не се сети, че в кръвта на Баръш има алкохол, а по-късно и самият Шереф му подхвърли ( съвсем съзнателно му показа, че се съмнява в него), че промили алкохол в кръвта на Баръш има, но в къщата няма нито чаши, нито бутилка. В същото време Хандан ханъм казва пред Шереф, че е видяла двете чаши и бутилката. А сега де?!  Sunglasses Същото се отнася и за "авансовите вноски", които Гюней бил направил на търг за терена - изненада за Бану. Човечеца бърза да се подсигури за в бъдеще, но грам не му минава през ума, че Бану може да се почувства достатъчно добре, че да се върне на работа, да му вземе пълономощното и край с него. Да не говорим, че Джан вече й каза за Мелда и каква е работата със земята. А сега де?!  Sunglasses Уж е много умен, уж винаги е с ход, че даже два пред другите, но сякаш нещата не са съвсем така.  Peace
smile3501 newsm51  love001 newsm10

Браво мац, добре си се накъдрила. Peace

# 523

Джанъм,  Heart Eyes е те тогава ще има поне още два сезона сериала ! Laughing Докато го отгледаме, да израсте, човек да стане .....

Ако има бебе от Кузей , къде ще отиде теорията за обичането "не като жена " на Дафне? hahaha

Иначе , това е размазващо тъжен финал.... ooooh!

Но остава нещо след тяхната любов-детето им...
Макар да не искам такъв край.
Толкова изстрадаха милите, заслужават да са щастливи.
А лошият край за душманите им...  Sunglasses

# 524
Ма за какво раждане говорите? Ми тя няма време да забременее. Те сега първо ще се търсят,  после ще се намерят и то ще дойде юни.

Не бе, играем хазарт с предположения! Никой не би могъл да каже конкретно какви събития са ни подготвили госпжа Оф оф оф и приятелката и колежка /псевдо/ Мелек

Общи условия

Активация на акаунт