Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 650
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък независимо че знаех краят на "двама завинаги" не съжалявам че го гледах Peace
Много ми хареса и хич не съм съгласна с Дафне, че накрая всеки си получава заслуженото, в "двама завинаги" Халил беше най-чистият образ но накрая го кратиха него Peace.
Финалът трябва да е такъв, че да го помним дълго време Peace
HugЕми да де, нали сме си купили тоалети за сватбЯта...как няма да помним дълго финала... Whistling
И яли и пили 3 дни и 3 нощи...... че как да не го запомним, нали? Hug

# 556

А някой да е мернал и името на Ойко за присъствие в Сапанджа?
Аз досега не прочетох за нея да е отишла там да снима. Т.е. Кузи сам ще си бърше сълзите май.

# 557

Кузи сам ще си бърше сълзите май.

Ма как сам ?! Я гледай, що народ се изреди с кърпички около него !  Mr. Green

# 558
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

А пък моя чичко Гугъл преведе Еджето така:

""Четвъртата седмица на юни - големият финал" - това е тъжно изречение!"

Аз отказвам да приема, че финалът ще е тъжен за героите, смятам, че ще е тъжен за зрителите, че им свършва филма и за екипа, че се разделят!

А? Кво ше кажете да се хванем за тоя клон?  Crazy
Много ми харесва! Веднага се хващам.

# 559
Аз пък независимо че знаех краят на "двама завинаги" не съжалявам че го гледах Peace
Много ми хареса и хич не съм съгласна с Дафне, че накрая всеки си получава заслуженото, в "двама завинаги" Халил беше най-чистият образ но накрая го кратиха него Peace.
Не съм гледала филма, но няма начин да не е имал някакви грехове. Спомням си един коментар в темата, че Халил избягал с чужда жена. Която наистина обичал, но все пак разбива едно семейство.
Та, затова са го гръмнали.

# 560
Не съм гледала филма, но няма начин да не е имал някакви грехове. Спомням си един коментар в темата, че Халил избягал с чужда жена. Която наистина обичал, но все пак разбива едно семейство.

Това е доста изкривена теория за филма, определено е на някой, който не го е гледал.

# 561
Ама тя и чуждата жена беше омъжена насила и избяга веднага след сватбата Peace
Ама то погледнато така, всеки има грехове, дори и Кузей Peace дай всички да ги убият че то един безгрешен няма в света Peace

# 562
Не е ли по книга и този филм и затова да не са могли да променят края  Rolling Eyes

# 563
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ако Кузей умре, или Джемре умре, ще ги призная тия двете за адски празноглави жени! Един единствен път се наклониха да направят хубав финал и явно след това пак ги е треснал хормона - да си убиват героите. Няма що!  #2gunfire И трите много добре знаят какво иска, не само драгият турски зрител, но и останалия свят. Да вземат да се вземат в ръце, че ми писна от тях. Писна ми от това офкане. Хайде веднъж да сложат нещата в ред - да си накажат виновните, да оставят влюбените да се обичат и да си гледат работата!

Аз продължавам да мисля, че Симай отива при Кузей.  Peace Иначе за какво беше това възклицание по телефона?
Зизка, какво да ти кажа, и аз мисля, че се накъдрих доста добре този път. Гюней бу - жалък хамстер, който върти колелото дори в сънищата си и все бърза да е най-отгоре и да е над всички, но плановете му винаги са пропукани, винаги имат цепнатини, защото умът му е толкова зает от милиарди мисли в секунда, че не му позволява да изпипва прецизно каквото и да хване.  Hug
Мац, Hug аз продължавам да се придържам към тезата, че не е задължително финала да е лош. Филма не е правен по книга и имат възможност да лавират. Все си мисля, че ще се съобразят с драгия зрител...а, той не иска да реве от мъка...иска да се просълзи от кеф.
За мене издънката може да дойде като в КВФ...чакахме бебето да се роди...излъгаха ни, и аз се чувствах като прелъстена и изоставена.
Колкото до Гюней...на него му липсва мисълта в секунда. Не е подготвен за изненади и за това прави тия простотии...не може да си направи прецизно интригата...комбинативния му ум се проявява само със задълбочени анализи...има ли изненада...комбинативност ЙОК.
С две думи подкрепям те напълно в къдрицата. Peace  bouquet

# 564
Дафне,  Hug специално Халил нямаше никакви грехове . Даже не избяга с чужда жена, тя сама отиде при него . Peace А нея я омъжиха насила ....както и да е, трябва да гледаш филма, не може да се обясни с две думи . Peace
До ден днешен, не мога да си обясня посланието на този филм.

# 565

Това е доста изкривена теория за филма, определено е на някой, който не го е гледал.

"Изкривена"?! Моля те, все пак това е dafne_1!

# 566
# 567

Кое е изкривеното и невярното, че ми е любопитно. Може в сериалите да има всякакви пълнежи, но ми се струва, че с финала не правят компромиси. Защото това са посланията на филма. Съдя от края на ЗП. Тъжен, но справедлив и логичен. Това ще е формулата и за К/Г.

# 568
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дафне,  Hug специално Халил нямаше никакви грехове . Даже не избяга с чужда жена, тя сама отиде при него . Peace А нея я омъжиха насила ....както и да е, трябва да гледаш филма, не може да се обясни с две думи . Peace
До ден днешен, не мога да си обясня посланието на този филм.
Госпожа, Hug да ти кажа и аз си задавах същия въпрос...какво аджеба искаха да ни кажат? Thinking

# 569

"Изкривена"?! Моля те, все пак това е dafne_1!
Коментирай си филмите,хващай се за клона, но не коментирай потребителите. Не ти е по възможностите, просто.

Общи условия

Активация на акаунт